هزینه نصب یادم نیست ولی خودتم میتونی راه بندازی!آسونه!
درسته نصبش کاری نداره ولی شما همه کاراها رو هم بکنی بازم باید اون هزینه نصب رو بدی.
من که خودم همه کارهاشو کرده بودم و فقط یک پسره اومد یوزر و پسورد رو نوشت و چند تا سایت رفت بعدشم رفت تو سایت شاتل و یک فرم بود و اسم و فامیل خودش رو زد و چندتا چیز دیگه رو هم زد و رفت. بعد که نگاه کردم دیدم تا قبل از اینکه پسره بره تو سایت شاتل و اون فرم رو پر کنه داشته رایگان استفاده میکرده!
منم همچین مشکلی رو قبلا داشتم و هر کاری کردم درست نشد.بالاخره مجبور شدم برم ویندوز رو عوض کنم.جالب اینه که تا ویندوز عوض شد مشکلمم رفع شد.شما هم برو ویندوزت رو عوض کن کلا کار 3 ساعت هم نمیشه.احتمالا تنظیمات شبکه توی ویندوزت یا عوض شده یا قاطی کرده.پیدا کردنش هم کار آسونی نیست و شارژ adsl تموم میشه الکی.
امتحانش ضرر نداره برو ویندوز عوض کن.
مگه شما چجوری ویندوز عوض میکنین که 3 ساعت طول میکشه؟
دیگه با نصب سی دی های جانبیش و آنتی ویروس و این چیزا فک نکنم از یک ساعت و نیم بیشتر بشه.
ویندوز هم 3 بار عوض کردم ولی بازم همینه.یه سیستم دیگه خونه دارم رو اونم تست کردم بازم این پیغام لعنتی میاد
شاید از مودمته؟ یا اینکه مشکل از شما نیست. سیم کشی تلفن رو هم چک کن. من که یکی جدا برای مودم کشیدم و به صورت یک تکه از پریز دم در تا تو خونه آوردم.
اگه بخوای خودشون وصل کنن 10 تا 15 می گیرن ولی آسونه خودت نصب کن!
اون 10 تومن هم نمیخواد بدی خیلی آسونه آموزشش با عکس هم هست خواستی بدم بهت!
دوباره میگم هیج جوره نمیتونین هزینه نصب رو بپیچونین. پس خودتونو خسته نکنین. بالا توضیح دادم. بعدشم اون پول بیشتر برای هزینه رانژه کردن خطه تا نصب مودم. تازه وقتی میری اشتراک میگیری یک کاغذ میدن بهت که توش نوشته باید مودم رو خودت نصب کنی وگرنه بیان ببینن نصب نیست میرن و باید چند روز صبر کنی تا دوباره بهت زنگ بزنن و بیان یوزر وپسورد رو بدن.اون فقط میاد و یک کانکشن میسازه و یوزر وپسورد رو مینویسه و امتحان میکنه همین.
برای نصب هم اول باید فایر وال و آپدیت ویندوز رو غیر فعال کینین.بعدش اگه شما میخواین با usb مودم رو وصل کنین که باید درایو مودم رو نصب کنین. اگه با شبکه میخواین وصل کنین احتیاجی به هیچ کار نیست و باید یک کانکشن بسازین، مثل ساخت کانکشن دایل آپه ولی تو قسمت آخری به جای اینکه کانکتینگ دایل اپ باید گذینه پایینی شو بزنی مثل شکل زیر
تو این قسمت هم توضیحات خوبی برای رفع اشکالات مودم و قطعی ها و... داده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید