من برنامه رو نصب كردم بازي رو هم از زيب خارج كردم و تو فولدر ngage ريختم همه كارها رديفه ولي وقتي وارد برنامه ميشم تصوير شروع برنامه مياد و بعدش هيج اتفاقي نمي افته بعضي وقتها هم ميخواد به نت وصل بشه موبايلم n73 خواهش ميكنم كمك كنيد
من برنامه رو نصب كردم بازي رو هم از زيب خارج كردم و تو فولدر ngage ريختم همه كارها رديفه ولي وقتي وارد برنامه ميشم تصوير شروع برنامه مياد و بعدش هيج اتفاقي نمي افته بعضي وقتها هم ميخواد به نت وصل بشه موبايلم n73 خواهش ميكنم كمك كنيد
من برنامه رو نصب كردم بازي رو هم از زيب خارج كردم و تو فولدر ngage ريختم همه كارها رديفه ولي وقتي وارد برنامه ميشم تصوير شروع برنامه مياد و بعدش هيج اتفاقي نمي افته بعضي وقتها هم ميخواد به نت وصل بشه موبايلم n73 خواهش ميكنم كمك كنيد _من موبم رو هك كردم بعد كلاينت 1557 نصب كردم بازي رو تو فولدرش ريختم بعد برنامه رو باز كردم كه اتفاقي نيفتاد بجز اين كارها كار اضافي انجام ندادم اكه جايي اشتباه داشتم كمك كنيد لطفا
من برنامه رو نصب كردم بازي رو هم از زيب خارج كردم و تو فولدر ngage ريختم همه كارها رديفه ولي وقتي وارد برنامه ميشم وبازي رواجراميكنم ارورKERN-EXEC3.ميده كمك كنيد
سلام همچي درست ولي وقتي بازي رواجراميكنم ارور KERN-EXEC3.روميده ميشه كمك كنيد.![]()
موقع اجرای بازی گوشی رو از حالت ه-ک خارج کن!
ببخشيد يك سوال داشتم نميدونستم كجا بايد بپرسم.براي گوشي د8 بازي n_gage هست يا نه؟يا اصلا رو N8 نصب ميشه؟َ
روی c5-03 هم میشه ngage نصبید؟ دو روزه این گوشی رو گرفتم، چیزی نمیدونم.
این قابلیت رو دارا نیستن !
بازی های با گرافیک بالاتر برای این گوشی ها هست از اونا استفاده کنید !
چه بازیهایی؟ میشه لینک بدید؟ مرسی
سلام.
من میخوام واسه یکی از دوستان کخ 6120 داره انگیج نصب کنم
من دانلود کردم ولی نصب نشد...
یادم رفته باید چیکار کنم.
لطفا دقیقا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)