دوستان بهترین راه همینه،از همه گزینه ها استفاده کنید.
دوستان بهترین راه همینه،از همه گزینه ها استفاده کنید.
گرفتی مارووووووووووو؟
مگه نامحدود تمدید داره زرنگ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
والا این اعتراضه که کلا فکر خوبیه ولی فکر نکنم کسی گوشش بدهکار باشه
چون اینترنت یه مقدار موضوعه مشکل داری هست تثریبا میشه گفت همه یه جورایی در جبهه گیریش همدستن و ارگان دولتی ای گمون نکنم پاجلو بزاره
ما کاربرای این انجمن فقط چندن فر هستیم حساب کنید این همه یوزر دیگه هم داره اینترنت حالا فقط نه مخابرات حتی خیلی شرکت های خصوصی که اونا هم مشکل داشتن این روزا
الان تقریبا یمی دوسالی هست اینطوری شده ولی کماکان هیچ جا دربارش صحبتی نشده
من 4 سال پیش می خواستم ADSL بگیرم ، مرکز مخابراتیمون هیچ ADSL نداشت و همه پر بودن. شاتل پارس آنلاین و..
یک SMS دادم شبکه خبر ، فرداش یه خبرنگار زنگ زد و باهام صحبت کرد .. بعد غروب دوباره زنگ زد گفت ساعت 8 شب رادیو رو گوش کن! ( حالا چطور شد رادیویی شد نمیدونم!) . گوش کردم دیدم صدامو پخش کرد بعد با یکی از مسئولین صحبت کرد و... .
مطمئنا با تعداد بالا اعتراض کنیم این هم جواب میده. اعتراض کردن خیلی بهتره از نشستن و تماشا کردن. من چند روز پیش کرج بودم دیدم 512 یکی از دوستام بدون مشکله ومشکلی هم نداشته.
خلاصه این دلایلی هست که ما باید اعتراض کنیم البته ای کاش کاربران شهر های دیگه هم شرکت کنند آمار بره بالا تر.
توی تاپیک شهر هایی که مشکل دارند هم من پست رو میذارم ، شاید اونها هم به ما بپیوندند:
توجه توجهکاربران ADSL مخابرات تهرانی که با افت شدید سرعت اینترنت و قعطی مداوم همراه هستند ، برای احقاق حق خود لطفا همراه ما اعتراض هایشان را به آدرس های زیر ارسال کنند.
مطمئننا با افزایش در خواست و اعتراض ما شانس پیگیری و رفع این مشکل بیشتر خواهد شد.
پس بیاییم تماشاچی نمانیم و حداقل کاری که از دستمون بر می اد رو انجام دهیم.
اول ) راحترین و بهترین کار ارسال SMS به :
پیام کوتاه شبکه خبر: 1000601
پیام کوتاه افکار نیوز: 09384094006
دوم ) قطعی ترین روش گذاشتن پیام تلفن گویا شبکه خبر:
تلفن گویا: 22013911 و 22013912
سوم (مهم) ) گزارش خبری به سایت های پربازدید و معتبر زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام
پی نوشت :
- دوستان دقت کنند اگه حتی یکی از سایت های بالا خبری رو ارسال کنه میشه در کامنت های اون سایت کلی مانور داد و اعتراضمون رو گسترش بدیم.
- از متن های ارسالی به سایت های بالا کپی بگیرید و به بقیه سایت ها هم ارسال کنید. اما اگر خواستید به سایتی 2 بار گزارش بدین حتما متن ارسالی رو عوض کنید.
- از همکاری شما برای احقاق حق خودتون و دوستاتون متشکریم.
- در صورت ارسال پیام لطفا توی این تاپیک هم اعلام کنید تا انگیزه دوستان دیگه بشتر بشه.
در ضمن من به نوبه خود اولین گزارش هارو ارسال کردم. منتظر شما دوستان هستم
سرعت دانلود 2 روزه از سرورای خارجی نصف هست ! ولی با سرور داخلی تست کردم ثابت و بدون نوسان بود !!
سرعت دانلود از سایت ایران خودرو همین الان .
سرعت دانلود از سایت p30day همین الان ! البته از همه سایتا الان با این سرعت که دقیق نصف هست دانلود میکنه ! و تنها با سایت ارانخودرو که تست کردم سرعت عالی بود
صفحات هم به سختی باز میشن
من هم پیام اعتراض دادم به همه سایتای بالا !!
Last edited by isbn; 04-01-2013 at 19:29.
دوست عزیز شما چطوری با 16 کانکشن میگیرید؟ من رو 16 کانکشن میذارم ولی چه قبلاً که شاتل بودم چه الآن که مخابرات هستم عملاً بیشتر از 9 تا نمیگیره. برای اینکه مطمئن بشم دقیقاً همون فایل شما رو از همون سرور تست گرفتم.
![]()
سلام
تو همون قسمت انتخاب تعداد کانکشن بالاش سرعت رو باید بزنید حتما. از 512 به بالا 16 تا پر میکنه
از این مصوبات هم داشتیم!!!
مصوبه رفع محدوديت حجمي اينترنت دكوري نشود!
http://itanalyze.com/articles/2011/10/22/14871.php
مارو باش! کلی ذوق کردیم درست شده!
من گفتم امروز که خونه نیستم کامپیوتر رو بزارم دانلود کنه! در این 13 ساعت 400 مگ هم دانلود نکرده!
فقط برق مصرف کرده!![]()
دوستان به نظر شما با توجه به گستردگی اختلال در سطح کشور چرا کوچکترین خبری در این مورد روی خبرگزاری های داخلی و خارجی دیده نشده؟ من خودم کرج هستم یک هفته است با افت سرعت شدید روبه رو هستم ولی هیچ گونه اطلاع رسانی روی سایت های داخلی و خارجی(منظورم سایت های...)در این مورد ندیدم از هرکدوم از فامیل هامون هم می پرسم اونها هم با این مشکل مواجه هستند
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)