تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 458 از 870 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اتفاقا کامل خوندم
    چطور؟
    این مردومن سال پیش به خاطر خریدن یک سهم (فجرگالوانیزه سپاهان) آنالیزکردم واین مصاحبه دقیقا اون چیزیه که درموردش فکر میکردم یعنی من بدون دانستن این مصاحبه سال پیش تونستم شخصیتشو حدس بزنم اما شما باخوندن مصاحبه نفمیدید این چه جورشخصیتیه همیشه این نکته رابه خاطرداشته باش اینجا ایرانه اگرتوخارج فردی بامشخصات آبرامویچ ظهورمیکنه دلایل خاص ومنطقی خودشو داره واگرتوایران فردی بامشخصات هدایتی ظهورمیکنه ممکنه دلایلش چیزی باشه غیراز یک دلیل منطقی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من مهم نیست که شخصیتش چه جوری باشه
    برای من موفقیت تیم مورد علاقم خیلی مهم تر از حدس زدن شخصیت فردیه که میخواد سهام باشگاهو بخره.
    اگر بتونه تیم رو موفق بکنه،دمش گرم،هر شخصیتی که میخواد داشته باشه.
    من از مصطفوی اصلا خوشم نمیاد ولی بد کار نکرده تا اینجا.دونستن یا ندونستن شخصیت یکی فرقی به حال هوادارای اون تیم نداره.هوادارا قهرمانی میخوان،موفقیت میخوان،مطرح شدن تیمشونو میخوان.حالا طرف هر کاره ای میخواد باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای من مهم نیست که شخصیتش چه جوری باشه
    برای من موفقیت تیم مورد علاقم خیلی مهم تر از حدس زدن شخصیت فردیه که میخواد سهام باشگاهو بخره.
    اگر بتونه تیم رو موفق بکنه،دمش گرم،هر شخصیتی که میخواد داشته باشه.
    من از مصطفوی اصلا خوشم نمیاد ولی بد کار نکرده تا اینجا.دونستن یا ندونستن شخصیت یکی فرقی به حال هوادارای اون تیم نداره.هوادارا قهرمانی میخوان،موفقیت میخوان،مطرح شدن تیمشونو میخوان.حالا طرف هر کاره ای میخواد باشه
    اتفاقا خیلی فرق داره شخصیتها . ببینم موراتی رییس باشگاه اینتر یا برلوسکونی رییس باشگاه آث میلانو میشناسی؟ احتمالاباید کراگنوتی رییس سابق باشگاه لاتزیوراهم بشناسی یا رییس سابق فیورتینا (باعث شد فیورتینا سقوط کنه دسته 4) و...............
    شخصیت هدایتی یه چیزی تومایه های کراگنوتیه . به نظرت شایسته است که تیمتونو بدند به فردی که اومده یک میلیاردو550میلیون تومن داده به علی پروین درحالیکه بهترین مربی خارجیو هم برای یه سال میخواست بیاره ارزونتربراش تموم میشد ضمن اینکه این آقا میتونست یه تیم راازپایه به بهترین وجه درست کنه یعنی اول یه ورزشگاه توپ بخره و........................
    ضمن اینکه اینو بدون این هدایتی درمقابل افرادی مثل جابریان ورسول تقی گنجی و رییس شرکت توکافولادو.......... عددی حساب نمیشه ازلحاظ مالی من نظرم درمورد هدایتی راامروزباخوندن این گزارش یک کم تغییردادم اون هم اینه که احتمال داره عروسک خیمه شب بازی باشه ضمنا استقلال و پیروزی هیچ وقت خصوصی نمیشند اینو مطمین باش

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شخصیت هدایتی یه چیزی تومایه های کراگنوتیه . به نظرت شایسته است که تیمتونو بدند به فردی که اومده یک میلیاردو550میلیون تومن داده به علی پروین درحالیکه بهترین مربی خارجیو هم برای یه سال میخواست بیاره ارزونتربراش تموم میشد
    اونا با هم رفیق فاب بودن ولی به هر حال این کارش درست نبوده

ضمن اینکه این آقا میتونست یه تیم راازپایه به بهترین وجه درست کنه یعنی اول یه ورزشگاه توپ بخره و........................
    کسی که بخواد بین فوتبالیا سرشناس بشه نمیاد این کارو بکنه چون سالها طول میکشه تا به شهرت فعلی برسه

ضمن اینکه اینو بدون این هدایتی درمقابل افرادی مثل جابریان ورسول تقی گنجی و رییس شرکت توکافولادو.......... عددی حساب نمیشه ازلحاظ مالی
    به هر حال چرا اونا نمیان تو کار؟من اسمشونم تا حالا نشنیدم،حالا نمیگم استقلال پرسپولیس،ولی میتونن تیمای شهرستانی رو زیر پوشش قرار بدن(البته شاید هم کمک میکنن و من اطلاعی ندارم)

نظرم درمورد هدایتی راامروزباخوندن این گزارش یک کم تغییردادم اون هم اینه که احتمال داره عروسک خیمه شب بازی باشه
    عروسک خیمه بازی کی؟کسی نمیاد چوب حراج بزنه به ثروتش که یکی از پشت پرده هدایتش بکنه

ضمنا استقلال و پیروزی هیچ وقت خصوصی نمیشند اینو مطمین باش
    اگر 2سال پیش اینو میگفتی هیچ شکی توش نداشتم ولی الان شرایط کمی فرق کرده.اگر afc بتونه حریف اینا بشه درباره مالکیت تجاری باشگاهها،مجبورن که واگذارشون بکنن(هرچند به صورت صوری)

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اونا با هم رفیق فاب بودن ولی به هر حال این کارش درست نبوده

کسی که بخواد بین فوتبالیا سرشناس بشه نمیاد این کارو بکنه چون سالها طول میکشه تا به شهرت فعلی برسه

به هر حال چرا اونا نمیان تو کار؟من اسمشونم تا حالا نشنیدم،حالا نمیگم استقلال پرسپولیس،ولی میتونن تیمای شهرستانی رو زیر پوشش قرار بدن(البته شاید هم کمک میکنن و من اطلاعی ندارم)

عروسک خیمه بازی کی؟کسی نمیاد چوب حراج بزنه به ثروتش که یکی از پشت پرده هدایتش بکنه

اگر 2سال پیش اینو میگفتی هیچ شکی توش نداشتم ولی الان شرایط کمی فرق کرده.اگر afc بتونه حریف اینا بشه درباره مالکیت تجاری باشگاهها،مجبورن که واگذارشون بکنن(هرچند به صورت صوری)
    ببین استقلال وپیروزی میتونندوزنه سیاسی باشند وبه همین دلیل هیچ موقع بهشون اجازه خصوصی شدن داده نمیشه . توفکر میکنی دلیل خاصی وجودداره که طرفداران این تیمها هنوز سازماندهی درست وحسابی نشدند؟

من گفتم ممکنه عروسک خیمه شب بازی باشه نه اینکه حتماهست .خیلی آدمها هستند که این پولابراشون چیزی نیست اما چیزی که فمیدم این درسطح آدمی مثل کراگنوتی مالک قبلی باشگاه لاتزیو وصاحب انحصاری تولید رب گوجه فرنگی در ایتالیاست .اون هم چیزی ازاقتصاد حالیش نبود

این آدمایی که گفتم خیلی کله گنده هستند کسی مثل جابریان باحدود1000میلیاردتومن ماه پیش 35 درصدفولادخوزستانو خرید . ضمن اینکه کسی که استقلال وپیروزی رامیخره به خاطر عشق به این تیمها نمیخره شاید هم یکی ازدلایل خصوصی نشدنشون همیناباشه .ضمنا فرق هدایتی بابقیه ثروتمندااینه که بقیشون پولشونو ازسرراه نیوردند که بخوانداینجوری خرج کنند.همین جابریان 7 تابرادرهستند که هرکدوم یه قسمت ازصنعت فولادکشوردستشونه.

قبول دارم هیچ کس اینکاورنمیکنه اماقبول کن که این اگرمیخواست با 6میلیاردتومن سال پیش میتونست یه تیم تو لیگ برترخریداری کنه نه اینکه بیاد ازوسط راه شروع کنه این که میخواست ازوسط راه شروع کنه بهتربود ازصفرشروع میکرد چون فاصله زمانیش فقط یکسال بود .توایران اگراصولی کارکنی طی 5سال میتونی از لیگ مناطق حتی به قهرمانی ایران هم برسی وپابرجا بمونی

این که رفیق فابریک بودند راباورنکن .اینایی که این گفته وپروین میگه رانبایدباورکرد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین استقلال وپیروزی میتونندوزنه سیاسی باشند وبه همین دلیل هیچ موقع بهشون اجازه خصوصی شدن داده نمیشه . توفکر میکنی دلیل خاصی وجودداره که طرفداران این تیمها هنوز سازماندهی درست وحسابی نشدند؟
    میدونم ولی به هر حال خطر حذف از آسیا بیخ گوششون هستش.

این که رفیق فابریک بودند راباورنکن .اینایی که این گفته وپروین میگه رانبایدباورکرد
    منبع من حرفای خودشون نیست.هدایتی از اون پروینیا بوده ولی به هر حال توی تیمداری باهاش به مشکل خورد.

اماقبول کن که این اگرمیخواست با 6میلیاردتومن سال پیش میتونست یه تیم تو لیگ برترخریداری کنه نه اینکه بیاد ازوسط راه شروع کنه این که میخواست ازوسط راه شروع کنه بهتربود ازصفرشروع میکرد چون فاصله زمانیش فقط یکسال بود .توایران اگراصولی کارکنی طی 5سال میتونی از لیگ مناطق حتی به قهرمانی ایران هم برسی وپابرجا بمونی
    اگر یارگیری اشتباه پروین نبود مطمئن باش الان این بابا هم سر استیل آذین بودش.مورد آخر رو هم که گفتم کسی که میخواد مشهور بشه نمیاد از اول کار بکنه.یکباره وارد کار میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فقط حسین هدایتی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض سفارت عربستان به تيم ملى ويزا نداده است!

مهدى محمدنبى دبير كل فدراسيون فوتبال است كه در آخرين اظهار نظرخود پيرامون تيم ملى اعلام كرده كادر فنى اين تيم براى حضورى پر قدرت در اين رقابت ها برنامه ريزى دقيق و كاملى را پيش بينى كرده است.

شما در جريان برنامه ريزى كادر فنى تيم ملى در آستانه مسابقات مقدماتى جام جهانى هستيد
    بله، شروع كار و ديدار مقابل عربستان بسيار مهم است. ازآنجا كه ديدار اول درهر تورنمنت اهميت فوق العاده اى دارد، كادر فنى برنامه ريزى دقيق و كاملى براى اين مسابقه تدارك ديده و با اجراى آن، تيم ملى با آمادگى كامل راهى شهر رياض خواهد شد.
    تاريخ شروع كار تيم ملى براى استارت رقابت هاى مقدماتى چه زمانى خواهد بود
    بعد از انجام رقابت هاى هفته چهارم ليگ برتر، ليست ۲۵ نفره اى از سوى كادر فنى اعلام مى شود و اردوى تيم ملى شكل مى گيرد. روز ششم شهريور ماه هم مقابل آذربايجان يك ديدار دوستانه برگزار خواهيم كرد.
    مثل اينكه قبل از بازى اول يك اردو در جزيره كيش هم براى تيم ملى در نظر گرفته شده
    بله. براى تطابق با شرايط آب و هوايى عربستان، تيم ملى اردوى ۳ روزه اى را در جزيره كيش برپا خواهد كرد و طبق برنامه ريزى انجام شده، روز ۱۴ شهريور زمان عزيمت به رياض خواهد بود.
    در زمينه صدور رواديد براى بازيكنان و همراهان تيم ملى مشكلى ايجاد نشد
    طبق مقررات، فدراسيون فوتبال وظيفه داشت يك ماه پيش از بازى مذكور اسامى و مدارك بازيكنان و همراهان را به سفارت عربستان تحويل دهد. در اين خصوص ما حتى زودتر از موعد - 40 روز قبل از بازى - اقدامات لازم را انجام داديم تا مشكلى پيش نيايد و اميدوارم مسؤولان سفارت عربستان در اين خصوص مساعدت كافى داشته باشند تا مشكلى كه براى سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا پيش آمد گريبانگير تيم ملى نشود.
    اما گفته مى شود هنوز ويزاى تيم ملى براى عربستان صادر نشده
    بله اما فكر مى كنم با توجه به زمان باقيمانده مشكلى در اين زمينه به وجود نخواهد آمد.
    Last edited by Kianoosh; 23-08-2008 at 17:27.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض علی کریمی در پرسپولیس!؟

جدايى از السيليه قطعى شد

كريمى در پرسپوليس خودش را ثابت مى كند

اين بار بايد داستان حضور على كريمى در پرسپوليس را جدى گرفت. ظاهرا شرايط هم همانگونه كه پرسپوليسى ها تمايل دارند پيش مى رود. على كريمى و باشگاه السيليه قطر در حال قطع همكارى هستند و پرسپوليسى ها باز هم فرصت را غنيمت شمرده اند تا شايد بتوانند كريمى را به خدمت بگيرند. كارى كه با توجه به تمايل اين بازيكنان خيلى هم بعيد به نظر نمى رسد البته تنها واكنش على كريمى به حضور دوباره اش در پرسپوليس به حرفى برمى گردد كه او به يكى از نزديكان گفته بود: «دوست دارم به پرسپوليس برگردم.» او بيش از اين حرفى نمى زند اما ابوالفضل جلالى دوست نزديك كريمى كه در تمام اين سال ها همراه او بوده مى گويد: «جدايى على كريمى از تيم قطرى كاملاً جدى است. او اكنون در حال مصالحه و فسخ قرارداد با تيم السيليه است اما تا زمانى كه تكليف جدايى اش مشخص نشود هيچ تصميمى نمى تواند در مورد آينده اش بگيرد. نمى توان گفت كه قدم بعدى على كريمى در انتخاب تيم چگونه است اگر او الان دراين مورد حرفى بزند ممكن است براى باشگاه قطرى سوءتفاهم ايجاد شده و مشكلاتى به وجود آورند.
    مديربرنامه على كريمى با اشاره به دلايل اين جدايى گفت: كريمى از بازى در اين تيم راضى نيست و البته مسؤولان السيليه نيز نارضايتى هايى دارند. آنها مى گويند كه كريمى دراين تيم اصلا خوشحال نيست.
    او درباره احتمال بازگشت كريمى به پرسپوليس هم مى گويد: «پرسپوليس هم يكى از گزينه هاى على كريمى است. اگر او به ايران بيايد صد در صد در پرسپوليس بازى خواهد كرد.
    يكى از دلايلى كه من و خود على كريمى تمايل داريم او به پرسپوليس بيايد اين است كه اعتقاد داريم على به دنبال اثبات و نشان دادن توانايى هاى خودش است و پرسپوليس بهترين ميزبان براى اين مسأله است البته در اين ميان نظر پرسپوليس هم شرط است.
    چرا كه جدايى كريمى از السيليه صد در صد شده اما بايد صبر كنيم چون اگر براى جدايى به يك باشگاه قطرى فشار بياوريم كار سخت مى شود. آنها قضيه كريمى را در كميته ملى المپيك شان مطرح مى كنند و فكر مى كنم ماجرا به زودى خاتمه يابد.»
    اعلام آمادگى كريمى براى حضور در پرسپوليس
    على كريمى اگر چه در قبال شايعه بازگشت دوباره اش به پرسپوليس، سكوت اختيار كرده اما ظاهرا تصميم خود را گرفته و مى خواهد بار ديگر حضور در پرسپوليس را تجربه كند. كريمى كه گفته مى شود از تيم دسته دومى آلباسته اسپانيا و چند تيم اماراتى پيشنهاداتى دريافت كرده نمى خواهد تجربه تلخ ديگرى داشته باشد و شايد فكر مى كند كه بازگشت دوباره به پرسپوليس، به تمام بدشانسى هاى چند سال اخير او پايان خواهد داد. به همين خاطر هم هست كه در صحبت هاى خصوصى و درگوشى اش، گفته كه ديگر هيچ تمايلى به بازى در امارات و حتى اسپانيا ندارد و دوست دارد يك بار ديگر براى پرسپوليس بازى كند.

منبع:ایران ورزشی

..................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    با لپ تاپ توی مجتمع پایتخت

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیز مطمئن باش اگر عربستان به ایران ویزا نده(که میده)متحمل جریمه های بسیاری از جمله حذف از رقابتها محرومیت از میزبانی که هم میتونه از طرف Fifaباشه و هم از طرفafc

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •