اگه اینطوری باشه عالیه
اگه اینطوری باشه عالیه
سرعت نامحدود که تغییری نکرده! سرعت دانلود سرویس 512 64 هست مثل همیشه.
اگر قراره تغییر ایجاد شه به نظر من یا باید سرعت بره بالاتر یا حجمی که داخل پنل به نامحدودها میدید رو کم کنید به همون قیمت قبل این سرویس با اسمی جدید ارائه بدید.
یعنی 2تا 512 نامحدود داشته باشیم کم مصرف و پر مصرف.
سلام
من حدود 30-40 صفحه از تاپیک و خوندم ولی بحث ها کلن خارج از جیزایی بود که برام سوال بود. من خونه قبلیمون مخابرات 2mg نامحدود داشتم که بد نبود .مشکلی که مخابرات
داره لینکای خارجی سرعتش داغونه 50-70 سرورای ایرانی هر چقدر بخوای! بعد سر همین کلن الان که میخوام بگیرم قید نامحدود رو زدم چون همه نامحدودا این داستانا رو دارن و
گفتم میرم تو حجمی پول خوب میدم اینترنت خوب میگیرم!
حالا نحوه ی استفاده ی من چجوریه ؟ کلن من مثل ایرانیا از اینترنت استفاده نمیکنم (جسارت نباشه البته) . مثلا نامحدود داشتم همه میگفتن
احمد ( البته اسمم احمد نیست.منظورشون احمقه) بزن دانلود و بترررررررررکن . میگم من فیلم نگا نمیکنم . خوب آرشیو جمع کن بفروش
!! ولی وب گردی
میکنم زیاد و از یوتتوب مستند نگا میکنم اونم تو روز . پس مصرفم زیاده ولی فرقش با اونایی که دانلود میکنن چیه ؟من نمیتونم یه لینکی و بدم
به دانلود منیجر که شب واسم دانلود کنه. ینی کلن دوست دارم همون موقع بزنم پلی شه نگا کنم و تموم . پس شبانه رو بیخیال.
حالا من فک میکردم مخابرات چون نامحدود بود لینک خارجیاش کم سرعت بود و تو سرویس حجمی چون میخوان تو هی پول بدی حجم بخری پس
خوب سرعت میدن!!! ( زهی خیال باطل)دیدم نه مخابرات10 مگ ام که حچمیه و پول میدی برا هر گیگی که استفاده میکنی همون آش و کاسه است.
حالا سوالم اینه الان من 60 گیگ حجم بخرم و اینترنت 4مگ بگیرم مثلا. این داستانا که میگین رو 6 مگ میبندن ولی بعد میاد رو سرعت اسمی و فلان ( سرعت 4 مگ کافیه برام چون
میشه باهاش اچ دی نگا کرد) واسه من صدق نمیکنه دیگه ؟ ینی شما تا آخر ماه حجمی که خریدین رو با همون سرعت که گرفتین ( بیشتر
که بهتر) دانلود میکنین ؟ و اینکه شما حدود مصرفتون چند گیگه در ماه ؟ ( به نظرم 60گیگ هم کم باشه با این اوضاع)
مرسی از توجهتون .ببخشید اگه نامرتب شدمهماش رو بزرگ نوشتم که اگه کسی حال نداره همش رو بخونه با همین درشتا منظور و بفهمه.
Last edited by mushroomhead; 12-10-2014 at 03:43.
به به شما از اون مشتریهایی هستی که isp ها خودشونو واسشون میکشن.مخابرات خیلی ابله بوده که شما رو از دست داده.جایی مثل صبانت که کلا شبانه رو تعطیل کرده شما رو روی چششون میزارن
.کلا isp ها با همچین مشتری حال میکنن که هی حجم بخره و بیخیال شبانه بشه.من فکر کنم فن آوا حال اسیدی بهت بده.یک سرویس تست رایگان ازشون بگیر و تستن کن.شما واسه همه isp ها یک گل به تمام معنا هستی
![]()
چوبکاری میفرماییناین ای اس پی ا که ما داریم خرشون از پل بگذره قرارداد یه ساله ببندن پول و بگیرن رییس جمهورم ادم حساب نمیکنن
بخدا از ناراحتی اعصاب ! به این رسیدم که حجمی بگیرم تلفات میدم وقتی اینترنت سرعتش پایینه ( نمونش پرت کردن تبلت
). تست رایگان قضیش چیه ؟ معمولا پشت هر رایگانی یه بهونه کمین کرده برا چاپیدن . تو سایتش
زده طرح ویژه برای تهران و کرج. ما منطقه نوبنیادیم احتمالن ینی مسلما شامل باید بشه. یکیشو نوشته بود که یه ماهه سرعت 6مگ 20 گیگ! حجم 20 تومن. هزینه ی نصب
مجانی. خیلی خوبه این . یکی ام که نوشته سه ماهه سه گیگ رایگان(احتمالا هزینه نصب میگیره 15 تومن ) . همین منظوره از تست؟
راستی نگفتین چقدر حجم مصرف میکنید در ماه . من140-150 حساب کردم برا هر ماه. میفته 60 گیگ تقریبا. ولی فک میکنم بیشتر بشه مصرف ممنون از توجهت
امیدوارم مشکلتون برطرف بشه.
وظیفه پشتیبانی همینه که هر ساعت شبانه روز مشکل کاربرشو برطرف کنه، امیدوارم بتونیم سرویس مناسبی ارائه بدیم.
سرعت شما با توجه به سرویس برنزی مناسبه، مخاطب بنده بیشتر دوستانی بودند که مشکل افت سرعت روی سرویس های محدود داشتند و Burst اعمال نمی شد.
برای سرویس های نا محدود حجم اختصاص داده شده صرفا بابت محاسبه اکانتینگه و محدودیتی ایجاد نمی کنه.
در حال حاضر از ۲۵۶ کیلو بیت تا ۴ مگابیت سرویس نامحدود داریم.
سلام به شما
به نظر من، شما به دوستان تو صفحات مختلف در خصوص سرعت شرکت های مختلف در منطقه مخابراتیتون بپرسید. من اطلاع ندارم منزلتون کدوم منطقس تا بهتون کمک کنم.
ضمن اینکه شما اگر بخواید از Youtube استفاده کنید باید از ارتباط VPN استفاده کنید، و سرعت سرویس شما باز به اون سروری که شما به اون وصل میشید مربوط میشه.
اقا بنده تهرانم الان اومدم تمدید کنم زده 118 تومن باید بدی :-| 2MB BU نامحدود
اقا بنده تهرانم الان اومدم تمدید کنم زده 118 تومن باید بدی :-| 2MB BU نامحدود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)