تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 458 از 1174 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468508558958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گاگو که لقب چارلیزه الان خون به پا میشه
    من نمیدونستم
    ولی اگه بعدشو خونده باشی
    دیدی که گفتم هیگواین

راستی چطور وقتی داشتین راموس() رو بذل و بخشش میکردین یاد من نیفتادید که بدبخت درس داره چند روز نمیتونه بیاد ؟؟؟
    برخورد چارلیز فک نکنم به این تندی باشه

در هر صورت من هیگواین رو می انتخابم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام سلام سلام
    اي اگه بدونيد چقدر دلم واستون تنگ شده اي اگه بدونيد.
    خوبين سلامتين ؟
    منم خوبم الهي شكر
    چه خبرا بلاخره اين رونالدو اومد يا نه؟
    اصلا نميدونم چي بگم فقط اينو بگم كه الان از يه نا كجا اباد انلاين شدم و اگه بدونيد سرعتش چطوريه كف ميكنيد واي معركه هستش به خدا.
    واقعآ اين دو هفته كه نبودم مثل اينه كه از دنيا بي خبرم واقعآ زنده باد p30 .
    عشق است رئال
    زنده باشيد
    من باز هم اگه فرصت بشه
    سر ميزنم
    ولي احتمالا تا دو ماه ديگه هم شايد هر 2 هفته بتونم يه بار انلاين بشم و شايدم كل دوماه خاموش باشم
    ولي خوب اميدوارم كه سلامت باشيد.
    يا حق
    دوستدار تمام رئاليها احمد08

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

عليرضا-امين-داش زيزوي بزرگ-وحيد جون-احمد جان (خودم رو نميگم)-ارتاس -ممد سرباز و تمامي رئاليهاي گل و عزيز كه خييلي دلم واستون تنگ شده بود .
    خييييييلي مخلصيم.
    راستي ميبينم دوستان جديد اضافه شدن مباركه فقط بدونيد كه من هنوز رائول هستم و كسي سلطان رو نميتونه از من بگيره.
    واي كه چقدر اينجا گرمه خدا نصيبتون هم بكنه هم نكنه .
    ديروز عشق فوتبال رفتيم فوتبال بزنيم نميدوني به خدا 2 دقيقه نشده دهن همه سرويس شد .
    خوشحالم كه هنوز اينجا رونق خودشو داره
    زنده باشيد
    ياحق

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارتاس
    وحید هستم

البته هیچ وجه اشتراکی با و ح ی د ندارم

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

زیارت قبول باشه احمد جان خیلی خوشحال شدم که سر زدی گفتم رفت تا دو ماه دیگه...
    سرعت اینتر نت اونجا چنده الان؟
    رونالدو ام نیومد رئال میگه سال دیگه ...آهان جون ...
    Last edited by iammahdi; 14-08-2008 at 17:18.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

زنده باد رئال مادريد
    احمدجان التماس دعا

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام داش احمد گل ببخشید احساساتی شدم داش رائول گل زیارت قبول با اینکه حاجی نمیشی ولی برا ما حاجی هستی راستی احمد مگه مکه 2 هفته بیشتر نیست 2 ماه خیلی زیاده زودتر بیا پیش ما

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض برند شوستر تیم را اماده گلزنی می کند

برند شوستر با جدیت بسیار تمرینات تیم را درست یک روز بعد از بازگشت از المان شروع کرد.
    تیم رئال مادرید باید یکشنبه اینده برای انجام بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا به مصاف والنسیا برود.
    در این دیدار تیم والنسیا به عنوان قهرمان جام حذفی میزبان رئال مادرید قهرمان لالیگا خواهد بود.
    در تمرینات دیروز شوستر برای بازیکنانی که در بازی برابر فرانکفورت زمان زیادی بازی کردند برنامه ای سبک تدارک دیده بود تا ریکاوری شوند و برای بازیکنانی که فرصت کمتری برای بازی کردن داشتند تمرینات سختتری را طراحی کرده بود.
    در این 3 روز باقی مانده بازیکنان رئال مادرید باید روزی 2 نوبت تمرین کنند و در این تمرینات مهمترین قسمت شوتزنی و موفقیت در امر گل زدن است.
    بعد از اینکه رئال مادرید در بازی برابر فرانکفورت به تساوی 1 - 1 رسید شوستر فهمید مشکل تیمش در گل نزدن است.
    زیرا در ان بازی علیرغم اینکه رئال مادرید فرصت های گلزنی بسیار زیادی بدست اورد ولی نتوانست به جز یک مورد بقیه را به گل تبدیل کند از اینرو شوستر ضعف تیمش را در گل نزدن می بیند.
    این المانی امیدوار است در این 3 روز باقی مانده بتواند این گره را از تیمش باز کند تا بتوانند در مستایا موفق به گلزنی شوند.
    بعد از اینکه رئال مادرید فصل گذشته جام سوپرکاپ را در برابر تیم سویا از دست داد امسال شوستر تمام تلاش خود را انجام می دهد تا این جام را به هواداران رئال مادرید هدیه دهد.
    اخرین بازی انجام شده بین این دو تیم که در مستایا برگزار شد بر می گردد به بازی رفت فصل گذشته که رئال مادرید موفق شد میزبانش را با حساب 5 - 0 شکست دهد.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض هیگوئین : این تیم قدرت کسب 4 جام را دارد

گونزالو هیگوئین جوان ارژانتینی رئال مادرید معتقد است که این تیم قدرت کسب هر 4 جام سوپرکاپ - لالیگا - لیگ قهرمانان و جام حذفی را دارد.
    هیگوئین عنوان کرد که با وجود 4 مهاجم تراز اول در رئال مادرید کار او برای حضور در ترکیب اصلی بسیار سخت شده است.

از حالا شما به فکر بازی با والنسیا هستید درست است ؟
    این موضوعی است که به خاطر ان سخت کار کرده ایم. در برابر فرانکفورت خوب عمل کردیم و امیدواریم که مقابل والنسیا بهتر بازی کنیم.

در طی تمرینات پیش فصل چه احساسی داشتید ؟
    از عملکرد خودم و تیم راضی بودم ما در چهار جام رسمی حضور داریم و سخت تمرین کرده ایم تا بتوانیم هر چهار جام را کسب کنیم.

با وجود مهاجمینی چون نیستلروی و رائول ایا انتظار دارید امسال به شما فرصتی دهند ؟
    خوشبختانه تیم ما چهار مهاجم تراز اول دارد که همه ما برای حضور در یک یا دو پست با همدیگر رقابت می کنیم همه ما با هم رقابت سالمی داریم و دوست دارم که بتوانم در این رقابت پیروز شوم و در ترکیب اصلی برای خود جای ثابتی پیدا کنم.

روبینیو در چه وضعیتی قرار دارد ؟
    مانند سایر روزها خوب به نظر می رسد و امیدواریم که او بهترین تصمیم را بگیرد و نزد ما بماند .

سوپرکاپ مانند یک مسیر بسته می ماند این جام چقدر برای شما اهمیت دارد ؟
    این گونه که شما می گوئید نیست بلکه این جام بسیار مهم است و اولین جام رسمی است که ما در ان شرکت می کنیم و دوست داریم این جام را به خانه ببریم همان طور که دوست داریم قهرمان لالیگا - جام حذفی و اروپا شویم رئال مادرید برای کسب هر چهار جام اماده است.

ایا بازیهای تیم المپیک ارژانتین را با حسرت دنبال می کنید ؟

از اینکه من در المپیک حضور ندارم بسیار متاسفم ولی این طور هم نیست که با حسادت به ان نگاه کنم زیرا تمام بازیکنانی که انجا حضور دارند همه مستحق این جام بودند من در حال حاضر در خدمت رئال مادرید هستم ولی بازیهای تیم کشورم را نیز دنبال می کنم.

فکر می کنید امسال چند گل به ثمر برسانید ؟
    هر چه بیشتر باشد قاعدتا بهتر است هر مهاجمی دوست دارد گلهای زیادی بزند فصل گذشته موفق شدم 8 گل بزنم و امیدوارم در این فصل تعداد ان بیشتر شود.

شما تصور می کنید ترکیب فعلی به تقویت احتیاج دارد ؟
    به نظر من ترکیب تیم کافی است ولی تصمیمات در این زمینه بر عهده کادر فنی و باشگاه است اگر بازیکن جدیدی گرفته شود از او استقبال می کنیم و اگر خریدی نداشته باشیم باز هم فکر می کنم تیم فعلی به اندازه کافی قدرت دارد.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض وکيل هونته لار تکذيب کرد !!

سایت هواداران رئال : پس از آن که کالدرون رئیس رئال مادرید تمایلش را به جذب هونته لار اعلام کرد ووکیل این بازیکن ان را تکذیب کرد .
    روزنامه ی مارکا چاپ پنج شنبه نوشت که رئال مادرید به جذب این ستاره ی ۲۵ ساله علاثقمند است و آژاکس پیشنهادی ۲۵ میلیون یورویی برای ستاره اش مطرح کرده است .
    اما آرنولد استرویر با تکذیب این اخبار گفت : نه ؛ هیچ چیز در حال حاضر رخ نداده است . شایعات واقعیت ندارند .
    هونته لار در فصل گذشته در ۳۳ بازی ۳۴ گل به ثمر رسانده است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •