سلام من توی مرحله Alduins bane بازی skyrim موشکل به هم زدم وقتی دموی 3 نفره نمایش داده میشه از صفحه بیرون نمیره میخواستم اگر میتونید کمکم کنید و بهم ایمیل بزنید ممنون میشم
سلام من توی مرحله Alduins bane بازی skyrim موشکل به هم زدم وقتی دموی 3 نفره نمایش داده میشه از صفحه بیرون نمیره میخواستم اگر میتونید کمکم کنید و بهم ایمیل بزنید ممنون میشم
خب فکر کنم
الان
الدر اسکرول رو گرفتی دیگه نه؟
وقتی میری پیش اژدها و میخونیش
این مشکل پیش میاد درسته؟
من قبلا این مشکل رو داشتم !
خیلی بده
اول باید بدونم ورژن بازیت چنده؟
من خودم آپدیت 13 رو ریختم تمام این مشکلات حل شد
من رفتم RIVERWOOD بهد دو نفر امدن گفتن تو DRAGONBORN هستی؟؟
گفتم اره بعد ریختن سرم چرا؟
از گروه میراک هستند dlc deagonborn یه نامه باهاشونه باید بری ویندهلم کنار کشتی ها از اونجا میری سرزمینشون و داستان شروع میشه
این اغاز dlc دراگونبورن هست میگن که تو دنیا فقط یه دراگونبورن هست اونم رییس ما mirak پس سعی میکنن تو رو بکشن
این قدرت برای این نیست یه نفر رو به خون آشام تبدیل کنی در واقع یه کنترل کننده افکار و تمایلاته برای اینکه بتونی خون یه نفر رو بدون تقلا بمکی یا برای اینکه از یه نفر حرف بکشی یا ازش کاری رو بخای که برات انجام بده
اقا ولی خداییش بازی معرکه اییه فقط یکم خیلی طولانیش کردن ... هرچی ازش میرم لامصب تموم نمیشه.....خودم شمار ماموریت هاش از دستم در رفته.....
در ضمن اگه کسی سیوشو میخواد دارم فقط یکم مود روش دارم(به جز دی ال سی ها) حالا گفتم شاید کسی نیاز داشت.....
بچه ها مگه قرار نبود
با هارکان برم و اون خورشید رو شکست بده؟
الان من و دخترش اون رو کشتیم
باو چشام سوخت از این افتاب حالا چه کنیم
دیگه هارکان که زنده نیست تا افتاب رو شکسته بده
لطفا کمک کنید
ماموریت های اصلیش کمه 20 ساعت به زور بشه ولی ماموریت های فرعیش خیلی زیاده
چرخ میزنی در بازی
؟
من هر موقع بیکارم میرم چرخ میزنم
یه بار خیلی بیکار شدم زدم تمام انسان های شهر وینترهود (نمادش اسبه) رو کشتم
الان فقط چند تا زنده هستن از آدم هاشکه اون ها هم از دستم در رفت و پرنه میمردن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)