کاملأدرست میگین.برای خیلی ها که ازآسیاتک سرویس میگیرن همین مشکل وجودداره.آسیاتک درحد بوندس لیگا حجم کم میکنه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کاملأدرست میگین.برای خیلی ها که ازآسیاتک سرویس میگیرن همین مشکل وجودداره.آسیاتک درحد بوندس لیگا حجم کم میکنه.
ای بابا
عجب غلطی کردیم از آُیا تک گرفتیم
اخه چند نفر گرفته بودن و خیلی هم راضی بودن ما هم رفتم گرفتیم
نظرتون چیه بعد از 3 ماه دیگه تمدید نکنم و از یه شرکت دیگه بگیرم؟ میصرفه؟
با این وضع دارم ورشکست میشم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از اينجا
اشكالي كه نداره![]()
من اهوازم ولي 128 2g شبانه رايگان داره ببين
11 گيگ مصرف كردي![]()
ارهدقیقا امروز شد 1 ماه از 3 ماه با 11 گیگ مصرف
خوش به حالتون.تهران فقط با حجم 5 گیگ در ماه شبانه رایگان میدن(خواستی از سایتش عکس میگیرم واست).خاک بر سرشون
دیگه جرات نمیکنم اهنگ هم دانلود کنم.الان که این پست رو میدم 30KB از حجمم مونده
فردا باز باید 4700 پول بدم حجم بگیرم![]()
دوستان تهرانی برای من چند شبه سر ساعت دو مودم دیسکانکت میشه و باید دستی خاموش روشنش کنم تا دوباره کانکت بشه، اگر خواب باشم مثل دیشب تا صبح دیسکانکت باقی میمونه، کسی این مشکل رو داره؟
دوستان تهرانی برای من چند شبه سر ساعت دو مودم دیسکانکت میشه و باید دستی خاموش روشنش کنم تا دوباره کانکت بشه، اگر خواب باشم مثل دیشب تا صبح دیسکانکت باقی میمونه، کسی این مشکل رو داره؟واسه من الان حدود 3هفته هست که اینطوری قبل دو سرعت بالای70 تا دیسکانکت میشه سرعت میره زیر خط فقر مثلا 10تا15
![]()
اینکه باید مودم رو خاموش روشن کنی وگرنه خودش کانکت نمیشه خیلی مصیبت باره یعنی من هر شب تا دو باید بشینم کنار کامپیوتر! تازه سرعت دانلود جای اینکه حداقل برای سرویس یک مگ روی صد باشه به زور به 40 میرسه!واسه من الان حدود 3هفته هست که اینطوری قبل دو سرعت بالای70 تا دیسکانکت میشه سرعت میره زیر خط فقر مثلا 10تا
سرویس 2 مگ سرعت شبانه نزدیک 60 شده
کسی سرویس 2 مگ داره اعلام وضعیت شبانه بکنه ببینیم کجای کاریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)