برنامه unlocker رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید .
برنامه unlocker رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید .
باکس برای هارد 1.8 اینچی کجا میشه پیدا کرد ؟؟ هرکی لطف کنه پیدا کنه یه جایزه خوب پیش ما داره
خب من رفتم بازار و WD Nomad گیرم نیومد و Goflex Pro هم همینطور. SP Armor A80 هم که یجا داشت (260 تومن) ولی تموم کرده بود. مجبور شدم Adata HD710 500GB رو بگیرم 275 تومن.
هارد خوبی هست؟ یه ریویو ازش دیدم جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فرمت خود هارد fat32 هست. همین خوبه یا اینکه تغییرش بدم؟
Last edited by ursamajor; 17-10-2012 at 14:00.
اگر فايلهايي داريد كه بيشتر از 4 گيگ هستند اجباراً بايد به NTFS فرمت كنيد .
سلام
دمای هارد اکسترنال رو چطوری میشه آورد پایین ؟ فن یا جیزی مثل این ندارن ؟
segate Backup Plus desktop 3tb
بقیه هاردهای اکسترنال که دارم معمولا 40-43 هستن اما این بعد از 2-1 ساعت میره رو 55 درجه و داغ میکنه
اصلا تا چه دمایی مناسب هستش ؟
اکثر هاردهای اکسترنال سیگیت Backup Plus desktop یا GoFlex desk به خاطر استفاده از هارد 7200RPM زودتر گرم میشن و به دماهای بالاتری هم میرسه (بر خلاف WD my book) در عوض سرعت بیشتری دارند . میتونید یه فن 8 سانتی معمولی بخرید و با آداپتور برق 12 ولتی روشن کنید .
یا اینکه از فن rack استفاده کنید که با برق 220 ولتی کار میکنه و در نتیجه نیازی به آداپتور برق ندارد . این فن rack باید با فاصله ایمن پشت هارد قرار بگیره . عکس زیر فن rack خودم هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ata.royalfalcon; 16-10-2012 at 18:14.
مرسی
حالا این فن ها(8 سانتی) رو بچسبونم به هارد یا اینکه با چند سانتیمیتر فاصله بین فن و خروجی هوای هارد بزارم ؟
با فاصله چند سانتیمتری پشت هارد قرار بدید ، بطوریکه هوا بتونه از طریق منافذ تهویه داخل بشه .
من هارد اکسترنالی (ADATA HD710) که تازه خریدم رو اومدم پارتیشن بندی کردم و لی بعد از پارتیشن بندی سرعت کپی کردن به یک سوم کاهش پیدا کرده!!؟ اوایل با سرعت 80-90 MB/s کپی میکرد ولی الان به 20-30 MB/s رسیده!چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
سرعت 80-90 کمی غیر واقعی هست مخصوصاً برای هارد پرتابل عادی 5400RPM . هارد آداپتوری WD my book essential خودم به سختی به 60MB/s رسیده (عکس زیر) نکته مهم اینجاست که هاردهای آداپتوری اصولاً سزعت بیشتری نسبت به انواع هاردهای پرتابل 5400RpM دارند . معمولاً در مراحل اولیه کپی کردن ، سرعتی که نشان میده غیر واقعی هست و باید کمی صبر کنید تا سرعت واقعی شود .
در هر حال ...
1. یک پارتیشن یا حداکثر دو تا پارتیشن بسازید .
2. با چه نرم افزاری پارتیشن بندی کردید ؟؟ پیشنهاد میدم با استفاده از دیسک منجمنت ویندوز پارتیشن بندی کنید یا با جدید ترین ورژن نرم افزار Acronis Disk Director Home پارتیشن بندی کنید .
3. با استفاده از نرم افزار Hdtune تست read و write بگیرید و با نتایج موجود در اینترنت مقایسه کنید (همان مدل و همان حجم) . اگر تفاوت چشمگیر بود یه قسمت health آن برنامه مراجعه و بررسی کنید آیا هارد مشکلی دارد یا خیر .
نکته : برای تست write کلیه پارتیشنهای هارد میبایستی حذف شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)