دوستان برای دانلود کیبرد فارسی 4.2 حتما باید پول پرداخت کنیم ؟ جایی لینک دانلودش هست ؟
دوستان برای دانلود کیبرد فارسی 4.2 حتما باید پول پرداخت کنیم ؟ جایی لینک دانلودش هست ؟
سلام من با gp جیل کردم.
بعد اومدم cydia نصب کنم نمیدونم چی شد restart شد بعد که اومد بالا زبانش چبنی بود و فقط آیکون youtube و weather داشت.
با آیتونز هم زدم هیچی نشون نداد دیگه روشن هم نمیشه.فقط تو آیتونز گزینه restore داره.
تو رو خدا کمکم کنید.من دو روزه خریدمش.اصلا روشن نمیشه.
بخوام restore کنم کاری با ایران نداره؟
آره فعلا همونیه که توی انجمن ایفون هستش و باد بخری
از کیبورد عربی استفاده کن
---------- Post added at 06:32 AM ---------- Previous post was at 06:31 AM ----------
نه نترس هیچی نمیشه
ایاد چه مدلیه ؟
فریموره مربوط به ایپادتو بگیر رستور کن
اینا لینک دانلود فریمورهاست
IPod 3g 4.2.1
Ipod 4g 4.2.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9859.20101122.$erft/iPod4,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw
[
---------- Post added at 06:32 AM ---------- Previous post was at 06:31 AM ----------
نه نترس هیچی نمیشه
ایاد چه مدلیه ؟
مال من ipod 4 4.2.1 هست.این لینک رو که گرفتم چجوری restore کنم؟
فقط فریمورها مثل هم باشه کافیه؟؟
Last edited by pgu83; 07-03-2011 at 19:20.
یعنی کسی هم دانلود نکرده لینکشو پخش کنه ؟آره فعلا همونیه که توی انجمن ایفون هستش و باد بخری
از کیبورد عربی استفاده کن
اگه خود نرم افزار کرک شده هست که دیگه نباید توی استفاده ش مشکلی وجود داشته باشه
این کیبرد فارسی کار علیرضا شفایی هستش که ایشون تا حدود 2 سال پیش از اعضای فعال همین انجمن p30world بودن.
در ضمن برای نصب این کیبرد باید مثل برنامه های دیگه عمل بشه که این برنامه فقط در یک سورس به خصوص وجود داره و این کیبرد با پرداخت مبلغ قابل نصب میشه.
ایشون ساعت ها برای این کیبرد وقت گذاشتن و کد نویسی کردن حداقل کمی هم قدر این زحمتاشون رو بدونیم بد نیست.
شما برای ایپاد 4 که دادم دانلود کن
http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9859.20101122.$erft/iPod4,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw
میری توی ایتونز بهد کلید Shiftکیبور نگه میداری روی restor کلیک میکنی بهدم فایلو بهش میدی
---------- Post added at 05:18 AM ---------- Previous post was at 05:16 AM ----------
کرکش اونجوری نیست
برای هر دستگاه جداس
جناب mehrdad092000خیلی ممنون.درست شد
حذف شود..............
Last edited by matin_vv; 08-03-2011 at 19:48.
1. اون بالا رو خوندی؟ اینجا تاپیک آیفون 4 نیست.
تشریف ببر اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)