ممنون بابت توضیحات![]()
البته من الان خیلی برا خرید عجله ندارم و دارم تحقیقات میکنم هنوز. ولی بفرمایید که از بین این دو تا یعنی SX20 و FZ35 کدوم در نور کم عکسهای بهتری میگیره و مزایا و معایبشون نسبت به هم چی هست؟
ممنون بابت توضیحات![]()
البته من الان خیلی برا خرید عجله ندارم و دارم تحقیقات میکنم هنوز. ولی بفرمایید که از بین این دو تا یعنی SX20 و FZ35 کدوم در نور کم عکسهای بهتری میگیره و مزایا و معایبشون نسبت به هم چی هست؟
در مورد مقایسه این دو مدل، پست خوب دوستمون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون.(همون بخش اول پاسخ - شماره 5 ام)
//
در مورد عکاسی در نور کم: تا اونجا که من دیده ام و خونده ام از عملکرد FZ35 در نور کم، قدری بیشتر تعریف شده... اما تفاوتشون کمه و شک دارم بشه عامل تعیین کننده در انتخاب نهایی دونستش.
برای گرفتن قیمت دقیق تر، خیلی ساده کافیه زنگ بزنی به یکی از نمایندگی های سونی .. پیدا کردن شماره این نمایندگی ها هم بسیار ساده اس .. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
دوستان یعنی این دوربین ها از T90 بهترن؟با وضوح HD (که میشه 1280 * 720) فیلم می گیره.
قیمتش چنده ؟ ... 320 تومن؟ ... بله - به نظر میاد با این پول بشه دوربین هایی با کیفیت عکس بهتر خرید .. همین صفحات آخر رو یه نگاه بنداز .. چندین مدل سونی و canon و پاناسونیک در این حدود قیمت معرفی شده.
sd980 --- sx200 -- tz3
از لحاظ فیلمبرداری چطور؟
دوستان و اساتيد من و راهنمايي نكردين در مورد خريد سوني الفا 100
مي ارزه دست دومش و 300 بخرم؟
عكساش در چه حديه؟
سلام به همه
شرکت آفومار نماینده انحصاری دوربین های canon مالزی در ایران است !
آدرسش هم در اصفهان است
قابل توجه دیگران اگه نیاز داشتند
از قدیم گفتند نابرده رنج ! گنج ، پنج ، شش و ...
دوست عزيز نمايندگي آفومار انحصاري نيست چون شركت پارس الرمس كه خيلي بزرگتر و گسترده تر از آفوماره نمايندگي كانن رو داره . همه اين شركتها دفتر اصلي نمايندگي شون تو تهرانه .
اين آدرس سايت شركت آفومار :
اين آدرس نمايندگي تو تهران : خیابان سهروردی شمالی، نبش خیابان کاووسی فر، پلاک 304کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم شماره تلفن دفتر نمايندگي تو تهران : 97 - 88526688
.
Last edited by Samin_System; 19-01-2010 at 09:14.
مطمئنا این مدل هایی که گفته شد از T90 بهتر هستند. به طور کلی سری T سونی از نظر کیفیت و باتری و فلاش ضعیف هستند. من مخصوصا SX200 رو پیشنهاد میکنم. و البته ZR1 از پاناسونیک رو اگه تو این محدوده باشه. این مورد آخری قابلیت زوم حین فیلمبرداری هم داره.
A100 دوربین بدی نیست. ولی اولا الان دیگه میشه گفت قدیمی شده. و اون موقع که تازه اومده بود هم نسبت به هم رده های خودش مثل 450ِD و 1000D در سطح پایین تری قرار می گرفت. خصوصا از نظر نویز. البته به نظر من اگه 300 تومن باشه واقعا می ارزه. ولی باز بستگی داره اینی که میخوای بگیری در چه وضعیتی به سر می بره.
Last edited by prowler88; 19-01-2010 at 10:13.
ممنون از راهنماييتون
با يك لنز conika minolta 30.105 فكر كنم مي ده
البته نمي دونم منوهاش همه japon ايه
سلام دوستان
تورنج 250 چی پیشنهاد میدید ؟؟
البته میخوام که باطریه قوی داشته باشه و کیفیت بالا
+ مشخصات
THANX
سلام تو رنج قیمت 350 تا 400 چه دوربینی پیشنهاد میکنید ..هم عکسبرداریش خوب باشه هم فیلمبرداریش؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)