دوستان کمک کنید لطفا
2. کتاب اموزشی فیزیک 2و3 رشته تجربی چه کتابی خوب هستش؟
3. کتاب اموزشی ریاضی 2 و 3 رشته تجربی چه کتابی خوب هستش؟
ممنون میشم اگه اطلاع دارین کمک کنید![]()
دوستان کمک کنید لطفا
2. کتاب اموزشی فیزیک 2و3 رشته تجربی چه کتابی خوب هستش؟
3. کتاب اموزشی ریاضی 2 و 3 رشته تجربی چه کتابی خوب هستش؟
ممنون میشم اگه اطلاع دارین کمک کنید![]()
عربي اياد فيلي مبتكران
دوست من شما این کتاب رو خوندین؟ ازش نتیجه + گرفتین؟ با خوندن این کتاب میشه عربی رو تو کنکور بالای %75-80% جواب داد؟
ممنون از راهنماییت
بستگی داره عربی شما تو چه وضعیتی هست اگر خیلی توی این درس ضعیف هستید ایادفیلی توصیه میشه به شما . ولی اگر اون قدر وضعیتتون توی این درس بحرانی نیست میتونید از گاج سفید استفاده کنید ، چون عربی ایادفیلی حجم خیلی زیادی داره و کلا توی عربی تست زدن بیشتر از خواندن جواب میدهگاج سفید فقط تست داره + یه سری نکته و قواعد ولی زیاد روی مباحث ریز نشده ولی توی تست ها خوب توضیح داده
گسسته چی بگیرم
رمزینه یا خیلی سبز
سلام دوستان
واسه دین و زندگی به غیر از همگامان چی پیشنهاد میکنین؟یا همون همگامان خوب؟
برای تست فیزیک هم به نظرتون آبی کانون خوبه؟یا چیز دیگه؟
ممنون![]()
گسسته یا خوشخوان بگیرید یا ده استاد ، که خوشخوان نسبت به ده استاد درجه ی سختی تست هاش بیشتره به علاوه ی این که پاسخ تشریحی های اون جامع نیستند یعنی شما باید درس رو خوب فهمیده باشی و بعد بری سراغ تست زدن چون تو پاسخ تشریحی هاش چیزی دستگیرت نمیشه ولی ده استاد درجه ی سختی تست هاش پایین تره و اموزش هاش خوبه
راستش من گسسته خیلی سبز رو ندیدم و نمیتونم نظری بدم ...
دین و زندگی همگامان خوبه (دلیلش رو تو یکی از پست هام نوشتم ...)
فیزیک هم گاج سفید خوبه (هم برای پایه هم پیش ) البته بچه های سال پیش از اندیشه سازان راضی بودن که چون چاپ نمیشه باید بری دست دومش رو گیر بیاری من چون گیرش نیوردم رفتم گاج سفید گرفتم که به نظر من کتاب خوب و کاملی بود و همه چیز رو خوب توضیح داده بود...
Last edited by sinasalar2007; 19-07-2010 at 19:58.
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید:
1. کتاب اموزشی برای ریاضی دوم و سوم تجربی؟؟؟؟
2. کتاب اموزشی برای فیزیک دوم و سوم تجربی؟؟؟؟
منتظر یاری سبزتان هستیم.![]()
تست فیزیک فقط سفید گاج ... شک نکن ... اگه همه تستاشو بزنی بی شک درصدت بالای 80 هست .
نه من بین گسسته رمزینه و خیلی سبز گیر کردم
بقیه درسارو میدونم
گسسته فار واسه تست خوبه نه تفهیمی
ولی تحلیلیش خوبه
خیلی سبز یا رمزینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)