اقا الان امتحان کردم هر دو ازریل رو(AP and AD)ازریل apصد برابر از ازریل adبهتره البته با lich bane بود اسمش اون شمشیر که برای میج ها میگیرن فقط 6 ،1300دیمیج میزنه ابیلیتی های عادیش بالا 600تا البته از نوع مجیک![]()
اقا الان امتحان کردم هر دو ازریل رو(AP and AD)ازریل apصد برابر از ازریل adبهتره البته با lich bane بود اسمش اون شمشیر که برای میج ها میگیرن فقط 6 ،1300دیمیج میزنه ابیلیتی های عادیش بالا 600تا البته از نوع مجیک![]()
نه اصلا فایده نداره با این اینترنت LOL زدن اونم با اکانت اصلی،3تا leave خوردم بن نشم خیلیه
اکانت جدید ساختم،یاد قدیما با لول 1 بازی کنیم
پینگ 50 تا اینور اونور فرقی نمیکنه...دوستان مال شما هنوز لگه یا درست شده؟
![]()
خب شما به تایرشون نگاه نکن شاید اونا ته جدولن چون دیاموند دلیل نمیشه صد در صد خوب باشه!
چند ضفحه پیش بحث شد که همه اینا به ایلو بستگی داره! اینا اگه هی ببازن هم تایرشونو از دست نمی دن!
بعد دقیقا اینجا معلوم میشه که رو فکر می چرخه! مهم نیست چه رنکی باشی تیم ورک داشته باشی و خوب بازی کنی می بری
مال من که بالای 350 لگ شدید! بعد custum امتحان می کنم سر 30 min قطع میشهه اصلا فایده نداره با این اینترنت LOL زدن اونم با اکانت اصلی،3تا leave خوردم بن نشم خیلیه
اکانت جدید ساختم،یاد قدیما با لول 1 بازی کنیم![]()
والا من تو USA همیشه با پینگ 350بازی میکردم بدون لگ ولی بعد از اینکه لول خراب شد ذوباره اومدم eu east چندروز پیش 700m دانلود کردم با پینگ 170-240 بازی میکنم صبح که لگ نیست ولی امروز با یکی از بچه ها که تو sweden زندگی میکنه بازی کردم یه time out داد بعدش دیگه کلا نمیرفت این گیم، لیو شدم....دیگه اکانت جدید ساختم بن نشم یه وقت و RP هم بره واسه اکانت اصلیم![]()
اه !!
بابا Ez دمجیج خیلی بهتره هر لول 1 میزنی میدونی که 700 یا 800 دمیج میده !! خیلی بد میزنه !
پسیو همونه که وقتی میمیری دوباره زنده میشه؟
پسیو یه ابیلیتی هست که سمت چپ کنار 4 ابیلیتی که هر چمپ داره زده.مثلا teemo بعد از چند ثانیه تکون نخوره کاری نکنه hidden میشه
هم تو لول هم تو بقیه بازی ها دو نوع قابلیت داریم :
Active و Passive .
Active اینطوره که خودتون باید بزنیدش و فعالش کنید ولی Passive اینه که نیاز به فعال کردن نداره و خودش طبق اینکه چی کار میکنه , خودکار عمل میکنه و اینطور نیست که با زدن Q,W,E,R فعالش کنید .
اولا بگم منم 2 سال دارم lol بازی میکنم و trynda جزء اولین چمپین هایی بود که unlock کردم پس کار باهاشو بلدم,دوما کی گفته که infinity تا 2 ببندی فقط یکیش کار میکنه من رو ashe که اونم کریت میده 3 تا infinity میبندم پس در مورد چیزی که 100% اطمینان نداری نظر نده ثالثا infinity بیشترین کریتو میده پس الکی نگو ایتم هایی که من گفتم کریت بیشتری داری اول ایتمارو بشناس بعد نظر بده رابعا من خوراکم trynda ست پس شکی به ایتم هایی که گفتم ندارم خامسا اگه باز قانع نشدی بعد این قضیه ها و از بین رفتن لگ trynda با trynda تو مپ summoners rift 1v1حاضرم باهات match بدم
Last edited by pancha73; 28-05-2013 at 21:06.
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)