کسی می دونه دانشگاه آزاد ترم 2 ورودی جدید رو ثبت نام می کنه یه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
کسی می دونه دانشگاه آزاد ترم 2 ورودی جدید رو ثبت نام می کنه یه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
ترم بهمنی وحجود دارد.
منظورتونو متوجه نشدم.ترم بهمنی وحجود دارد.
من رشتم هنر هستش آبان کنکور عملی دارم...دانشگاه آزاد بهم مرخصی نمی ده...می خوام ببینم ترم 2 ثبت نامم می کنن؟(دانشگاه تهران مرکزی)
Last edited by F l o w e r; 20-09-2010 at 11:29.
راستی من سوال دارم 2 تااا
اول اینکه شما ها که پیش نیاز بهتون خورده و میگین مثلا 17 واحد بهتون دادن با هم میشه 17 واحد ؟
یعنی ریاضی و فیزیک پیش نیاز خورده باشه تو انتخاب واحد چی میزنن براش
بعد سوال بعدیم اینکه
تو دانشگاه درسای عمومی مثل فارسی و زبان و این چیزا کتاب میخوا یا جزوه میده استاد؟
من دیروز از یکی از دوستام پرسیدم،
واسه ما اینطوریه که 20 تومن میریزیم به حساب دانشگاه و فیششو میبریم سلف، که 4 تومنش میشه قیمت کارتی که بهمون میدن تا همیشه شارژ کنیم، 16 تومنشم میشه خرج غذامون تا وقتی که تموم بشه و دوباره شارژ کنیم.
واسه من کلاسامو زده 27، ولی کلی گفته و از این شنبه (سوم) شروع میشه. چون 30 ام جشنه.
فکر کنم ماها که تازه واردیم ذوق کنیم همگی بریم!![]()
من که میرم!
برای ما تا ساعت 4 عصر بود.
اشغال هم باشه همینطور زنگ بزن یه بار میگیره!
برای منم همینطور بود! بس که همه دارن زنگ میزنن اینطوریه! ولش نکن و هی زنگ بزن.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
برای من که ریاضیو پیش نیاز خوردم، جزو واحدا حساب شده و جمعا شده 16 تا که خودم هم واسه 16 تا ثبت نام کردم. اگه فیزیکم میخوردم، میشد 18 تا و فکر کنم باید پول اضافی میدادم؟؟؟
فکر کنم همینطور باشه.
در مورد کتاب یا جزوه هم، خود استاد میگه چیکار کنین، معمولا جزوه میگن و کتاب هم فقط معرفی میکنن، ولی امتحان از کلشه، یعنی هم کتابه هم جزوه ش!
بعد ریاضی فیزیک که پیش نیاز میخوره
از درسای پیش دانشگاهی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو مایه همونه ولی خیلی سختتره!
هردوش سخته، میگن خیلیا میفتن!
انگار بعضیا زبانم پیش میخورن؛
جدیییییی میگی؟چه مسخره است خوب چه فرقی کرد بیشتر از هزینشو میگیرن؟![]()
چجوریه به ما نگفتن کلاسامون کی شروع میشه؟
کلا دانشگاهمون داغونه ها
اگه ترم اولتو کامل ثبت نام کنی شهریتم بدی ولی نری سر کلاس....ترم 2 قبولت می کنن(یعنی بعدش باید یه بهونه بیاری بگی مثلا مریض بودم واسه همین نتونستم بیام)
ولی اگه ثبت نام نکنی بزاری ترم 2....نه! قبول نمی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)