نه درسته مدلشه
نه درسته مدلشه
جمعه تو برنامه ی گزینه جوان اون مشاوره گفته بودش که منظور از معدل کل دیپلم همون معدل کل سال سومه!
من پارسالم که داشتم کنکور میدادم همینو وارد کردم امسال هم همین معدلو وارد میکنم!
آره خيلي آسون مي شه...كلا تابلو مي شن سوالا(البته من فقط شيمي شو ديدم)...تازه تصحيحشم كه با دبيراي خود مدرسست
![]()
فکر نمیکنم اسونتر باشه
ما که پارسال شیمیمون کشوری بود بچه ها میگفتن سخت تر از مدرسه بود حالا بستگی داره به مدرسه ای توش درس میخونی!
خب من فكر كردم مي خوايي نگه داري پيشو واسه دو ماه آخر...اينكه الان بخوايي بخوني و بعد عيد بيشتر تمرين كني مسئله ي جداست البته مطمئنا نبايد اين طور باشه كه الان موقع خوندن اصلا تست نزنيم
من خودم پيشو بيشتر مشكل دارم ، پايه رو به نظرم مي تونم دو ماه آخر با يه كم تمرين جمع كنم حالا شما رو نمي دونم به خودتون بستگي داره...البته به خاطر بودجه بندي سوالا واضحه كه اولويت با پيشه كلا![]()
مال شما هم همینطوره؟
خیالم راحت باشه؟
آره خیلی آسونه!حتما سوالای هماهنگ سالای قبلو گیر بیارین خیلی کمک میکنهآره خيلي آسون مي شه...كلا تابلو مي شن سوالا(البته من فقط شيمي شو ديدم)...تازه تصحيحشم كه با دبيراي خود مدرسست
برای ثبت نام کسی الان مشغول تحصیل در پیش دانشگاهی است باید چه کدی را وارد کند ؟؟؟
اگر منظورتون کد نظام وظیفه است باید 05 وارد کنید.(
اگر نه که......سوالتون رو کامل بپرسید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)