تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 607 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خیلی ساده است... امروزه ناوبری هواپیما ها به همین روش vor to vor انجام میشه...

طریقه اش اینه:

فرکانس vor رو وارد میکنید و فعالش میکنید...

CRS یا کورس رو هم وارد میکنید.... حالا لرای تنظیم لوکالایزر در وسط MFD باید هواپیما رو به سمت چپ یا راست هدایت کنید... به محض اینکه localizer در وسط افتاد شما در مسیر درست و هدینگ درست در حال حرکت هستید...

پیشنهاد میشه یه بار با 747 پرواز vor to vor رو تمرین کنید... چون پنلش بزرگه و حالتهای to و from رو هم نشون میده...
    ممنون میشم اگر همین رو بصورت یه مثال وجزء به جزء وبا همون سسنا توضیح بدید چون اینها رو که شما زحمت کشیدید ونوشتید تو خود کتاب آموزشش هم نوشته .من تو free flight مبدا ومقصد رو مشخص میکنم ولی دقیقا نمی دونم فرکانس مقصد چیه وکجا باید واردش کرد؟طبق اون چیزی که روی GPS در راستای مسیر انتخابی که با یک خط مشخص شده میبینم نشانگر VOR رو تنظیم میکنم اما VOR درست کار نمیکنه مثلا من سمت راست اون خط (مسیر مشخص شده)هستم ولی CDI هم سمت راسته . فکر میکنم من کلا از اول کار رو اشتباه انجام میدم میگم با یه مثال بهم حالی کنین که چکار کنم.با تشکر

درضمن این نسخه نوین پندارهم مفت نمی ارزه تو این flight school یه چیزیایی هست که تو کتابش نیست ،هواپیمای جدید نمیشه بهش اضافه کرد یعنی تو دی وی دی چهارمش حدودا 55 تا هواپیمای جدید هست که به بازی اضافه میشه ولی نمی دونم چرا وقتی انتخابشون می کنی صفحه سفید میشه و...،پچ هم که نمیشه روش نصبید وقیمتش هم که اصلا مناسبش نیست .تنها نکته مثبتش آموزش فارسیش هست که اگه نمی بود هم اتفاق خاصی نمی افتاد.
    Last edited by hamed30; 16-01-2011 at 12:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز یه مستند خیلی جالب در مورد یک سانحه هوایی تو یکی از کانال‌های ماه @# وا %$ ره دیدم.
    تو امریکا یک هواپیما که کاپیتان Sullenberger خلبانی اون رو به عهده داشته در حال پرواز، دسته‌ای پرنده با هر دو موتور هواپیما برخورد میکنن و اونا رو از کار میندازن. این در حالی بود که هواپیما بر فراز شهر پرواز میکرده! خلبان تصمیم میگیره روی رودخانه Hudson فرود بیاد!!!
    واقعاً باورنکردنیه! خلبان چنان نرم روی آب فرود میاد که هواپیما مسافتی رو روی آب سر میخوره و بعد از متوقف شدن مدتی روی آب شناور میمونه (مثل قایق!!!) مسافرها از هواپیما بیرون میان و روی بالاها منتظر گروه‌های امدادی میونن. وجالب اینکه تمام سرنشینان در مدت 12 دقیقه نجات پیدا میکنن و به هیچ کس آسیبی نمیرسه!

من که واقعاً لذت بردم از این همه شجاعت، مهارت، اعتماد به نفس و هوش کاپیتان Sullenberger!
    میتونید با سرچ نام خلبان مطالب و تصاویر مربوط به این حادثه رو مطالعه کنید.

Last edited by BraveKnight; 16-01-2011 at 16:17.

3. 3 کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

ممنون از آموزش هاتون فقط چرا وقتی سون داشتم بازی نصب میشد ولی حالا که XP ریختم میگه
    Application is not Valid on Win32
    چه طوری مشکل رو حل کنم

5. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان
    من میخواستم از مهر آباد تا رشت یه پرواز برم ولی وقتی تو مهرآباد بودم دیدم که نوشته war zone تا جایی که من میدونم مهرآباد جزو مناطق جنگی نیست پس چرا اینجوریه؟
    ضمنا قبلا دیده بودم که یه فایلیه که این مشکل رو برطرف میکنه کسی داره؟ میشه برام آپش کنید؟ خیلی ممنون
    باتشکر

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

امروز یه مستند خیلی جالب در مورد یک سانحه هوایی تو یکی از کانال‌های ماه @# وا %$ ره دیدم.
    تو امریکا یک هواپیما که کاپیتان Sullenberger خلبانی اون رو به عهده داشته در حال پرواز، دسته‌ای پرنده با هر دو موتور هواپیما برخورد میکنن و اونا رو از کار میندازن. این در حالی بود که هواپیما بر فراز شهر پرواز میکرده! خلبان تصمیم میگیره روی رودخانه Hudson فرود بیاد!!!
    واقعاً باورنکردنیه! خلبان چنان نرم روی آب فرود میاد که هواپیما مسافتی رو روی آب سر میخوره و بعد از متوقف شدن مدتی روی آب شناور میمونه (مثل قایق!!!) مسافرها از هواپیما بیرون میان و روی بالاها منتظر گروه‌های امدادی میونن. وجالب اینکه تمام سرنشینان در مدت 12 دقیقه نجات پیدا میکنن و به هیچ کس آسیبی نمیرسه!

من که واقعاً لذت بردم از این همه شجاعت، مهارت، اعتماد به نفس و هوش کاپیتان Sullenberger!
    میتونید با سرچ نام خلبان مطالب و تصاویر مربوط به این حادثه رو مطالعه کنید.
    بله این فرود که دیچ اینگ نامیده میشه در محیط سیمولاتور با خلبانها تمرین میشه و هواپیماها هم امکانات فرود دیچ اینگ رو دارند و توی شبیه ساز مایکروسافت هم شما میتونید دیچ اینگ کنید.
    جالبه که فرود در آب از فرود بدون چرخ روی زمین هم سخت تره و هم خطرناک تر.
    دوستان من یک اشتباهی کردم
    گفتم یکم به پرواز هام هیجان بدم بعد" با 727 از OIIE به OAKB که همون کابل باشه پرواز کردم آخر پرواز ارتفاعم رو که کم کردم شروع کردن بهم تیر اندازی کردن که یکی از تانکر های سوختمو زدن! اما با این حال تونستم لند کنم اما الان نمیتونم از کابل خارج بشم! تیک آف که میکنم سریع منو میزنن این عکس هم مربوط به ثانیه های آخر قبل از سقوط 727 هست موتور شماره 1 اینجا از کار افتاده... این هواپیما هم که هم خیلی به واقیعیت نزدیکه هم ضعیف من فقط یک بار موفق شدم با 2موتور فرود اضطراری کنم سریع استال میشه!
    یه بار هم از گیم های شبیه ساز باید استفاده کنی و Zero G رو اجرا کنی. فکر کنم اینطوری خطرش کمتره که سریعا چند ده هزارپا ارتفاع بگیری از تیررس خارج بشی. البته موتورهای این دل انگیز فکر نکنم طاقت بیاره.

8. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

[

نوین پندار فقط اون کتابچه و دوبلش مهم بود که اگر flight School اینجا رو با اون کتابچه مقایسه کنی ماله اینجا خیلی سر تره (با تشکر از ابی جان) فقط میمونه دوبلش که اونم ارزش نداره چون اگه انگلیسیش رو کار کنی برای زبان تخصصی پروازت مفیده " اینم بگم از نظر نرم افزاری نسخه نوین پندار بدتریه چون دست کاریش کرده
    در ضمن تو 3تا سیستم هم نمیشه نصب کرد( اما میشه پیچوندش) در کل پیشنهاد نمیشه عزیز...

در کدوم قسمت دقیقا؟
    لینک دانلود این کتابچهp30 رو دارین؟!
    وقتی نزدیک میشم به فرودگاه مقصد خب طبق معمول هدینگ رو میده میزان ارتفاع و...همه دستوراتو درست انجام میدم ولی یا از روی باند میگذرم و میسد اپروچ میدم یا موازی باند میشنینم....

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان
    من میخواستم از مهر آباد تا رشت یه پرواز برم ولی وقتی تو مهرآباد بودم دیدم که نوشته war zone تا جایی که من میدونم مهرآباد جزو مناطق جنگی نیست پس چرا اینجوریه؟
    ضمنا قبلا دیده بودم که یه فایلیه که این مشکل رو برطرف میکنه کسی داره؟ میشه برام آپش کنید؟ خیلی ممنون
    باتشکر
    دوستان کسی نیست؟
    خیلی لازم ارم هاااااا

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

دوستان
    باتشکر
    چرا میخوای برش داری " اگه تو اینجور مناطق پرواز کنی به میزان درصد WarZone بهت پول میده...
    داخل ایران هم هیچ وقت نشده که این WarZone مشکل ایجاد کنه. نگرانش نباش

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

لینک دانلود این کتابچهp30 رو دارین؟!
    وقتی نزدیک میشم به فرودگاه مقصد خب طبق معمول هدینگ رو میده میزان ارتفاع و...همه دستوراتو درست انجام میدم ولی یا از روی باند میگذرم و میسد اپروچ میدم یا موازی باند میشنینم....
    لینکش در صفحه اول هست.

احتمالا این اتفاق داخل ایران نمیوفته؟! چون ATC در ایران تو fs یکم مشکل داره...!

12. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله این فرود که دیچ اینگ نامیده میشه در محیط سیمولاتور با خلبانها تمرین میشه و هواپیماها هم امکانات فرود دیچ اینگ رو دارند و توی شبیه ساز مایکروسافت هم شما میتونید دیچ اینگ کنید.
    جالبه که فرود در آب از فرود بدون چرخ روی زمین هم سخت تره و هم خطرناک تر.

یه بار هم از گیم های شبیه ساز باید استفاده کنی و Zero G رو اجرا کنی. فکر کنم اینطوری خطرش کمتره که سریعا چند ده هزارپا ارتفاع بگیری از تیررس خارج بشی. البته موتورهای این دل انگیز فکر نکنم طاقت بیاره.
    میشه نجوه دیچ اینگ شبیه ساز رو بگین؟اخه اگه با چرخ باز اروم بری تو اب هم splash میشه چه برسه به فرود

14. این کاربر از abimabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

میشه نجوه دیچ اینگ شبیه ساز رو بگین؟اخه اگه با چرخ باز اروم بری تو اب هم splash میشه چه برسه به فرود
    چرخ باز نمیکنید دیگه. اگر چرخ باز کنید که میشکنه.
    شما باید از FsPassengers استفاده کنید. بعدش اعلام Landing Gear Warning کنید. میتونید براحتی توی آب یا حتی روی باند بدون چرخ فرود بیاین. البته کار خیلی مشکلیه. شما باید انقدر سرعتتون رو در سطح آب کم کنید که در چند متری سطح آب مثل حالت استال هواپیما با کمترین نیروی برا فرود بیاد.
    البته روی آب خودم امتحان نکردم ولی روی زمین بدون چرخ بارها نشستم.

16. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •