به نظر من تو پاناسونیک به ترتیب:
Panasonic P50V20
Panasonic P50 V10
Panasonic P54Z1
از نظر قیافه هم نگران نباش تو فروشگاه با تو خونه کلی تفاوت میکنه
به نظر من تو پاناسونیک به ترتیب:
Panasonic P50V20
Panasonic P50 V10
Panasonic P54Z1
از نظر قیافه هم نگران نباش تو فروشگاه با تو خونه کلی تفاوت میکنه
Last edited by khansalar; 04-04-2011 at 08:13.
-احتمال داره تا پايان فصل توي نمايندگي ها بياد
-چون سري هاي 4 يا 5 D توي سايت مالزيايي اضافه شده
-فكر ميكنم حدود نهايت 1800-2000 در بياد اينجا (مطمئن نيستم)
-والا خوب به هر صورت در سري هاي جديد پورت ها اضافه شده USB ها ورژن 1.4 شده كنتراست و مسلما مشخصات اپديت تري دارند
-تعيين اولويت خريد به عهده خودت هست عزيز ببين چقدر نياز داري به خريدش اگر ميتوني صبر كن وگر نه..
-در مورد قيمت ها هم تا الان كه روال اينطوري بوده مدل هاي قديمي حذف ميشن باهمون قيمت ها نه كاهش قيمت
البته در عمل موضوع اينقدر هم حاد نيست و ممكنه كه يك پنل خاص اينقدر مشكل دار باشه كه در اينصورت اون پنل رو بايد تعويض كرد، البته مشكل ابري شدن در سوني و سامسونگ بيشتر گزارش شده و البته كمي هم به شانس شما بستگي داره و ممكنه كه پنلي كه شما مي خريد اصلا اين مشكل رو نداشته باشه، اگر مي خواهيد كاملااز اين موضوع در امان باشيد بهتر سراغ فيليپس بريد كه كاملا اين مشكل رو حل كرده، نكته ديگه اي كه خيليدر خريد دستگاههاي سه بعدي مهمه بحث خرابي و نياز دستگاهها به تعميراته كه واقعا نگران كننده است خصوصا در برخي از برندهاي خاص.
سلام
چند مدل خوب LED با سایز 40 یا 42 با قیمت دوروبر 1200 چی پیشنهاد میکنید؟
USB
----t
سلام
بین32EX710 سونی و 32D25 پاناسونیک ماندم که کدامیک را انتخاب کنم هردو ال ای دی هستند وتقریبا هم قیمت هردو قابلیت dlna و ارتباط اینترنتی دارا می باشند اما برند سونی برخلاف پانوسونیک دارای تیونر دیجیتال می باشد ولی برند پاناسونیک کیفیت بهتری دارد و ساخت مالزی است استادان گرامی لطفا مرا درانتخاب یاری نمایند
Lx9500LG با LW9500 فرقی میکنه یا همونه اگه ممکنه یه لینک از مشخصاتش برام بزارین
سلام .
من یه سوالی برام پیش اومده در زمینه ی حمل tv .
من میخوام یه تلویزیون led از تهران بگیرم برام بفرستند یکی از شهرستان های استان بوشهر برای یکی از آشنا ها . من زنگ زدم نمایندگی تهران گفت پول رو واریز کن برات بارنامه میکنمیم با باربری (اتوبوس) می فرسیم .
میخواستم ببینم ریسک حمل led به این شیوه چقدر بالاست ؟ و آیا احتمال آسیب دیدنش زیاده ؟ البته من خودم خیلی دیدم lcd با اتوبوس حمل بکنند اما می خواستم اینجا نظر شما رو هم بدونم .
فكر ميكنم اين دو تا رويو خيلي كمكتون كنه توي خريد :
d25:
ex700:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
d25 گزينه بهتري البته دقت كنيد در نماي روبرو بلك لول ex700 بيشتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادامه ترد رو هم در avforums بخونيد در مورد ابري شدن در هر دو پنل رو
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
اره مهدي جان تفاوت هايي وجود داره در 2011:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t_tanhayam; 04-04-2011 at 21:45.
lg ld5400/5600
(X.vision) مدل:LE-40IMP9E
samsung c5000
مدل سامي تيونر ديجيتال نداره
بسن این led هایی که معرفی کردید و lcd c695 سامسونگ کدوم را شما از لحاظ کیفیت تصویر و امکانات پیشنهاد می کنید؟
میزان برق مصرفی در led & lcd چقره؟
در ضمن قیمت حدودی این چنده ؟LG LED 42LH900 چطوره؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)