Last edited by edi2; 18-11-2011 at 13:28.
اين ريپورت مربوط به win32sality Remover هست، اين ويروس كش چرا بايد توسط آنتي ويروسها به عنوان ويروس شناسايي بشه؟ يعني واقعا اين ويروس كش مشكل داره؟ اگر مشكل دازه چرا در اكثر سايتها به عنوان راه حل ويروس سليتي معرفي شده و اگر مشكل نداره پس چرا 27 تا از 42 تا آنتي ويروس سايت ويروس توتال اون رو به عنوان ويروس مي شناسن؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ESET Smart Security 5
پ.ن.
من بعد یه سال به خاطر سنگینی کسپر رو ول کردم و ناد 32 نصب کردم. ولی مثل اینکه زیاد قوی نیست. به نظرتون اشتباه نکردم؟
سلام
30 نمونه جدید
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size = 5.20 MB
Password = bat
کم نه!به نظرتون اشتباه نکردم؟
KIS 2012
23 فایل رو شناسایی کرد
یه سوال اساسی من دارم، قضیه این 88 فایل اسکن شده کاسپر چیه ؟ چرا مثل همین مالیور نمیزنه 30 تا ؟
Last edited by omid-p30; 19-11-2011 at 15:07.
سلام امید جان
دلیلش اینه که فایل exe هم نوعی زیپ هست که تنها تفاوتش با فایل زیپ یکی این هست که اجرایی هست و بعدی هم این که فشرده نمیشه
به همین خاطر داخل هر فایل exe کلی فایل دیگه هست که یک آنتی ویروس همشونو سرچ میکنه
ولی Malware با توجه به نوع خاصی که هست باعث میشه که فقط یک سری از File types ها رو اسکن کنه و بقیه از حیطه ی Malware خارج میشن
Take Care
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
لطفا لینک سالم Stuxnet رو هم اگه امکانش هست بزارین
که یکم تحلیل نیاز دارم
Take Care
ناد32 به نظر من یک انتی ویروس بسیار ضعیف هست که فقط تو ایران کاربر زیاد داره...
Last edited by ali_z051; 19-11-2011 at 21:50.
سلام
من هم یه فیلم گرفتم.
این هم لینک دانلود:
اپدیت کسپر من از 20ساعت پیش بود که با اسکن / 7مورد شناسایی نشدن و بعد اجرا شدند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و خوده فیلم گویاست.
ولی چرا دوستان کومودویی کم تحرک شدند ؟!
این هم یه مخرب
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد: 123
Last edited by Karkas20; 19-11-2011 at 19:27.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
![]()
سلام نورتون 28 مورد رو به روش های مختلف حذف کرد و فقط این 2 باقی موندند
![]()
Last edited by jolan57; 19-11-2011 at 22:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)