دقیقا
حالا چرا میخواین بیاین IT؟
مگه بچه بازیه؟
(شوخی کردم)
دقیقا
حالا چرا میخواین بیاین IT؟
مگه بچه بازیه؟
(شوخی کردم)
والا من که اصلا بخاطر IT اومدم ریاضی
ولی اینم درنظر بگیرید که کسایی که میان اینترنت و فروم و اینا آدم های نت بازین و عشق کام وگرنه بقیه هنوز چسبیدن به مکانیک و برق و اینا![]()
کنکور زبان به نظرم خیلی آسون بود٬ کلا ۳تا نزدم![]()
![]()
همش اگه درست باشه رتبه ۱ کنکور منم![]()
![]()
![]()
رتبه ی 1 منم ... 2 تا نزده دارم![]()
سلام
داداش می گم یک رحمی به رقیبات مثل من می کردی
زمین شناسی زدی
بعد فیزیک رو 86 در حالی که همه سوالهای زیست رو هم جواب دادی !!
مثل که خیلی خوندی
بهت تبریک می گم![]()
من دیشب که نخوابیدم هیچی
بریم سراغ کنکور نجربی که بچه ها درست چیزی از خودشون نگفتن
ترتیب سختی و اسونی سوال ها:
زمین:معمولی
زیست:مدلای بعضی سوالاش جدید بود هیچ وقت از این جور شکل ها سوال نمی یومد(خدارو شکر سوال مریکیپوس را انگار درست زدم بس که تو مدرسه به بچه های دیگه می گفتیم مریکیپوس!!!!)
ریاضی:حیفم اومد چرا مرور نکرده بودم اسون بود
فیزیک:نخونده بودم نظری ندارم
فارسی:تماما جدید بود اکثر مدل سوالاش
دینی:دو پله بالاتر از کتاب و تحلیل یکم می خواست
زبان:من توپ زدم ولی خا بر سر طراح من می تونستم 100 بزنم .یه ریدینگو تو یک صفحه جداگانه داده بود من فکر کرده بودم تموم شده موقع جمع اوری سوالا 3 تاشو سریع خوندم درست زدم اونایی که از دست دادم اعصابمو برای چند لحظه..... کردن.به ... ... فش دادم.)
عربی:اینم که اصلا جواب ندادم!
---
کنکور زبانم که ظهر دادم کلا اسفالت شدم چشمام سیاهی میرفت از خستگی!!!
عمومیاش خوب بود.اختصاصیشم بدک نبود.
-----
جا داره واقعا از سنجش به خاطر امکاناتی که امسال دادن تشکر کنم.
راهش برای منی که بچه غرب تهرانم دور بود(شمال شرقی بود) ولی تهویه خوب بود.مراقبا و ناظرین رفتارشون 1000000000000000 درجه عوض شده بود .سالای پیش نمی شد باهاشون حرف زد .امسال بچه ها از سرو کولشون بالا می رفتن .
----------
اقا حتما حتما حتما حتما تمام ورقتونو چک کنید سوالی نمونه من 2 سوالمو اینجوری از زبان از دست دادم.دیر فهمیدم!!!
دقیقا مثل من... من اون سوالی رو که می گفت "نوک زبانمه" رو درست زدم با فکر خودم.. فکر کنم منفی بشم...![]()
من امروز کنکور زبان رو دادم
با اینکه در طول سال اصلاً کتاب رو دست نگرفته بودم با این حال همه تخصصی ها رو زدم
اما عمومی ادبیات 4-5 تا عربی 2 تا و دینی هم 10 تا زدم که درست بودنش با خداست و شانسم
این عمومی ها تو زبان چقدر تاثیر داره ؟
اگه من زبان عمومی رو 90 و تخصصی رو 80 زده باشم اون عمومی های دیگه (عربی-ادبیات و دینی ) رو 0 فرض کنیم رتبه ام چه جوریاست؟
امیدی هست !!؟
نظر من
ادبیات متوسط بود من خوب زدم حدود 70
عربی اصلا نخونده بودم در حد ترجمه که کلا 3 تا زدم خدا کنه کنه درست باشه کلامو میندازم هوا
دینی آسون حدود 80
زبان آسون حدود 80
اختصاصی
زمین اصلا نزدم نظری ندارم
ریاضت متوسط ولی وقت گیر !! چیزی بین سخت و متوسط 50
زیست متوسط ولی چندتا سوال نامردی داشت مثلا یکی اون اکوئوس و مریکیپوس و .. یکی هم اون که گفته بود هفته چهارم برداری چی شروع میشه !!
زیستم حدود 80-85
فیزیک حدود 30
شیمی هم حدود 70-75
چندتا سوال تماما نامردی داشت !! که خیلی وقت گیر بود
در کل رتبم طبق تخمین گزینه 2 حدود 800 تا 1000 میشه یعنی اصفهان رو کلا بی خیال یک چیزی در حد همدان و کاشانو و اهواز و یزد و اینا
باید برم تو کار دانشگاه آزاد
شما هم که خوب زدی نباید با پارسال مقایسش کنی فکر می کنم در کل از پارسال سخت تر بود اینطوری که شنیدم بچه های امام صادق که خیلیاشون خراب کردن شما کدوم دبیرستان اصفهان بودید ؟
Last edited by bazisaz; 01-07-2011 at 20:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)