سلام دوستان...من گوشیم LCD ایش خرابه..سرد که میشه تصویر خط خطی میاد..البته با یه نرم افزار تونستم صفح رو روشن نگه دارم...تا اینجوری نشه...ولی چه خاکی به سرم بریزم....1 سالی میشه دارمش ...و یک ماهی میشه اینجوریه....
سلام دوستان...من گوشیم LCD ایش خرابه..سرد که میشه تصویر خط خطی میاد..البته با یه نرم افزار تونستم صفح رو روشن نگه دارم...تا اینجوری نشه...ولی چه خاکی به سرم بریزم....1 سالی میشه دارمش ...و یک ماهی میشه اینجوریه....
هنوز روي گوسيهاي بازار ورژن 40 نيومده.توبازار اكثرا 21 يا 31 هستند.من ایشالا تا 10 روز دیگه می خوام 5800 بخرم.به نظر شما کدوم ورژن رو بخرم بهتره؟
خودت هم نميتوني انتخاب كني.بهتره بعد از خريد گوشي رو آپديت كني.
سلام دوست عزیز ، اگر دوباره به آهنگات یک سری آهنگ اضافه کنی و یا اینکه مسیر آهنگات رو تغییر بدی ، باید دوباره لایبری رو رفرش کنی تا درست بشه!
یک مشکل دیگه هم اینه که ارور بده! اسم ارور رو یادم نیست ، اما گوشی من اینطور شده بود و پس از مدتی آهنگام خراب میشدند و ارور میدادن! توی موزیک پلیر هم اصلا نمیومدند و اگر قرار بود پخش هم بشن از توی مموری پخش میشدند!
به هر حال من رم رو فرمت کردم تا درست شد!
اما فکر میکنم مشکل شما همون اولی باشه!
سلام دوستان من یک سئوال فنی داشتم!
میگم Gps گوشی های ما 5800 چطوری فعال میشه؟ یکی یک توضیح اساسی بهم بده ؟ ممنون میشم
سلام
من با NSU گوشیمو گذاشتم برای آپدیت به ورژن 40, ولی بعد اینکه 132 مگ رو دان کرد ارور داد واسه کابل usb که باید مستقیم به پی سی وصل باشه بعدش هر کاری کردم درست نشد دوباره همن ارور رو داد....این دفعه سوم که میزارم واسه آپدیت باز اینجوری میشه
لطفا راهنمائی کنید
چجوری عکسی که میزنم به صفحه زمینه بزرگنمایی نکنه اورجینالشو بزار ؟ هر عکسی که میزارم یا بالای عکس نمیفته یا کناره ها . با ادیتشم که ور میرم همونی هس که هس ...
مورد دومم خواهشن یه عکس از دسکتاپ گوشی ورژن 40 بزارین. تشکر
Last edited by blAck fire; 23-01-2010 at 04:10.
یه عالمه تم واسه 5800 خودم که شاخ در آوردم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
به این نکات توجه فرمائید.
فایلایفریمور 40 رنگ گوشیتو دانلود کن
nsu رو از سایت نوکیا دانلود کن
nsu= nokia software updater
nsu رو نصب کن
گوشی رو در حالت pc suite به کامپیوتر وصل کن
همینجوری در nsu روی next بزن تا شروع کنه به دانلود
دانلودش که شروع شد
یکم که دانلود کرد، با task manager برنامه nsu رو ببند
برو تو
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی دانلود کردی توش کپی کن
باز دوباره nsu رو باز کن
همون مراحل قبلو برو
میبینی زمانی که میخواد دانلود رو شروع کنه، از 115 مگ شروع میکنه ادامه دادن
یکم اخرشو دانلود میکنه
و بععد گوشی ریست میشه و
یک 5800 ورژن 40 بالا میاد
![]()
سلام دوستان .
امروز حدوداً 60 صفحه از این تاپیک و بقیه تاپیک ها رو خوندم . فردا میخوام 5800 بخرم اخه .....
1 سوال ؟
در اینکه تا خریدم آپ دیت می کنم به ورژن 40 شکی نیست اما ایا تنهامشکل اون هک نشدنه ؟
اصل هکه گوشی به چه درد میخوره ؟
ممنون میشم راهنمایی کاملتری بکنید..
با سلام خدمت هموطنان عزیز . بنده در زمینه آپدیت گوشی در حد لا لیگا آماتورم. اگه براتون ممکنه منو راهنمایی کنید و بفرمائید که گوشی من الان ورژن 31 هستش واگه 40 بشه فارسیش می پره یا نه؟ من الان یک هفته است که ADSL دارم اگه میشه منو کاملا راهنمایی کنید( البته خیلی ساده وکامل ) که چه جوری گوشیمو آپدیت کنم. اگه میشه لینک مربوط به دان کردن رو محبت کنید ممنون میشم . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)