تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 602 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام،
    من قصد خرید ایرفون JBL J22 رو دارم. هدفون قبلیم SHE7000 فیلیپس بود . راستش همین هدفونم هم کیفیتش به نظرم خوبه . صدایی شفاف و تریبل خوبی هم داره ، تو پخش جزئیات هم خوب عمل میکنه ولی میخوام یه هدفون بهتر بگیرم , و نمیخوام بعدا ببینم هدفونی که خریدم زیاد با این فیلیپسی که دارم تفاوت نداره ! موزیک هم سبک راک و متال گوش میدم. مشکل فیلیپس این بود که بخاطر تریبل زیادش تو سبک بلک متال واقعا اذیت میکرد، خیلی تیزه ! JBL J22 چطوره؟
    مرسی
    احتمالاً توی پایتخت می تونین تست کنین. من مدل j55 رو تست کردم. سبک صداش، مثل اکثر هدفون های توی این رده موجود در ایران بود. بیس زیاد. یعنی در حد اکثر مدل های فیلیپس. تریبلش کم بود اما. یعنی به وضوح کمتر از فیلیپس هستش. اگر با روی گوشی مشکلی ندارین، akg q460 هدفون خیلی خوبی بود. اگر اشتباه نکنم 350 تومن بود.

2. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان . هدفون کلیپش گیر میاد جایی . البته بدون اون دکمه هایی که واسه آپل گذاشتن روش. بدون دکمه های کنترلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بنده به شفافیت صدا و بیس عمیق خیلی اهمیت میدم از بین این مدل ها با توجه به خواسته های بنده کدوم انتخاب بهتری هست
    Sennheiser
    CX275S
    CX300II
    Yamaha EPH50

کدوم یکی کیفیت صدا و بیس بالاتری داره؟
    اگر تو این رنج قیمت انتخاب بهتری هست پیشنهاد بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    یه هدفون فول سایز میخوام که به نسبت به قیمتش کیفیت خوبی بده
    قیمت حدود 100-120
    اولویت هام به ترتیب کیفیت ساخت , شفافیت صدا , عمق صدا , بیس
    کسی در هدفون های موزیک سومیک و اینکه از کجا میشه تهیه شون کرد اطلاعات داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من به تازگی یک هدفون Razer HammerHead Gaming Headphone از دیجی کالا گرفتم، هدفون خیلی خوبی هست و صدای بسیار خوبی داره، روی کامپیوتر با صدای بالا مشکلی نداره ولی روی گوشی چرا
    من گوشی htc one s دارم که beats support هست و وقتی تیک بیتس را روشن میکنم باس آهنگ را بیشتر میکنه، با این هدفون در صداهای کم خوب هست ولی صدا را که زیاد میکنم مخصوصا آهنگهایی که باس بالا دارن خش خش میکنه حتی اگر بیتس را هم خاموش کنم بازم در صداهای بالا خش خش میکنه، میخواستم ببینم به نظر شما درست هست یا مشکل داره هدفون؟ یک هفته گارانتی تعویض داره دیجی کالا و یک سال گارانتی پانا، ممنون میشم راهنمایی کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

احتمالاً توی پایتخت می تونین تست کنین. من مدل j55 رو تست کردم. سبک صداش، مثل اکثر هدفون های توی این رده موجود در ایران بود. بیس زیاد. یعنی در حد اکثر مدل های فیلیپس. تریبلش کم بود اما. یعنی به وضوح کمتر از فیلیپس هستش. اگر با روی گوشی مشکلی ندارین، akg q460 هدفون خیلی خوبی بود. اگر اشتباه نکنم 350 تومن بود.
    ۳۵۰ خیلی دیگه زیاده! تو همین رنج ۱۶۰ ۱۷۰ میخوام، آخه فیلیپس بعضی وقتا تریبلش رو مخه، خیلی دیگه زیادیه. اگه تریبل کم باشه میشه با اکولایزر یه کاریش کرد ولی این فیلیپس بعضی وقتا دیگه زیادی تیزه.پیشنهاد بهتر تو این رنج قیمت دارین؟ یا همین J22 خوبه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یک هدفون یا هد ست برای دیدن فیلم با کامپیوتر با قیمت حدود 100 تا 150 میخوام

مهمترین ویژگی که میخوام اینه که کاملاً دور گوش قرار بگیره و روی گوش فشار نیاره(earcomfort)

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
    Last edited by alborz1355; 03-04-2014 at 01:43.

در آغاز فعالیت pkarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

درود

مدتیه که دنبال یک هدفون Over-Ear با قیمت حداکثر ۲۰۰ تومن برای گوش دادن به موسیقی هستم، ولی از اونجایی که تو این زمینه تقریبا بی‌تجربه محسوب می‌شم، هرچی بیشتر می‌گردم کار برام دشوارتر می‌شه. ممنون می‌شم اگه اساتید کمکی بکنن.

بنده از سبک‌های مختلفی لذت می‌برم؛ پاپ، راک، نیو ایج، فولکلور (به‌ویژه گیلکی و ترکی) سبک‌هایی هستن که من بیشتر گوش می‌کنم، ضمن اینکه به Anime ostـها هم ارادت ویژه دارم! بعد از این‌ها نوبت به متال و موسیقی کلاسیک می‌رسه. جاز و رپ هم در لیست سیاه‌ام جای دارن.

در مورد نوع صدا چندان مطمئن نیستم. پخش باکیفیت صدای سازهای زهی، به‌ویژه ویولون، اهمیت زیادی داره و صداهای زیر به اندازه بم (بلکه هم بیشتر) برام مهم هستن، ولی تیز بودن صدا رو اصلا نمی‌تونم تحمل کنم. همین‌طور دنبال بیس اغراق‌شده نیستم (یکی از دلایلی که Razer Electra رو از لیست کنار گذاشتم این بود)، ولی بیس کمی بالاتر از حد معمول، به‌طوری که روی بقیه فرکانس‌ها اثر خاصی نذاره، رو نه‌تنها مشکلی باهاش ندارم، بلکه استقبال هم می‌کنم. در کل می‌خوام با توجه به بازه قیمتی، هدفون موردنظر صدایی نسبتا گرم و تا حد امکان شفاف داشته باشه. ضمنا از اونجا که معمولا با صدای بلند موسیقی گوش نمی‌دم، نیازی نیست که هدفون ولوم خیلی بالایی بده.

باز/بسته بودن هدفون و قابل حمل بودن‌اش چندان اهمیتی نداره، چون در خونه و در فضای شخصی قراره ازش استفاده بشه. قالب هم طبیعتا هرچه راحت‌تر باشه بهتره؛ با این حال، از اونجایی که در بازه‌های کوتاه و به دفعات زیاد آهنگ گوش می‌دم، اگه هدفون اون‌قدرها هم راحت نباشه و کمی از راحتی‌ش رو به کیفیت بالاترش بده، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنه. اما پخش‌کننده یکی ام‌پی‌تری پلیر NWZ-B172 سونی هست و یکی هم یک گوشی رده-پایین از سری ویو سامسونگ. پی‌سی هم هست، ولی صداش آنبورده و احتمالا نمی‌شه ازش انتظار زیادی داشت.

هدفون‌هایی که قبلا داشتم (و دارم)، به جز این اواخر، اکثرا بی‌نام و In-Ear بودن. IEMهایی که امتحان کردم و نام بردن‌شون شاید کمکی به انتخاب بهتر هدفون فول-سایز بکنه، دو مدل ارزون-قیمت از فیلیپس بودن. یکی‌شون SHE3582 بود که بیس خیلی خوبی داشت (البته الان بیس کمتری می‌خوام نسبت به اون)، ولی صداش تو فرکانس‌های بالا و متوسط مقداری تیز و آزاردهنده بود. بعدی SHE6000 هست که به‌عنوان یک درون-گوشی ازش راضیم، ولی تو بیشتر آهنگ‌ها کمی «محو بودن» و لرزش تو خروجی حس می‌شه. یکی از دلایلی که قصد خریداری Over-Ear رو دارم اینه که گوش‌ام مقداری آزرده‌ست و دیگه نمی‌تونم مثل گذشته از IEMها استفاده کنم.

دوستان با توجه به شرایط بنده چه مدل‌هایی رو پیشنهاد می‌کنن؟ تو رده کمتر از ۱۰۰ تومن چطور؟
    ممنون و شرمنده که وقت‌تون رو گرفتم

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

۳۵۰ خیلی دیگه زیاده! تو همین رنج ۱۶۰ ۱۷۰ میخوام، آخه فیلیپس بعضی وقتا تریبلش رو مخه، خیلی دیگه زیادیه. اگه تریبل کم باشه میشه با اکولایزر یه کاریش کرد ولی این فیلیپس بعضی وقتا دیگه زیادی تیزه.پیشنهاد بهتر تو این رنج قیمت دارین؟ یا همین J22 خوبه؟
    راستیتش من تنها گزینه مناسبی که توی گوش دادن به هدفون های مختلف توی پایتخت دیدم، همون akg بود. بقیه به شدت نزدیک به هم بودن. حالا بعضی ها بیسشون محکم تر بود،بعضی ها نرم تر.من در حال حاضر فقط به دوستانی که زیر 50 تومن بخوان هدفون بخرن، با وجدان آسوده فیلیپس 3590 رو توصیه می کنم. چون هم بیس خوبی داه. هم تریبلش اندازه مدلهای بالاترش تیز نیست. هم سوند استیج مناسبی داه. و در نهایت در مقابل قیمتش خیلی خوبه.شما اگر jbl بگیرین، احتمال زیاد از دست تریبل زیاد فیلیپس راحت می شین.

11. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت aryan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من مى خوام يه هدفون خيلى خوب دور و بر ٧٠٠تومن بكيرم سنهايزر hd558 يا hd205 چشم رو گرفته ٣٠٠تومن هم براى امپ كنار گذاشتم مى خوام بدونم بين اين هدفون ها يا هدفون هايى كه مد نظر خودتونه كدومشون صداى بهترى رو ارايه ميده و با امپ (حتى المكان باكدوم امپ)خوب درايو ميشه يا اصلا نيازى به امپ نداره
    Last edited by aryan001; 03-04-2014 at 14:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •