رایتل با این سیم کارتهای رایگانی که تو الکامپ توزیع کرده بشدت سرعتش افت کرده.
رایتل با این سیم کارتهای رایگانی که تو الکامپ توزیع کرده بشدت سرعتش افت کرده.
باز نسبتا بین وضع اسف بار ای آی اس پی ها دلمون به رایتل خوش بود که اونم......
اینترنت مملکت به فنا رفته
![]()
والا تو منطقه ما خیلی مسخرس این رایتل !!! یعنی مسخره تر از این فقط خودشه !!! پینگش که قبلا زبان زد بود الان بالای 600 تاس
با دکل 150 متر فاصله نداریم ولی تو خونه -95 دسی بل آنتن دارم
الان هم برای تست یه فایل گذاشتم دانلود رفتم تو فضای کاملا باز که به دکل دید مستقیم داشت ولی نهایت سرعت دانلود شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با توجه به رنگ ارغوانی روشن محل سکونت ما آنتن مطلوب نیست و باید بیخیال بشیم . فاصله کمی هم با ارغوانی پررنگ دارم.![]()
محل زندگی منم با همین فاصله کمی دورتر از رنگ ارغوانی تیره هستش و با مودم e3372 داخل خونه 3g رو دریافت میکنم ولی کیفیت انتن پایین هست و نوسان سرعت خیلی داره . در کل هم سرعت رایتل در بیشتر شهرها خیلی پایینتر از سایر اپراتورها هست . شما راحت میتونی با مودم تست کنی و بهترین محل رو داخل خونه برای بیشترین انتن پیدا کنی . در کل فاصله شما زیاد دور نیست .
من هم جایی هستم که توی نقشه کم رنگ نشون داده ولی اطرافم پر رنگ هست مشکلی ندارم. البته کلا افت کرده سرعت رایتل در این چند وقت اخیر.
اگر خودتون تست کنید خیلی بهتره.
من هم جایی که هستم بنفش پررنگ هست اما پوشش داخلی خوبی ندارم و همیشه پرش آنتن دارم و سیگنال بین 95- تا 120- است.
کلا حساب کتاب انگار نداره.
پوشش 4G هم نداره نقششون (داره؟)
پوشش داخلی ما ضعیفه اما پایداره و سرعت هم نسبتا خوبه،برخلاف ایرانسل که اکثر جاها پوشش داخلی نداره.
تا اونجا هم که خبر دارم نقشه ۴جی هنوز توی سایت نیمده
دلت خوشه !!
ما وسط پر رنگیم ولی کیفیتآنتن دهی و دیتا صفر![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)