می کشه عزسز سیستم مورد نیاز بازی توی پست اول هست اگه مطابقت بدی می بینی که مشکلی نداره برای بازی پچ هم اومده و کرک هم اومده تا مشکلات اجرا به حداقل برسه
می کشه عزسز سیستم مورد نیاز بازی توی پست اول هست اگه مطابقت بدی می بینی که مشکلی نداره برای بازی پچ هم اومده و کرک هم اومده تا مشکلات اجرا به حداقل برسه
رفیق من تو windows sp3 اجرا کردم تنظیمات خوب و کیفیت عالیشما کافیه مینیمم سیستم لازم رو داشته باشید. بعدش 2 تا چیز نیاز دارید:
1- پچ 1.03
2- کرک 1.03 هر دوتاش هم موجوده.
ولی تو ویندوز ویستا روی هر تنظیماتی گذاشتم کند بود
الان هم 7 هستش به نظرت بهتر از ویستا میاره یا بد تر
در ضمن من تو تو ویندوز sp3 از هیچ پچی استفاده نکردم
ولی تو ویستا از پچ 4 هم استفاده کردم بازم کند بود
سلام
من تو ویندوز 7 بازی میکنم قبلا مثل شما sp 3 داشتم به نظر من که خیلی خوبه من که فرقی حس نمی کنم . با همون تنظیماتی که توی Xp داشتم الان دارم تو 7 بازی می کنم من که میگم عالیه . فقط بگم قبل از نصب برو تو دی وی دی روی ست آپ راست کلیک کن و برو پروپرتیس حالتشو روی اجرا در ویندوز اکس پی بزار و اگر نه نصب نمیشه .
سلام
با یه چندتا مشکل روبرو شدم
یکی اینکه سریال بازی رو از کجا بیارم
بعدش هم که میخوام یه اکانت بسازم اصلا سایتش باز نمیشه که بتونم چیزی بسازم از صبح تا حالا دارم ور میرم اما سر در نیاوردم لطفا یکی راهنمایی کنه
![]()
من همیشه گفتم بهترین سیستم عامل برای اجرای بهینه بازی ها فقط xp هست من که از ویستا خیری ندیدم. شما روی XP پچ 1.03 رو نصب کن ببین چی می بینی
عزیزم ویندوزم xp هست و تمامی مراحل رو اجرا کردم اما اون 2 مشکل رو دارم یکی سریال رو از کجا بیارم و اون یکی وارد سایت نمیشه که ثبت نام کنم
سلام
عزیز اصلا بازی سریالی نیست حتما تو دی وی دی شما آموزش نزاشته کرکو بریزی درست فقط کرک رو تو محل نصب بازی کپی می کنی درست میشه درضمن نباید وارد سایت شه اصلا شما موقع بازی به اینترنت وصل نشو فقط Skip Login رو بزن برو تو بازی بعد اگه واسه Live اکانت نساختی یه اکانت آفلاین بساز . یه سرچ تو همین تاپیک بزنی کرکو پیدا می کنی ...
محمد رضا جان من حتی اینترنت رو هم که قطع میکنم و بازی رو اجرا میکنم این پیغام زیر برام ظاهر میشه
![]()
خب شما به من بگو هیچ کرکی تو محل نصب بازی نریختی ؟ فایل زیر رو دانلود کن و از حالت زیپ در بیار بعد تو محل نصب بازی کپی کن تا با فایل هم نامش کپی بشه .
> دانلود کرک رازور 1911 با حجم 233 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من تو بازی GTA IV مشکل دارم.
اول که بازی رو نصب کردم چند ساعتی بازی خوب اجرا میشد و مشکلی نداشت.
بعد از یه مدت که سیستمم رو ریستارت کردم وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم توی اون صفحه های مشکی
که نوشته داره بازی گیر کرد.
گرافیک من جیفورس 9400 GT هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)