من وقتی فرمونو در جا میچرخونم چیز خاصی نمیشنوم حالا فردا تست میکنم میگم
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من وقتی فرمونو در جا میچرخونم چیز خاصی نمیشنوم حالا فردا تست میکنم میگم
اقا یعنی تو 206 sd و پارس های صفر الان از پمپ های فرانسوی استفاده میکنن که نرمه!!؟
اره ارش جان،ماشین وقتی دوشن میکنی و درجا فرمون رو به چپ و راست میچرخونی صدای ششش یا فشششش میاد،صدا کم هستش ولی قابل شنیدنه وقتی شیشه پایین باشه
این صدا وقتی فرمون رو تا ته بچرخونی به چپ یا راست عادیه ولی این حالتی با کمی چرخش نمیدونم،چون یکی گفت عادیه،ممکن برا بعضیا نباشه ولی عادیه،یکیم گفت سوپاپش خرابه
اما این یه مقدار سفتی فرمون به نسبت پرشیا و هیدرولیکهای دیگه به خاطر کمتر بودن تعادل 206تو پیچ ها و سرعت بالا بهتر هم میگن هستش
حالا وقت شد برو پارکینگ یه ندا بده اگه مشکله فقط برا منه برم نمایندگی
این مشکل شما رو من خیلی زیاد شنیدم فکر کنم ولی طبیعی باشه حتی اگر من نشنوم حالا خبرشو میدم
نه عزیزم. همون پمپ اصلاح شد. هم از لحاظ روغن ریزی و هم سفتی
sent from my Sony Xperia Z tablet
اقا قرار بود خبر بدین 206 هاتون هیدرولیکش وقتی فرمون رو تو مکان ساکت چپ و راست میکنی صدای فششش میاد یا نه؟ارش جان چی شد؟
آقا شرمنده امروز با ماشین بیرون نرفتم فردا صبح دارم میرم تعمیر گاه حتما برای اینم خبرشو فردا میدم حتما حتما![]()
اقا من انجام دادم کامل چرخوندم چیزی بنظرم چز صدای لاستیک نشنیدم
بنظرم مورد شما هم چیز خاصی نیس چون همشون همینطوری صدا میده خیلی شنیدم
دوستان مسیری که تو ppsهایی که منو فارسی دارن برای فعال کردن:
دربهای ماشین تا 30ثانیه باز نشه ماشین خودش قفل میشه
رو چجوری پیدا کنم،مسیر تو منو انگلیسی رو میدونم که باید اول نوع اتاق رو چهار درب کرد و بعد درایوینگ رو پرزنت کرد ولی تو پی پی اس که دسترسی دارم منو فارسی هستش و با ترجمه نتونستم مسیر رو پیدا کنم
دوستان همگی سلام
اقا من میخوام واسه 206 ی سیستم صوتی با کیفیت ببندم، فقط نمیخام صندوق عقبمو بگیره، هزینه ش زیاد مهم نیست، فقط تا اونجا که میشه م جا بگیره و قوی باشه...
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)