1) من رفتم تو این extra content و اون گزینه که ماکزیمم پول مسترلیگ رو بهت میده خریدم. اما نه تنها رو همین مسترلیگی که الان دارم بازی میکنم تاثیر نداره بلکه بازی جدید هم که شروع میکنم با پول معمولی (بین 170 تا 220 میلیون یورو) شروع میکنه. چیکار کنم که دارم ورشکست میشم. مجبورم مسی رو release کنم بره
2) این کامپیوتر چه جوری همچین تنه های تر و تمیزی میزنه؟ من وقتی یه بازیکن رو تحت فشار میذارم باید کلی دنبالش بدوم تا بالاخره توپش رو بگیرم اما کامپیوتر از پشت هم که به بازیکن من میرسه اینقدر خوب کنترل میکنه که بازیکن من توپ رو ول میکنه و سر جاش وامیسته
3) موقع سانتر چه جوری بازیکن سرش رو پایین میاره و میذاره بازیکن دیگه توپ رو بزنه؟
1- خوب معلموم نمیشه. تو الان اگه اسپانسر دیگ ای رو خریداری کنی توی نیم فصل و پایال فقط اسپانسرت عوض میشه (البته فکر کنم فقط پایان فصل) اینطروی نیست وسط بازی اسپانسر ییهو عوض بشه!!!!
2- شما وفتی داری طرف رو همراهی میکنی. کنارش تنه به تنه. تکل رو بزن پاشی رو از جلو بازیکن رد میکنه و توپ رو میزنه . فقط وقتهایی که یهو تغییر جهت بده ممکنه پاش به پای طرف گیر بکنه خطا بشه!!
هنوز هم مشکل سلکت شدن هست
شما باید سریعا بازیکن مورد نظرت رو اگه انتخاب نشده انتخابش کنی!!
3- فکر کن باید پاس تو عمق و پایین رو بگیری که سرش رو خم کنه یا اگه از بالا سرش رد میشه یه بادی هم به توپ بزنه!!!( امتحان کن .یا پاس تو عمق تنها یا با دکمه ی پایین!)
---
یه چیز دیگه هم باید دقت کنین. تو تمام ورژن های Pes بوده. مثلا وقتی کسی داره از گوشه حمله میکنه شما دکمه ی A یا 4 رو نگیرین برین تو پای طرف؛ مثلا اگه سمت گوشه بلاست دکمه ی گوشه و بالا رو بزنین تا بازیکن ها به اون سمت متمایل بشن!!
اونوقت دیگه یارو جلوش خالی نمیشه .
واسه بلوف کردن تو شوت هم فکر کنم شوت رو میزنین تا پاش میخواد برسه به تو پاس و حرکت تند. یهو پاش رو میاره به حساب شوت کردن بعد پاس به گوشه میده و استار میزنه به سمتی که شما گرفتین!!!