دوستان پیشنهاد می کنید بیخیال صبانت شیم بریم جای دیگه ؟؟ خیلی اعصابمو خورد کرده ....
بیشرفا میگن 10/1 شیر میدیم (همه جا 8/1 ـه بازم ما قبول کردیم 10/1 هم خوبه !!!!) حالا همون 10/1 هم نمیدم دارن 50/1 میدن !!! شاتل چطوره ؟
دوستان پیشنهاد می کنید بیخیال صبانت شیم بریم جای دیگه ؟؟ خیلی اعصابمو خورد کرده ....
بیشرفا میگن 10/1 شیر میدیم (همه جا 8/1 ـه بازم ما قبول کردیم 10/1 هم خوبه !!!!) حالا همون 10/1 هم نمیدم دارن 50/1 میدن !!! شاتل چطوره ؟
من از شاتل تو صبا اومدم خیلی هم راضیم...
دیشب 1.7گیگ دانلود کردم
سرعتم هم 230کیلوبایته
سرویسم هم 128 هست
محدودیت حجمی هستی دیگه ؟؟
من نامحدود می خوام
با 230 باید شبی 4.1 گیگ دان کنی
منخودم شخصا فقط سرور های داواس و مدیا فایر دان میکنم
شبی حدودا 4 گیگ دان میکنم البته به غیر از این چند شبه خیلی داره بازی در میاره دیشب 2 گیگ بیشتر دان نکردم البته بگم داشتم ویندوز آی ار دانلود رو دان میکردم خوب از سرور های ایرانی بیشتر از این هم توقع نیست
البته تا دم صبح 120 میچرخید 6 به بعد یهو برگشت رو 230
کلا یه دو سه چهار روز اینجوری بیشتر نمیمونه دوباره خوب میشه
امروز یه رفیقام رو دیدم ندا داشت 512 میگفت شبا بیشتر از 30 تا 50 نمیتونه دان کنه عکس دانلودم رو براش گذاشتم لاگ نت متر رو هم نشونش دادم کف بر شده بود
اینجوری که به نظر میرسه بعد از مرکز مخابرات کوچه به کوچه هم کیفیتها فرق میکنه
خیلی مسخره است نه؟
رکورد من که 1.6 گیگ هستش !!! شما 2 گیگ دانلود می کنی میگی کمه ؟
من اگه سرعت شما رو داشتم 100 سال سیاه نمی رفتم سراغ نا محدود !!! اونم سه ماهه گرفتم نمی دونم چه غلطی بکنم باهاش![]()
از ساعت چند تا چند رایگان استفاده می کنی؟
من از 3 تا 7
بچه ها من سه روزه سرعتم وحشتناک کم شده . کسی میدونه مشکل چیه ؟
من مرکز شهید زارعی هستم .
همون 3 تا 7 است![]()
آخه دوست خوب من مگه این تاپیک رو نخوندی همه منتظر بودن یکی امتحان کنه یعنی ترس داره یعنی جای شک داره قبلا هم بچهها تحلیل کرده بودند باید احتمالا خوب نباشه چون به نفع آی اس پی ها نخواهد بود()آخه اینا جایی نمیخوابن که زیرشون آب بره) -توبیخم نکنید این یه ضربالمثل اصیل ایرانیه-
اون وقت شما رفتی سه ماهشو خریدی نه یه ماه نه دوماه سه ماه؟
واقعا که پس الکی میای فورم پست میزنی و مطلب میخونی هان همینجوری برای اینکه دور هم باشیم خوب استفاده کن تجربه دیگران رو استفاده کن نه خودت تجربه کن بد میگم؟
وا این همه تو این تاپیک گفتیم
بازم میگیم شبانه ندا:
از 3 شروع میشه
1-شما تا 6:29 کانکت باش بعد دی سی شو و سریع کانکت کن
2-دوباره 6:44 دی سی شو و سریع کانکت کن
3-دوباره 6:58 دی سی شو چند ثانیه صبر کن 6:59 کانکت کن(این مرحله ممکنه بعضی روزها جواب نده و کلا بعد از اون دیگه نتونی کانکت بشی)
نتیجه اگه فقط تا مرحله 2 رو انجام بدی تا 7:45 کانکت میمونی یعنی 45 دقیقه اضافه تر از حالت عادی
نتیجه اگه مرحله سوم رو هم انجام بدی ممکنه تا 8 کانکت بمونی من بعضی روزها انگشت شماره- تا 9 هم کانکت موندم تو ماه 1 روز
البته اگه تهران هستی بهتره یه دو شب مرحله سوم رو امتحان کنی اگه جواب نداد کلا تا مرحله دوم برو و تا 7:45 استفاده کن
اما اگه شهرستان هستی مثلا اصفهان حتما چند روز یه بار مرحله سوم رو هم امتحان کن من عموما می تونم تا 8 تمام دانلود کنم
Last edited by hovo; 20-10-2011 at 00:47.
من امروز ساعت 6:40 دیسکانکت کردم دیگه وصل نشد!(ارور 691)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)