تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 458 از 551 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من تازه دی اس ال گرفتم و زیاد وارد نیستم

الان تو این تصویر سرعت برا من چنده؟ ... بر حسب اینکه 512 مخابرات گرفتم

در ضمن تو این چند روز اول که افتضاح بوده هر نیم ساعت یه بار قطع و وصل میشه !

Downstream باید 4096 باشه
    Upstream باید 1023 باشه
    غیر از این اعداد باشه شما در دانلود و آپلود با سرعت زیر استاندارد مواجه میشی
    خط شما یا نویز داره یا پورتتون سالم نیست

2. 2 کاربر از fayyaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از جواباتون

پس باید زنگ بزنم پشتیبانی هم به خاطر این موضوع و هم قطع و وصلی که ظاهرا خیلی از مشترکین باهاش دست به گریبانن ( تو این صفحات قبلی هم در این مورد گفته شده )

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

طرح بعثت :

سرعت 128 ، 5 گيگا بايت در ماه ، هزینه ماهی 12400 تومان ، دانلود رايگان از ساعت 24 تا 7صبح

شما لطف کن دوستت که وصل شد سرعت دانلودش رو بپرس هم روزانه و هم شبانه رو من در حال حاضر طرح صبا طلایی دارم ماهی 8800 و 3 گیگ ترافیک بدون شبانه ولی سرعت دانلودم از اکثر سایت ها 220 تا 270 هست تازه از سایت رپید باز با 350 ثابت دانلود میکنم میخوام بدونم اگه سرعت دانلود طرح بعثت هم این قدره که سری بعد بعثت بگیرم . مرسی
    طرح بعثت

ماهی 5 گیگ و 12 تومن
    سرعت روزانه 100 تا 120 KB/s
    سرعت شبانه 170 تا 200 KB/s

سرعت هاش مناسب هست.
    اگه بازم این شرایط ادامه داشته باشه منم طرحم رو عوض می کنم.

5. 2 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

---- به این مخابرات ....

الان این چی وضعه پینگه ... من 256نامحدود دارم سرعت روی 30-31 فیکسه ... با این سرعت داغون با این پینگ ریده !! بازی آنلاین که هیچی هم بروزینگ صفحات هم ریده !!

اه اه

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

دوستان این طرح بعثت و اینا ... واقعا خوبه .. !؟ همچین سرعتایی واقعا میدن ؟! پینگش چطوره !؟

7. 2 کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از جواباتون

پس باید زنگ بزنم پشتیبانی هم به خاطر این موضوع و هم قطع و وصلی که ظاهرا خیلی از مشترکین باهاش دست به گریبانن ( تو این صفحات قبلی هم در این مورد گفته شده )
    ببین دوست من این قطعو وصل شدن چراغ adsl و چشمک زدن اون در 90 % موارد داخلی هست و ربطی به مخابرات نداره !

نکات مهمی که باید رعایت بشه اینه که اول تو سیم کشی داخلی خونه اتصالی وجود نداشته باشه اتصالات پشت پریز تلفن محکم و سالم باشه .

گاهی وجود تلفن بیسیم هم باعث ضعیف شدن data رو خط تلفن میشه و چراغ ثابت نمیشه !

ولی عمده مشکل در این موارد که حتما باید بررسی بشه نویز گیر و درست استفاده کردن از اونه .

شما حتما چک کن ببین نویز گیر به درستی وصل شده و مثلا سوکت مودم رو به خروجی تلفن نزدی باشی و برعکس !

نکته بعدی اینه که در هیچ جای خونه نباید تلفنی به طور مستقیم به تلفن وصل باشه شما باید تو خونه یک تلفن داشته باشی اونم از خروجی نویز گیر !

در آخر اگه تمام موارد بالا درست بود امکان داره خوده نویز گیر خراب باشه که چون قیمتی نداره به راحتی میتونی عوضش کنی .

اگه بازم مشکل داشتی اون وقت زنگ بزن پشتیبانی !

داره خودمونی میشه Amir Yousof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من الان سروسیم صبا نته میخوام بیام مخابرات میخواستم بدونم تا چه سرعتی رو به صورت نامحدود بهم میدن (من دانشجوم )
    و اینکه آیا تو مرکز انقلاب پرت خالی وجود داره ؟ ممنون میشم اگه راهنمایم کنید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان. کسی میدونه این طرح صبا مخابرات رو برای شماره های فیبر نوری هم اجرا میکنن؟
    چون توی سایت شماره های کابل مسی میشه خرید اما توی سایت فیبر نوریا خبری از این طرحا نیست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان. کسی میدونه این طرح صبا مخابرات رو برای شماره های فیبر نوری هم اجرا میکنن؟
    چون توی سایت شماره های کابل مسی میشه خرید اما توی سایت فیبر نوریا خبری از این طرحا نیست .
    این طرح ها فقط مال سیم مسی هاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من این سرویس 256 مخابرات رو جدیدا تمدید کردم الآن هیچ سایتی رو به جز گوگل و بانک ملی load نمیکنه میخواستم ببینم واسه همه همینطوره یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نمی دونم چرا چند روزه نمیتونم با PPPOE به مخابرات کانکت بشم حتما باید bridge وصل بشم قبلا مشکل نداشت یکدفعه اینطوری شد هر چی تنظمیات مودم رو ریست کردم از اول تنظیم کردم فایده نداره قبلا صد دفعه تنظیم کردم هیچ مشکلی نداشت با مودم دیگه هم امتحان کردم فقط مشکل اینکه با PPPOE وصل نمیشه وگرنه با bridge هیچ مشکلی نیست وسرعت و پینگ خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •