منظور من از نرم تر بودن بم بودن صدا نبود.منظورم این بود که صداش کمتر به گوش فشار میاره.
منظور من از نرم تر بودن بم بودن صدا نبود.منظورم این بود که صداش کمتر به گوش فشار میاره.
کسی می دونه DENON 1311xp قدرتش 650 وات RMS است یا P.M.P.O ؟
یه سوال دیگه: آیا گارانتی شرکتی داره؟
ممنون از راهنمایی
دوستان سینمای خانگی با حداکثر بودجه 350 اگه بخام بگیرم چیزه خوبی پیدا میشه ؟
منظورم اینه اصلا با این رقم میشه چیزه خوبی چیدا کرد که هم فرمت های مختلف تصویری را ساپورت کنه و هم اینکه FULL HD باشه . ؟
پایونیر RS77 بلندگوهای ایستادش محافظ نداره؟
اون بلندگوهای کوچیک و ساب ووفرش که محافظ داره، میشه محافظش رو برداشت؟ چون ممکنه توش خاک بشینه و بخوایم داخلش رو تمیز کنیم میشه محافظ هاش رو برشون داشت؟
![]()
یه سوال مهم درباره سیستم DENON 1311xp دارم:
می خواستم بدونم این مدل که بلندگوهاش ایستاده نیستن و نمیشه رو زمین بزاریمش، پس مجبوریم توی میز تلویزیون و چسبیده به تلویزیون جاش بدیم به تلویزیون آسیب نمی زنه؟
آخه اسپیکرها امواج مغناطیسی دارن.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
![]()
در تمام بلندگوهاي سينمايي بلندگوي مركز و دو كانال اصلي مگنت شيلد.
اگر تي وي شما ال سي دي يا پلاسما باشه كه مشكلي نيست اما براي لامپ تصوير بلندگوها شيلد.
نه نمیشه.یه چیز معمولی ضعیف میشه گرفت.
ممنون
نظرتون در مورد سینمای خانگی سامسونگ مدل های D355 و D455 چیه ؟ قیمتشون بین 300 تا 400 هست .
راستی یه سوال کلی :
من احتمالا تا چند وقته دیگه تلوزیون پلاسمای 43 اینچ میگیرم . ولی نمیخام بابت سینما خانگی بیشتر از 350 بدم .
به نظرتون با این پول سینمای خانگی بگیرم یا یه سیستم ظبط صوت مثلا 5000 وات ( مثل پایونیر مدل TODOROKI RSM 400DV ) ؟
درمورد پست4327 کسی راهنمایی نمیتواند بکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)