بابا من اخرش نفهمیدم این RE 1.2.3 کجاش ترسناک بود ! خیلی کند و ...
به هر حال من که هیچچچچ ترسی توی این سه نسخه ندیدم ! البته توی نسخه های بعدی هم نبود ولی باز بیشتر از 1.2.3 بود !
بابا من اخرش نفهمیدم این RE 1.2.3 کجاش ترسناک بود ! خیلی کند و ...
به هر حال من که هیچچچچ ترسی توی این سه نسخه ندیدم ! البته توی نسخه های بعدی هم نبود ولی باز بیشتر از 1.2.3 بود !
شما اونطوری بخوای حساب کنی هیچ چیزی در دنیای مدیا نمیتونه ترسناک باشه از فیل اره و کلبه شیطان و ... بگیر تا همین بازی های سه بعدی .
یادم اومد
siren ترسناکترین بازی ps2
نه منظورمو نگرفتی !شما اونطوری بخوای حساب کنی هیچ چیزی در دنیای مدیا نمیتونه ترسناک باشه از فیل اره و کلبه شیطان و ... بگیر تا همین بازی های سه بعدی .
من نمیگم بازی ترسناک نیست ! اطفاقا خیلی هم زیادن ! ولی این ترسناک نیست !
نه خیر دوست عزیز
اتفاقا ترسناک ترین اویل همون مجموعه اویل 1 -2 - 3 بود و سری 4 و 5 ترس خاصی رو به گیمر نمی داد. شما اگر اویل باز بودید این موضوع رو درک می کردید اما دو حالت واسه شما وجود داره یا اصلا اویل 1 و 2 و 3 رو بازی نکردید و یا سر سری بازی کردید و تا آخر نبردیشون.
از سیو استفاده کن یا آنلوکرها که همون کار سیو رو میکنن
نه یک گزینه دیگه هم وجود داره,
ایشون اون زمان که باید بازی میکردن بازی نکردن.
رزیدنت 1 و 2 و 3 زیباترین و هیجان انگیز ترین بازیهای تاریخ هستند (از نظر من). نسخه 1 اون که خیلی ترسناک بود و نسخه 3 دارای حس غم, ترس, هیجان و ناامیدی بود. کلا یه جوری بود که به نظر هیچ بازیی نتونست دیگه من رو تو اون حال و هوا ببره.
بله درسته ، ایشون یحتمل توی سال 2005 به بعد اینها رو بازی کردند و به نظرشون مسخره اومده ، مثل این میمونه که بچه های نسل الان برند سونیک روی سگا بازی کنند و بعدش بگن اه اه اه چه مسخره
یادمه همون سال 98 که اویل 2 تازه در اومده بود اون صحنش که دستها یه دفعه از لای چوبها میاد و شما رو میگیره طبق نظر سنجی مجله GAMES بیش از 80% کاربران اون صحنه از جاشون پریده بودند .
اطلاعات بیشتر :همچنین شماره 2 این بازی به خاطر محبوبیت فوق العاده اش در سال 2007 دوباره برای چند پلتفرم دیگه از جمله PSP ریکامپایل رسمی شده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا با حرفت موافقم
ما در اویل 1-2-3 به کرات شاهد صحنه هایی بودیم که واقعا به آدم شوک وارد می کرد. یه نمونش رو همانطور که اشاره کردید همون جایی که دستها یهویی در می اومدند یا اون جایی که یهویی کلاغ ها حمله می کردند و یا ترسی که از نمسیس داشتیم و خیلی های دیگه که واقعا در اویل 4 و 5 به جرات می تونم بگم ترسی در بازی وجود نداره و بازی بیشتر یک بازی اکشن شده تا ترسناک !! نکته بعدی که میخوام اشاره کنم اینه که اگر یادتون باشه که حتما هست در اویل 1 و 2 و 3 جای جای بازی پر بود از معماهای پیچیده و واقعا سخت که گیمر رو مجبور می کرد روی به دست آوردن جواب فکر کنه. وای چه لذتی داشت معمای تابلو های نقاشی در اویل 1 یا معمای درهای کرکره ای در اویل 3 که رمز رو باید پیدا می کردیم تا در باز میشد یا پیدا کردن بنزین و شارژکردن باتری و ....
خدایا چرا اینجور چیزایی دیگه در اویل 4 و 5 نبود ؟؟؟!!! اصلا چرا ترسی در بازی اویل 4 و 5 نیست؟؟؟!!! مگه اسم این بازی اقامتگاه شیطان نیست ؟؟؟؟!!! مگه این همون بازی دوست داشتنی اویل نیست که ساعتها واسش تو کلوپ بازی می کردیم و به عشقش PS1 خریدیم؟؟!!
نمی خوام بگم که اویل 4 و 5 قشنگ نیستند میخوام بگم که به جای اینکه ترسناک باشند اکشن شدند و انگار آدم داره یه بازی اکشن رو بازی می کنه. در مورد موزیک هم بگم که در این زمینه هم به نظر من اویل 3 یه چیز دیگه بود. در کل به قول دوستمون اویل 3 حس خاصی رو به آدم دست میداد. همینطور اویل 1 و 2 اما متاسفانه باید بگم که سازنندگان بازی به جای اینکه به طرفداران این بازی احترام بذارند فقط به فکر فروش و درامد بیشتر بودند و به این دلیل بازی رو از نسخه 4 به بعد به سمت جایی هدایت کردند تا طرفداران دیگر سبک ها هم این بازی رو بگیرند و به این ترتیب فروش بیشتری کنند!!! به امید اویل 6 و برگشتنش به دنیای اصلی و واقعی خود![]()
Last edited by konami-pes; 29-01-2010 at 21:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)