تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 545 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بابا من اخرش نفهمیدم این RE 1.2.3 کجاش ترسناک بود ! خیلی کند و ...
    به هر حال من که هیچچچچ ترسی توی این سه نسخه ندیدم ! البته توی نسخه های بعدی هم نبود ولی باز بیشتر از 1.2.3 بود !

2. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بابا من اخرش نفهمیدم این RE 1.2.3 کجاش ترسناک بود ! خیلی کند و ...
    به هر حال من که هیچچچچ ترسی توی این سه نسخه ندیدم ! البته توی نسخه های بعدی هم نبود ولی باز بیشتر از 1.2.3 بود !
    شما اونطوری بخوای حساب کنی هیچ چیزی در دنیای مدیا نمیتونه ترسناک باشه از فیل اره و کلبه شیطان و ... بگیر تا همین بازی های سه بعدی .

داره خودمونی میشه ShadowHex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Argent Crusade

پيش فرض

یادم اومد
    siren ترسناکترین بازی ps2

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

شما اونطوری بخوای حساب کنی هیچ چیزی در دنیای مدیا نمیتونه ترسناک باشه از فیل اره و کلبه شیطان و ... بگیر تا همین بازی های سه بعدی .
    نه منظورمو نگرفتی !
    من نمیگم بازی ترسناک نیست ! اطفاقا خیلی هم زیادن ! ولی این ترسناک نیست !

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نه منظورمو نگرفتی !
    من نمیگم بازی ترسناک نیست ! اطفاقا خیلی هم زیادن ! ولی این ترسناک نیست !
    نه خیر دوست عزیز
    اتفاقا ترسناک ترین اویل همون مجموعه اویل 1 -2 - 3 بود و سری 4 و 5 ترس خاصی رو به گیمر نمی داد. شما اگر اویل باز بودید این موضوع رو درک می کردید اما دو حالت واسه شما وجود داره یا اصلا اویل 1 و 2 و 3 رو بازی نکردید و یا سر سری بازی کردید و تا آخر نبردیشون.

7. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

14

رمزی نیست که یه دفعه بپریم مرحله آخر؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

رمزی نیست که یه دفعه بپریم مرحله آخر؟
    از سیو استفاده کن یا آنلوکرها که همون کار سیو رو میکنن

10. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه خیر دوست عزیز
    اتفاقا ترسناک ترین اویل همون مجموعه اویل 1 -2 - 3 بود و سری 4 و 5 ترس خاصی رو به گیمر نمی داد. شما اگر اویل باز بودید این موضوع رو درک می کردید اما دو حالت واسه شما وجود داره یا اصلا اویل 1 و 2 و 3 رو بازی نکردید و یا سر سری بازی کردید و تا آخر نبردیشون.
    نه یک گزینه دیگه هم وجود داره,

ایشون اون زمان که باید بازی میکردن بازی نکردن.

رزیدنت 1 و 2 و 3 زیباترین و هیجان انگیز ترین بازیهای تاریخ هستند (از نظر من). نسخه 1 اون که خیلی ترسناک بود و نسخه 3 دارای حس غم, ترس, هیجان و ناامیدی بود. کلا یه جوری بود که به نظر هیچ بازیی نتونست دیگه من رو تو اون حال و هوا ببره.

12. 4 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نه یک گزینه دیگه هم وجود داره,

ایشون اون زمان که باید بازی میکردن بازی نکردن.

رزیدنت 1 و 2 و 3 زیباترین و هیجان انگیز ترین بازیهای تاریخ هستند (از نظر من). نسخه 1 اون که خیلی ترسناک بود و نسخه 3 دارای حس غم, ترس, هیجان و ناامیدی بود. کلا یه جوری بود که به نظر هیچ بازیی نتونست دیگه من رو تو اون حال و هوا ببره.
    بله درسته ، ایشون یحتمل توی سال 2005 به بعد اینها رو بازی کردند و به نظرشون مسخره اومده ، مثل این میمونه که بچه های نسل الان برند سونیک روی سگا بازی کنند و بعدش بگن اه اه اه چه مسخره

یادمه همون سال 98 که اویل 2 تازه در اومده بود اون صحنش که دستها یه دفعه از لای چوبها میاد و شما رو میگیره طبق نظر سنجی مجله GAMES بیش از 80% کاربران اون صحنه از جاشون پریده بودند .

اطلاعات بیشتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین شماره 2 این بازی به خاطر محبوبیت فوق العاده اش در سال 2007 دوباره برای چند پلتفرم دیگه از جمله PSP ریکامپایل رسمی شده .

14. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله درسته ، ایشون یحتمل توی سال 2005 به بعد اینها رو بازی کردند و به نظرشون مسخره اومده ، مثل این میمونه که بچه های نسل الان برند سونیک روی سگا بازی کنند و بعدش بگن اه اه اه چه مسخره

یادمه همون سال 98 که اویل 2 تازه در اومده بود اون صحنش که دستها یه دفعه از لای چوبها میاد و شما رو میگیره طبق نظر سنجی مجله GAMES بیش از 80% کاربران اون صحنه از جاشون پریده بودند .

اطلاعات بیشتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین شماره 2 این بازی به خاطر محبوبیت فوق العاده اش در سال 2007 دوباره برای چند پلتفرم دیگه از جمله PSP ریکامپایل رسمی شده .
    دقیقا با حرفت موافقم
    ما در اویل 1-2-3 به کرات شاهد صحنه هایی بودیم که واقعا به آدم شوک وارد می کرد. یه نمونش رو همانطور که اشاره کردید همون جایی که دستها یهویی در می اومدند یا اون جایی که یهویی کلاغ ها حمله می کردند و یا ترسی که از نمسیس داشتیم و خیلی های دیگه که واقعا در اویل 4 و 5 به جرات می تونم بگم ترسی در بازی وجود نداره و بازی بیشتر یک بازی اکشن شده تا ترسناک !! نکته بعدی که میخوام اشاره کنم اینه که اگر یادتون باشه که حتما هست در اویل 1 و 2 و 3 جای جای بازی پر بود از معماهای پیچیده و واقعا سخت که گیمر رو مجبور می کرد روی به دست آوردن جواب فکر کنه. وای چه لذتی داشت معمای تابلو های نقاشی در اویل 1 یا معمای درهای کرکره ای در اویل 3 که رمز رو باید پیدا می کردیم تا در باز میشد یا پیدا کردن بنزین و شارژکردن باتری و ....
    خدایا چرا اینجور چیزایی دیگه در اویل 4 و 5 نبود ؟؟؟!!! اصلا چرا ترسی در بازی اویل 4 و 5 نیست؟؟؟!!! مگه اسم این بازی اقامتگاه شیطان نیست ؟؟؟؟!!! مگه این همون بازی دوست داشتنی اویل نیست که ساعتها واسش تو کلوپ بازی می کردیم و به عشقش PS1 خریدیم؟؟!!
    نمی خوام بگم که اویل 4 و 5 قشنگ نیستند میخوام بگم که به جای اینکه ترسناک باشند اکشن شدند و انگار آدم داره یه بازی اکشن رو بازی می کنه. در مورد موزیک هم بگم که در این زمینه هم به نظر من اویل 3 یه چیز دیگه بود. در کل به قول دوستمون اویل 3 حس خاصی رو به آدم دست میداد. همینطور اویل 1 و 2 اما متاسفانه باید بگم که سازنندگان بازی به جای اینکه به طرفداران این بازی احترام بذارند فقط به فکر فروش و درامد بیشتر بودند و به این دلیل بازی رو از نسخه 4 به بعد به سمت جایی هدایت کردند تا طرفداران دیگر سبک ها هم این بازی رو بگیرند و به این ترتیب فروش بیشتری کنند!!! به امید اویل 6 و برگشتنش به دنیای اصلی و واقعی خود
    Last edited by konami-pes; 29-01-2010 at 21:47.

16. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •