من نمیدانم کدام کرک منظور شماست اما اگر از یک Trial Reset استفاده میکنید بله باید کسپرسکی را بصورت تریال فعال کنید
من نمیدانم کدام کرک منظور شماست اما اگر از یک Trial Reset استفاده میکنید بله باید کسپرسکی را بصورت تریال فعال کنید
ممنونم ازت که خیلی سریع جواب میدی شاید اولین باری بوده که توی این مدتی که من توی این انجمن فعالیت میکنم به این شکل جواب من داده شده
من از کرکی که توی پست شماره 1 تاپیک (( كرك و سريال محصولات Kaspersky ← جديدترين كرك و سريال در پست اول )) قرار داده شده استفاده کردم الان هم تریال 30 روزه رو زدم و انتخاب کردم درسته؟بعدش یه سوال دیگه داشتم ازت 30 روز دیگه بازم یه کرک دیگه قرار داده میشه توی سایت؟یا دوباره باید از key استفاده کنم؟
ممنونم ازت
الان که خواستم آپدیت کنم 60 درصد پر شد ولی بعدش پیغام Not all components were updates میده چیکار کنم؟
ما دو نوع کرک زمانی داریم
یک نوع کرک زمانی که آن 30 روز را ثابت نگه داشته و کم نمیشود
نوع دیگر پس از اتمام 30 روز با اجرا مجدد کرک ( به روش توضیح داده شده ) مجددا 30 روز دیگر آن را فعال میکند و الی آخر
کرک کسپرسکی از گونه دوم است و پس از اتمام زمان موردنظر مجددا آن را کرک کنید
يه سوال
وقتي اپديت مي كنم در 60 درصد خودم قطع مي كنمش و مي رم فردا كه مي ام اپديت كنم از اول ايا اپديت مي كنه يا ازا دامه ي فايل هاي 60 درصدر اپديت مي كنه ؟ يعني فايل هايي كه ديروز گرفتم هستن يا دوبارهع گرفته مي شن ؟
عموما آپديتها از ادامه آپديتهاي قبلي انجام ميشه و 60 درصد شما محفوظه.
میشه بگید چرا تویه پوشه ای که باید آپ دیتها ذخیره بشه نمیشه
صفحه اول توضیح دادین که میشه این کارو کرد
چه طور نمیشه؟ تا حالا این مشکل وجود نداشته. یک بار روند کاری رو که برا ذخیره شدن آپدیت ها، انجام میدی توضیح بده.
میرم سیتینگ و بعد آپدیت ودر این قسمت سیتینگ و میرم تب دوم که فکر میکنم ادیشنال یا شبیه اینه و بعد تیک گزینه کپی آپدیت توو فولدر رو میزنم و همون پوشه پیش فرض رو انتخاب میکنم و بعد okو...
خب حالا میرم البته بعد از آپدیت پوشه رو چک میکنم که خالیه
و حالا یه مشکلم پیدا کردم که با تعویض کلید هم درست نشد
![]()
مشکل شما در وهله اول نقص پیش آمده در آرایش آپدیت هاست
شما برای رفع مشکل بهتره با یک فیلطرشکن ، کاملا کسپرسکی را آپدیت کنید
در ضمن برای تشکلیل پوشه آپدیت توضیه میشه در درایوی غیر از درایو ویندوز قرار بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)