تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 827 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    در مورد مشکل دوم این راه رو هم امتحان کردم فایده نداشت
    برنامه unlocker رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید .
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک unlocker.jpg   unlocker1.jpg  

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

باکس برای هارد 1.8 اینچی کجا میشه پیدا کرد ؟؟ هرکی لطف کنه پیدا کنه یه جایزه خوب پیش ما داره

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام .
    1. پرسرعت ترین هارد پرتابل Seagate Goflex pro هست که با توجه به وضعیت بازار بعید میدونم پیدا بشه . هاردهای 7200RPM بیشتر از 750 گیگ نیستند و تا آنجایی که میدونم هاردهایی که ضد ضربه (anti shock) هستند 7200RPM هم نیستند .
    2. هاردهای وسترن با داشتن قابلیت hardware encryption امنیت خوبی داره بطوریکه اگر چندبار پسورد اشتباه داده بشه پیغامی برای فرمت کردن هارد ظاهر میشه .
    3. هارد ضد آب و ضد ضربه silicon power armor a80 پیشنهاد میشه .

اولویتهای شما متضاد هست با توجه به اینکه فکر نمیکنم Seagate Goflex pro در بازار پیدا بشه پس باید به هاردهای معمولی 5400RPM رضایت بدید . متاسفانه وسترن مدل ضد ضربه و آب ندارد ولی کیف مخصوصی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساخته که میتوان هارد پرتابل را داخل آن گذاشت تا هارد ضد ضربه و آب بشه که فکر نمیکنم در بازار موجود باشه (با نمایندگی سازگار درباره موجود بودن یا نبودن این کیف تماس بگیرید) .

در نهایت درصورتیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا نکردید بهتره silicon power armor a80 رو بخرید . برای encrypt کردن داده ها میتونید از برنامه true crypt استفاده کنید که امنیت خوبی هم دارد . البته true crypt دو حالت دارد .
    1. encrypt کردن کل هارد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    2. ساخت فایل ظرف یا container ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    خب من رفتم بازار و WD Nomad گیرم نیومد و Goflex Pro هم همینطور. SP Armor A80 هم که یجا داشت (260 تومن) ولی تموم کرده بود. مجبور شدم Adata HD710 500GB رو بگیرم 275 تومن.
    هارد خوبی هست؟ یه ریویو ازش دیدم جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان فرمت خود هارد fat32 هست. همین خوبه یا اینکه تغییرش بدم؟
    Last edited by ursamajor; 17-10-2012 at 14:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من رفتم بازار و WD Nomad گیرم نیومد و Goflex Pro هم همینطور. SP Armor A80 هم که یجا داشت (260 تومن) ولی تموم کرده بود. مجبور شدم Adata HD710 500GB رو بگیرم 275 تومن.
    هارد خوبی هست؟ یه ریویو ازش دیدم جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان فرمت خود هارد fat32 هست. همین خوبه یا اینکه تغییرش بدم؟
    اگر فايلهايي داريد كه بيشتر از 4 گيگ هستند اجباراً بايد به NTFS فرمت كنيد .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

دمای هارد اکسترنال رو چطوری میشه آورد پایین ؟ فن یا جیزی مثل این ندارن ؟
    segate Backup Plus desktop 3tb
    بقیه هاردهای اکسترنال که دارم معمولا 40-43 هستن اما این بعد از 2-1 ساعت میره رو 55 درجه و داغ میکنه
    اصلا تا چه دمایی مناسب هستش ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دمای هارد اکسترنال رو چطوری میشه آورد پایین ؟ فن یا جیزی مثل این ندارن ؟
    segate Backup Plus desktop 3tb
    بقیه هاردهای اکسترنال که دارم معمولا 40-43 هستن اما این بعد از 2-1 ساعت میره رو 55 درجه و داغ میکنه
    اصلا تا چه دمایی مناسب هستش ؟
    اکثر هاردهای اکسترنال سیگیت Backup Plus desktop یا GoFlex desk به خاطر استفاده از هارد 7200RPM زودتر گرم میشن و به دماهای بالاتری هم میرسه (بر خلاف WD my book) در عوض سرعت بیشتری دارند . میتونید یه فن 8 سانتی معمولی بخرید و با آداپتور برق 12 ولتی روشن کنید .

یا اینکه از فن rack استفاده کنید که با برق 220 ولتی کار میکنه و در نتیجه نیازی به آداپتور برق ندارد . این فن rack باید با فاصله ایمن پشت هارد قرار بگیره . عکس زیر فن rack خودم هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-10-2012 at 18:14.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مرسی
    حالا این فن ها(8 سانتی) رو بچسبونم به هارد یا اینکه با چند سانتیمیتر فاصله بین فن و خروجی هوای هارد بزارم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    حالا این فن ها(8 سانتی) رو بچسبونم به هارد یا اینکه با چند سانتیمیتر فاصله بین فن و خروجی هوای هارد بزارم ؟
    با فاصله چند سانتیمتری پشت هارد قرار بدید ، بطوریکه هوا بتونه از طریق منافذ تهویه داخل بشه .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هارد اکسترنالی (ADATA HD710) که تازه خریدم رو اومدم پارتیشن بندی کردم و لی بعد از پارتیشن بندی سرعت کپی کردن به یک سوم کاهش پیدا کرده!!؟ اوایل با سرعت 80-90 MB/s کپی میکرد ولی الان به 20-30 MB/s رسیده! چیکار کنم؟

لطفا راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هارد اکسترنالی (ADATA HD710) که تازه خریدم رو اومدم پارتیشن بندی کردم و لی بعد از پارتیشن بندی سرعت کپی کردن به یک سوم کاهش پیدا کرده!!؟ اوایل با سرعت 80-90 MB/s کپی میکرد ولی الان به 20-30 MB/s رسیده! چیکار کنم؟

لطفا راهنمایی کنید.
    سرعت 80-90 کمی غیر واقعی هست مخصوصاً برای هارد پرتابل عادی 5400RPM . هارد آداپتوری WD my book essential خودم به سختی به 60MB/s رسیده (عکس زیر) نکته مهم اینجاست که هاردهای آداپتوری اصولاً سزعت بیشتری نسبت به انواع هاردهای پرتابل 5400RpM دارند . معمولاً در مراحل اولیه کپی کردن ، سرعتی که نشان میده غیر واقعی هست و باید کمی صبر کنید تا سرعت واقعی شود .

در هر حال ...
    1. یک پارتیشن یا حداکثر دو تا پارتیشن بسازید .
    2. با چه نرم افزاری پارتیشن بندی کردید ؟؟ پیشنهاد میدم با استفاده از دیسک منجمنت ویندوز پارتیشن بندی کنید یا با جدید ترین ورژن نرم افزار Acronis Disk Director Home پارتیشن بندی کنید .
    3. با استفاده از نرم افزار Hdtune تست read و write بگیرید و با نتایج موجود در اینترنت مقایسه کنید (همان مدل و همان حجم) . اگر تفاوت چشمگیر بود یه قسمت health آن برنامه مراجعه و بررسی کنید آیا هارد مشکلی دارد یا خیر .

نکته : برای تست write کلیه پارتیشنهای هارد میبایستی حذف شود .

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •