دقيقا!.بالاخره انرژی مصرف میشه ولی محصوص نیست اونقدرا.
دهنت سرويس حامداسمش یکم غلط اندازهسحري خندونديمون! ميگم كجاش غلط اندازه! آخه چي تو مغز تو ميگذره؟
![]()
دقيقا!.بالاخره انرژی مصرف میشه ولی محصوص نیست اونقدرا.
دهنت سرويس حامداسمش یکم غلط اندازهسحري خندونديمون! ميگم كجاش غلط اندازه! آخه چي تو مغز تو ميگذره؟
![]()
سلام خدمت همه دوستان
من یه x10i گرفتم و از طریق سایت سونی به ورژن 2.3.3 آپدیتش کردم . تاچش به نظرم کمی مشکل داره آیا راهی برای کالیبره کردن صفحه وجود داره. چون مشکلش اینه که مثلا موقع نوشتن اس ام اس وقتی یه حرفی رو میزنی ، بغلیش رو میگیره و دیگه اینکه صداش توی مکالمه هم خیلی کمه به خصوص توی فضای باز. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
ببین مثلا این علامت باطری
که دایره و درصد هست
علاوه بر نشانگر خود گوشی این برنامه 2 مگ رم میخوره
و یا لاک اسکرین قبلی مه دکور مزیک پلی رداشت فکر کنم 5 مگ رم میخورد
خلاصه مطمئنا باش هر برنامه که باز هست کم یا زیاد رم خواهد خورد
راستی من spb mobile shell را نصب کردم
ظاهرا در 2.3.3 لگ نداره
و فعلا سرعت گوشی خوبه
دهنت سرويس حامد سحري خندونديمون! ميگم كجاش غلط اندازه! آخه چي تو مغز تو ميگذره؟...فکر کنم دولاپرش میخواسته درستش کنه خیلی اذیت شده آخر سر هم اسمش رو این گذاشته
...از ناراحتی
...دقیقا این تو ذهن منحرف من گذشت
...تند بخونش متوجه میشی
آره.هر برنامه ای باز باشه هم رم اشغال میکنه هم باتری میخوره.ولی این برنامه های اینجوری اصلی مصرف چندانی نداره.در حد 4-5 درصد کل باتری شایدم کمتر.ببین مثلا این علامت باطری
که دایره و درصد هست
علاوه بر نشانگر خود گوشی این برنامه 2 مگ رم میخوره
و یا لاک اسکرین قبلی مه دکور مزیک پلی رداشت فکر کنم 5 مگ رم میخورد
خلاصه مطمئنا باش هر برنامه که باز هست کم یا زیاد رم خواهد خورد
راستی من spb mobile shell را نصب کردم
ظاهرا در 2.3.3 لگ نداره
و فعلا سرعت گوشی خوبه
Go launcher EX بریز.اونم عالی هست.بعد تم که براش بگیری به کل آیکونها و سبک منو همه چیش عوض میشه.
بچه ها این رو تستیدین؟به نظرم شبیه xloud کار میکنه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته رام miui و سیانوژن باشه بهتره.ممکنه روی بعضی گوشیها نتیجه معکوس بده و کلا گوشی خفه شهبچه ها این رو تستیدین؟به نظرم شبیه xloud کار میکنه...
روی رام اریجینال هم معمولا مشکل داره.اگه میتونی برو توی نظرات رو بخون ببین فیدبک ملت چجوری بوده بعد بریز.
یه لانچر خوشکل:
QQLauncher Pro 1.12
اره خوندمش ولی توی Xdaیکی گفته بود این رو نصبیده و خوب بوده و اینها....یعنی بعدش گوشی خفه شد پاکش کنیم صداش درست نمیهش؟
یه نفر بیکار این رام رو تست کنه
Ultima 2.3 Fastest GB [with all new feature]
I am telling that it is the fastest. check yourself
بنچ مارکو:-0
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
نمیدونم والا.برنامه هست.فکر کنم پاک بشه برگرده همه چیز!ریسکه دیگهاره خوندمش ولی توی Xdaیکی گفته بود این رو نصبیده و خوب بوده و اینها....یعنی بعدش گوشی خفه شد پاکش کنیم صداش درست نمیهش؟![]()
من که فعلا با رام ارجینال دارم حال میکنم...حسش نیست عوضش کنم نم نم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)