تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 752 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به شما

بسیار مبارکتون باشه
    و مرسی بابت:
    1. نظروتون رو با ما درمیون گذاشتید
    2. تجربه خریدیتون هم همینطور

شما MX80 رو دارید یا توی فروشگاه با این مدل AKG جدیدتون مقایسه کردید آخه قیمت واقعی و اصل این مدل خیلی بیشتر از این رقمهاست و به احتمال زیاد باید تقلبی بوده باشه که صداش مثل K309 بوده چون بسیار با کیفیت تر باید باشه

شما هم موفق باشید.
    سلام
    نه من خودم این مدل رو دارم و از فروشگاه سنهایزر بازار موبایل ایران خریدم (حتی 2 تا اضافی گرفتم که به دوستانم بنا به مناسبتهایی هدیه بدم) و در حالی که قیمتش 11 تومن هست با AKG 19 تومنی مقایسه کردم. تصور من اینه که فروشگاه سنهایزر چون نمایندگی جبرا رو هم داره نبایستی فیک وارد کرده باشه. چون یه MM30I هم ازشون برای آیفون گرفتم که واقعا عالی هست همچنین یه CX880 گرفتم که یه هدفون فوق العاده ای هست هم از نظر متریال ساخت که یه کیف چرمی پرتابل هم داره از نظر تفکیک صدا و بیس. لازم به توضیح هست که بجز MX80 که گارانتی نداره دو هدفن بعدی سنهایزر گارانتی یک ساله دارند.

2. 3 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بخشی از متن پیغام خصوصی

با توجه به راهنمایی های شما تصمیم گرفتم از بین AKG K99 و AKG K514 یکی رو انتخاب کنم.
    قبلا فرموده بودید که 514 باس خیلی زیاد و تا جایی که متوجه شدم غیر طبیعی داره، درسته؟

درسته بیس 514 خیلی قوی هست البته اگه دوست دارید که صدا رو به صورت حرفه ای تر دنبال کیند و همچنین با جنس صدای AKG آشنا بشید به نظرم بهتره که K99 رو انتخاب کنید که با توجه به قیمت یکی از بهترینهای موجود بازار در استایل خودش هست هر دو هدفون از نظر فیزیکی در یک سطح هستند و نمیشه دقیقآ گفت که کدوم راحت تره اما از نظر صوتی تفاوت ها کمی زیاده و K99 با اینکه مانیتور هست کمی بیس اون قوی به نظر میرسه ولی بیس 514 واقعآ قوی هست و مانیتور نیست البته منظورم از قوی خواندن بیس K99 این بود که زیاد از بابت بیس فلت و مانیتور اون نگران نباشید و به نظرم از پس خیلی از سبکهای موسیقی حتی الکترونیک برمیاد.

در آخر به دلیل کوچکی Cup هر دو هدفون این هدفونها برای کسایی با لاله گوش بزرگ تر از متوسط مناسب نیستند چون باید لاله توی Cup هدفون جمع بشه و این یکی از دلایل نارضایتی کاربر در استفاده کوتاه مدت از هدفون هست

4. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون راجع به هدفون EX-083 سونی چیه؟قیمت چنده؟واسه سبک:سنتی-پاپ و بی کلام هردو سبک!
    سلام به شما

متاسفانه این مدل رو به شخصه تست نکردم اما اگه اشتباه نکرده باشم این هدفون همراه پلیرهای سونی هست (سری E) و معمولآ سونی هدفون نسبتآ خوبی همراه پلیرهاش قرار میده اما در اکثر اوقات این مدل هدفونها چندان بهتر از یک هدفون جداگانه نسیتند البته در این مورد نه تنها سونی بلکه بقیه برندهای سازنده پلیر هم به همین صورت عمل میکنند مثل کریتیو و اپل و فلیپس و پاناسونیک و . . .

به هر حال اگر این تصور درست باشه که این مدل هدفون همون هدفون همراه پلیرهای سونی هست، انتخاب چندان مناسبی نیست

شما هم موفق باشید.

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به شما

متاسفانه این مدل رو به شخصه تست نکردم اما اگه اشتباه نکرده باشم این هدفون همراه پلیرهای سونی هست (سری E) و معمولآ سونی هدفون نسبتآ خوبی همراه پلیرهاش قرار میده اما در اکثر اوقات این مدل هدفونها چندان بهتر از یک هدفون جداگانه نسیتند البته در این مورد نه تنها سونی بلکه بقیه برندهای سازنده پلیر هم به همین صورت عمل میکنند مثل کریتیو و اپل و فلیپس و پاناسونیک و . . .

به هر حال اگر این تصور درست باشه که این مدل هدفون همون هدفون همراه پلیرهای سونی هست، انتخاب چندان مناسبی نیست

شما هم موفق باشید.
    ممنون
    بله درست حدس زدید من پخش کننده مدل E464 رو خریدم و این هدفون روش بود خواستم ببینم کیفیتش چه جوریاس!
    پس بهترین صدا رو باید با پخش کننده خودش داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تا این مرحله از Burn in از هدفون Ex1000:
    بر خلاف اونچه که انتظار داشتم و با توجه به اینکه خرید هدفون از ژاپن بوده حدس می زدم که نیازی به مرحله Burn in نداشته باشه و یا نهایتآ بعد از کمتر از 24 ساعت صداش به حد قابل قبولی که باید باشه برسه
    اما دقایق اول که صدای بیس اون انگار وجود نداشت و مید اون اصلآ قابل تعریف نبود ولی های اون نسبتآ خوب بود همچنان خوشحال که صدایی رویایی از این هدفون خواهم شنید Burn in رو ادامه می دادم
    حدود اگه اشتباه نکنم نیم ساعت اول (چون حسابی هول شده بودم و اینجا انلاین بود و . . . ) صدای بیس کمی به گوش میرسید اما اون چیزی که باید باشه خیلی خیلی فاصله داشت نمی تونستم تصور کنم که این هدفون اصل نباشه چون امکان نداشت و این رو هم نمی تونستم تصور کنم که ضربه خورده باشه چون آشنایی که این هدفون رو گرفته بود قرار بود که اگر و اگر و اگر گذرشون به بازار افتاد برام این مدل رو بگیره ولی ایشون با توجه به اینکه به شخصه خیلی حساس هستند رفته بودند و از خود فروشگاه سونی خرید کرده بودند که بعد از شنیدنش حسابی خجالت زده شدم به همین خاطر امکان نداشته که تا به دستم برسه آسیب دیده باشه ولی این هدفون همه چیز داشت غیر بیس اون هم بیسی که من نوعی بهش احتیاج دارم چون این هدفون پرتابلم قرار بود بشه مید که چه عرض کنم به خودم با توجه به جنس صدای سرد سونی امیدی هم توی این قسمت نمیدادم چون Se535 همچنان کار میکرد

تا انتهای 8 ساعت از مرحله اول Burn in صدای بیس مثل نیم ساعت اول بود و هیچ تفاوتی نمیکرد و مید هم مثل تقریبآ اکثر هدفونهای سونی هارشی به خصوص نمونه های بد کیفیت و های هم کمی قابل تحمل اما چه فایده مثل اینکه به تویتر (بلندگویی که فقط صدای فرکانس بالا پخش میکنه) گوش میکنید

بعد از 8 ساعت Burn in با هر ترفندی که فکرشو بکنید به هیچ نتیجه ای از این هدفون نرسیدم کم کم داشتم برای همیشه می گذاشتمش توی جعبه خوشگلش و برای همیشه بفرستمش پیش بقیه هدفونهایی که ازشون استفاده نمیکنم به هر حال از بابت هزینه زیادی که بابتش شده بود به این اندازه که اشنای ما براشون خیلی مهم بود که ازش خوشم بیاد و برای همیشه ازش استفاده کنم و به این خاطر این رو گرفته بود، ناراحت نبودم آخه چطور شما میتونید از چیزی که خوشتون نمیاد تعریف کنید که حالا من باید استفاده هم کنم

بدون اینکه تراکهای مخصوص Burn in رو که برای این هدفون انتخاب کرده بودم به طور اتوماتیک پلی کنم تصمیم گرفتم که خودم تک تک پلی کنم احتمالآ شاید یه جای کار اشکال داره که هیچ تفاوتی بعد از 8 ساعت نکرده با توجه به اینکه بد قلق ترین هدفونی که داشتم Se535 بود که این مرحله رو 0.01% طی میکرد و خیلی جری میکرد من رو که "این دیگه چیه چرا یک کم سریعتر صداش به اوج نمی رسه" اما EX1000 بعد از 8 ساعت burn in اون هم برنامه ریزی شده هیچ تفاوتی با اولین صداش نکرده بود برام خیلی خیلی ناراحت کننده بود برای همین تصمیم گرفتم به دوستم که دبی هست بگم برام دو هدفون جدیدم رو برام بگیره و با ناراحتی تمام تقریبآ برای همیشه بی خیال این هدفون شدم . . .

ببخشید که این پستم اینطوری شد ):

شما هم موفق باشید.

9. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون
    بله درست حدس زدید من پخش کننده مدل E464 رو خریدم و این هدفون روش بود خواستم ببینم کیفیتش چه جوریاس!
    پس بهترین صدا رو باید با پخش کننده خودش داشته باشه.
    خواهش می کنم
    مبارکتون باشه
    میشه درباره کییفت صدای پلیر و هدفونتون برای ما توضیح بدید؟

خوب شد یکی مجانی هم یه تست هوش از ما گرفت!

خارج از شوخی:
    نه اینکه بهترین صدای هدفونتون با همون پلیر شنیده میشه بلکه منظورم این بود که اگه شما قصد خرید این هدفون رو دارید زیاد روی کیفیت اون حساب نکیید چون می تونید یک هدفون جداگانه که اغلب با قیمت مشابه همون هدفون پلیرتون هستند ، شنونده کیفیت بالاتری باشید

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جناب استاد Rezaomido اولا میخواستم ازتون تشکر کنم بابت این همه وقت که صرف جواب دادن به تک تک دوستان میکنید و راهنماییشون میکنید،ثانیا میخواستم راجب اون هدفون پاناسونیک این نکته رو بگم که من چون خودم کریتیو EP-630 رو 2ساله دارم وقتی صدای HJE350 رو شنیدم کاملا حس کردم که هم بیس قدرتمندتری داره و هم جزئیات بیشتری رو پخش میکنه و بعد به این نتیجه رسیدم که واسه دوستانی که قصد دارند زیر 50 دلار بابت هدفون پرداخت کنند که اکثر دوستان هم از این دسته هستند بهتره که به جای کریتیو و فیلیپس و سونی از پاناسونیک هدفونشون رو تهیه کنند(فیلیپس مدل SHE4500 و سونی مدلی که رو پلیرش میده هم دارم) حالا چرا شما که به تازگی یه هدفون خیلی گرون قیمت خریدید میگید بزودی یک مدل از پاناسونیک رو میخرید من موندم! من برای دوستان گفتم نه شما که انبوهی از هدفون های عالی رو دارید!

از همه ی اینا گذشته یک سوال؟ من این 2مدل کلیپشی که دیروز خریدم رو مجموعا 10 دقیقه استفاده کردم و میخوام بدونم با توجه به اینکه خودتون مدل S4 رو دارید آیا لازمه من Image S4i و Image One خودمو Burn-In کنم؟ آیا فرقی برای این هدفونا با این رنج قیمت خواهد کرد؟ (سوای بحثتون با کاربر Klipsch) طبیعتا من فکر این رو تا هفته ی قبل نمیکردم که 240 تومن برای 2هدفون گرون قیمت(از دید خودم) بپردازم پس حالا دوست دارم بهترین کیفیت ممکنه رو از این ها بگیرم(من فقط تست اولیه از این 2تا کردم اونم حدود 10 دقیقه) اینم بگم پلیرم(نانو نسل ششم) قابلیت پخش موزیک به صورت مونو رو هم داره،اگه جواب مثبته خواهشا ذکر کنید که چطوری و با چه ترتیبی این کارو انجام بدم،ممنون بابت وقتی که خواهید گذاشت

13. 5 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا رضا ex1000 گرفتید تو امضاتون اضافه اش نمیکنید همین میشه دیگه قهر میکنه lol

والا نمیدونم چی بگم سررشته ای که ندارم در مورد این موجودات عجیب که شما میخرید! ولی جسارتا 8 ساعت خیلی کم نیست برای burn in ؟ من هرجا دیدم نوشته بودن 100 ساعت

15. 3 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من احتیاج به یک هدست usb معمولی دارم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از دوستانی که هدفون های Klipsch رو خریداری کردن اگه کسی حاضر باشه باکس فلزی هدفونش رو بفروشه من به قیمت خوب میخرم ازش... برای دکور میخوام... همون باکس فلزی که روش آرم Klipsch حک شده
    Last edited by klipsch; 10-11-2011 at 23:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •