تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 1211 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508558958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض روزنامه گاردین: بهتر از فیفا؟

PES 2010 – how could I ever have doubted you?

Better than FIFA?

Maybe it was the continued innovation of the online play, particularly the 10vs10, or the vastly improved feel of the action. Or perhaps it was the dubious pleasure in playing as Southampton - but FIFA 10 has certainly seduced me recently. And as a total package FIFA 10 is hard to beat. But after a weekend playing [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] it has quickly became obvious that on the pitch – ultimately where it matters most, of course – PES simply plays the more satisfying and entertaining game of football.
    The caveat here is that I haven't played online yet. Online play isn't live yet and probably won't be until the week of launch. For me this is crucial. Last year's appallingly convoluted offering – want to play 2vs2 with a friend on the same team? Good luck – really killed the game for me. Have Konami fixed it this year? We'll find out very soon. But if it is the same menu-ridden and laggy mess of last year then FIFA's siren call will become too much.
    But on the pitch things are looking very very good indeed. Regular players will know how satisfying PES feels and 2010 is as blissfully expressive as ever. Aerial through balls are a particular delight but first time passes and accurately weighted crosses are all a joy. Le Tissier style 40-yard cross field passes are possible too and the game encourages and rewards you to try out new moves.
    The 360 degree control – less heavily marketed here than it is with FIFA but a first for the series – makes a difference too. Initial discomfort soon gives way to a greater feel on the pitch, with plenty of room to improvise as you create space for a cross or shot.
    The action feels slightly slower than 2009 but is still much faster than FIFA. A typical PES game is more akin to the recent 4-3 Manchester derby than the continentally paced FIFA. Yes, this is almost a complete reversal of historical trends. But FIFA 2001 – or whenever – goalfests were never this entertaining.
    The game feels slightly easier though. I played on regular settings and won the Champions League easily – an 8-0 aggregate win over Man United was a highlight – by using simple tactics of through-balls and double-tap crosses. Whether this is ease is intentional – or maybe I'm better than I thought? - remains to be seen but regular players would be better off starting on at least professional level.
    So what else? Well finally – finally! – Konami seems to have got the in-game presentation right. Licensed music and well designed and legible menu screens? Yup, it's a world away from PES of the past. The Champions League licence is central to the game and the menus give you all the encouragement you need to get started on your campaign. Maybe next year we'll get the Johnstones Paint Trophy too? Another nice touch is the muted celebrations from the crowd when you score away from home. The crowd noise generally seems more realistic too – I'm sure they cheered when I cleared a header off the line.
    Then there is the Community mode, a new addition to the series. It is essentially a long term record of your results against friends. Great. But currently it is offline only and pointless for anyone old enough to live away from their mates.
    So, 48 hours in and I'm thoroughly enjoying PES 2010. Yes, I'm crossing fingers that online is finally sorted, but when it comes to the basic on-pitch action there looks to be a clear winner. I ended my [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by saying PES had it all to do. Well, after a weekend with PES 2010 I'm very confident it has succeeded. Sorry to have doubted you old friend.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حسین جان قربون دستت. دستتو میبوسه.

2. این کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببخشید
    امکانش هست یه نفر یه نیمه از این کد کامل بازی رو حجمشو بیاره پایین و آپ کنه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فردی که نقد میکنه مهم نیست, مهم نقد هستش!
    اتفاقا مهمه !
    چون اکثر طرفداران فیفا ، در همین سایت وقتی ازشون می پرسم نظرتون در مورد PES چی هست ؟ میگن PES آشغال هست ، که این جمله خیلی غیر منطقیه!
    یک مثال میزنم : توی فروم فیفا نظری دادم مبنی بر این که : فیفا در زمینه ساخت چهره از PES ضعیفتره و PES چهره ی بازیکنان رو عین واقعیت ساخته (منظور PES2010) ، یکی از کابران جواب تندی به من داد و گفت : PES در ساخت چهره از FIFA99 هم ضعیفتر و بدتر هست ، جالبتر ار اون چند کاربر هم تاییدش کردن ، خوب این جمله چه معنی ای میده ؟ یعنی بی منطقی اکثر فیفا فن های ایرانی ، از این رو با همچین اشخاصی نمیشه وارد بحث شد چون کاملا بی منطق هستن .
    شما میای میگی که گرافیک فیفا نکست از PES پائین تره! خوب دلیلش رو هم بگو تا بقیه قبوک کنند! نمیشه که آدم بدون دلیل حرف بزنه!
    دلیل خاصی نداره ! PES2010 از لحاظ بصری از FIFA10Next گرافیکش بالاتره ، می توان به وضوح دید ، شما PES2010 رو دانلود کن وارد بازی شو ، به وضوح معلومه که PES 2010 گرافیک بسیار بالاتری نسبت به FIFA10 NEXT داره!
    Last edited by Locker; 12-10-2009 at 18:53.

5. 2 کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جناب آقای Masoud King محترم یک عکس می گذارم برای اون دلیلی که ازم خواستی !
    دوست دارم وجدانا بگی کدوم از اینها گرافیک بالاتری داره و به چهره آدمی زاد نزدیک تره (گفتم وجدانا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

8

دوست دارم وجدانا بگی کدوم از اینها گرافیک بالاتری داره و به چهره آدمی زاد نزدیک تره (گفتم وجدانا)
    ghatan samte rastiye behtare
    bebakhshid windowsam farsi nadare

8. 2 کاربر از hamed_dij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینم یه عکس از خود ژاوی:

-----
    چرا موی ژاوی توی فیفا مثل چوب خشک میمونه!!!
    همه بازیکناش موهاشون اینجوریه؟
    -----
    البته من با اینکه طرفدار پیس هستم یه انتقادم بکنم.
    انصافا گوش ژاوی رو فیفا تونسته بهتر بسازه.
    و گوش پیس مثل یه کاغذ نقاشی شده میمونه.
    ----
    Last edited by vampyre; 12-10-2009 at 19:29.

10. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

PES Fan
    ها نمی تونیم از طرفداران فیفا انتقاد رو در مورد PES بپذریم چون اونها حالشون از PES بهم می خوره ، پس بنابراین فقط انتقاد PES Fan ها قابل قبوله چون به PES علاقه دارن و فقط به خاطر پیشرفت انتقاد می کنن نه از روی نفرت
    چون چند نفر از طرفداران FIFA می گن PES آشغاله، پس نتیجه گرفتید که همه ی طرفداران فیفا اینگونه اند و تعصبی نگاه می کنند و حالشون هم به هم می خوره. اگه یک طرفدار فیفا بگه PES مشکل دربازه بانی و زمان پاسخگویی داره، بعد یه طرفدار PES هم بگه مشکلی از این جهت نیست، شما حرف کدوم رو قبول می کنید؟
    اگه انتقادی منطقی باشه، چه اهمیتی داره فرد انتقاد کننده کیه.
    شما چه جوری می فهمید که فردی به خاطر پیشرفت انتفاد می کنه یا به خاطر نفرت؟آیا انتقاد کسی قابل قبوله که ده خط چاپلوسی و تعریف و تمجید کنه؟ لطفا حق و حقوق معین نکنید. اینجا یه مکان عمومیه و سر درش هم ننوشته "تایپیک مخصوص فن های PES "

12. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

PES Fanچون چند نفر از طرفداران FIFA می گن PES آشغاله، پس نتیجه گرفتید که همه ی طرفداران فیفا اینگونه اند و تعصبی نگاه می کنند و حالشون هم به هم می خوره. اگه یک طرفدار فیفا بگه PES مشکل دربازه بانی و زمان پاسخگویی داره، بعد یه طرفدار PES هم بگه مشکلی از این جهت نیست، شما حرف کدوم رو قبول می کنید؟
    اگه انتقادی منطقی باشه، چه اهمیتی داره فرد انتقاد کننده کیه.
    شما چه جوری می فهمید که فردی به خاطر پیشرفت انتفاد می کنه یا به خاطر نفرت؟آیا انتقاد کسی قابل قبوله که ده خط چاپلوسی و تعریف و تمجید کنه؟ لطفا حق و حقوق معین نکنید. اینجا یه مکان عمومیه و سر درش هم ننوشته "تایپیک مخصوص فن های PES "
    دوست عزیز مشکل زمان پاسخگویی در نسخه نهایی حل شده
    مشکل دروازه بانی هست منم قبول دارم

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا جون من نمی فهمم چرا انقدر بحث بیخود می کنین اصلا فیفا ربطی به pes نداره مثل مقایسه آتاری با playstion 3 چرا خودتون رو بیخودی اذیت می کنین
    من که یه عمر دارم فیفا بازی می کنم از فیفا 96 تا 2010 رو بازی کردم(قدیمی تر هاشم با emulator بازی کردم ) اصلا هیچ حرفی برای گفتن مقابل pes نداره حتی wining eleven 6 هم خیلی بهتر دینامیک تر و باحال تر از fifa 2010
    هیچ کدوم از فیفا ها حالت دینامیک و فیزیک عالی که تو pes هست رو ندارن و بازی کلن یه جورایی قالب بندی شدست

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

اقا این بازیش اومده ؟ لینک دانلود هست بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •