تو خوده تنظیمات مودم، میتونی گزینه access point رو disable کنی
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
تو خوده تنظیمات مودم، میتونی گزینه access point رو disable کنی
خب اینطوری access point غیر فعال بشه مطمئنید که امواج هم ارسال نمیشه کلا و بسته میشه خیالم راحت باشه یعنی ؟![]()
کلا وایرلس رو off کنید !
به احتمال زیاد امواج ارسال نمیشه
البته می تونین آنتن رو از مودم جدا کنید
برای مودم من که tp-link هستش، میشه آنتن رو جدا کرد
سلام . ساعت دانلود آزاد شبانه برای سرویس های جدید تغییر کرده؟ من که الان چند تا فایل گذاشتم برا دانلود دیدم از ترافیک داره کم میکنه !
امتحان کردم مودمم زایسل هست آنتن جدا نمیشه بخوام جدا کنم باید بشکنمش
خب منم همینو میخوام موضوع اینه که چطوری !
چه راه دیگه ای غیر disable کردن access point و جدا کردن آنتن هست که مودمم از حالت وایرلس خارج بشه![]()
سلام دوستان
من از نوين نت سرويس مي گرفتم ولي جديداً قيمت سرويس هاش رو برده بالا و دانلود شبانه رو هم نصف كرده. يه بررسي كردم و الان ميخوام بيام مخابرات. مي خواستم ببينم اين سرويس هاي محدود (حجمي) با سرعت 512 آيا دانلود رايگان شبانه هم داره؟ چون تو اين فروم و يه فروم ديگه يه سري ميگفتن سرويس هاي محدود حجمي با تعرفه هاي جديد ديگه ساعات رايگان شبانه ندارن. راستش چون ساعات رايگان شبانه اولويت اصلي منه خواستم ببينم همچين چيزي درسته يا نه؟ ممنون ميشم كه ما رو روشن كنيد. به سايت مخابرات مازندران هم سر زدم اما فقط قيمت تعرفه ها هست و در مورد ساعات رايگان توضيحي وجود نداره.
دوست عزیز
چون سرویس های حجمی جدید رو کسی امتحان نکرده و اکثرا فعلا دارن از سرویس قدیم استفاده میکنن اطلاعات کافی نداریم
اما شما اگه 512 نا محدود بگیری برات بصرفه تره
قیمتش هم 25000 تومنه و سرعت دانلودش هم 180 تا 200 میرسه
دوست عزیر مودم های وایرلس بدون آنتن هم امواج رو ارسال میکنن و آنتن برای بالا بردن برد امواج هست
درضمن شما access point رو disable کنی وایرلس غیر فعال میشه
مثلا توی مودم TP-Linck بعد از disable کردن وایرلس چراغ وایرلس روی مودم خاموش میشه (حالا مودم زایکسل رو نمیدونم)
جواب منو دوستان کسی نداد ؟؟!آیا تو سرویس های جدید دانلود شبانه نداره ؟ راهی نمیدونن دوستان باسد با کجا تماس بگیریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)