از فن آوا بگير هيچ دردسري نداره
من از فن آوا گرفتم بعد از 2 روز نصب شد
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
از فن آوا بگير هيچ دردسري نداره
من از فن آوا گرفتم بعد از 2 روز نصب شد
سلام دوستان
تو کرج با پیش شماره 660 بهترین خدمات رو از هز نظر کدوم شرکت میده؟
ممنون
سلام دوستان
از ديگر دوستان كه ميدونن وايرلس داتك در محدوده منيره پوشش داره يا خير
جا این همه پست اگر به حرف من اعتماد نداری. یک تلفن بزن بپرس
فن آوا بهترين امكانات رو ميده
حالا اين حرف هارو بي خيال اومدم يه چيز جالب بهتون بگم من 8 هزار تومن بيشتر شارژ adsl نداشتم امروز رفتم ديدم شده 11 هزار تومن خيلي تعجب كردم.بعد ديم اون بالا نوشته شركت فن آوا به عنوان عيدي براي نوروز 87 3300 تومن يعني 1 گيگ به شارژم اضافه كرده خيلي خوشحال شدم.يه گيگ مفتي
بورو حالشو ببر
helloo0o0o0
is there anybody in there
پس من باید خیلی بیشتر خوشحال باشم.
من از سپنتا سرویس 256 نامحدود دارم.
15 روز شارژ مجانی شد به عنوان عیدی + 20 ساعت هدیه کارت اینترنت.
یعنی چیزی حدود 31000 تومان عیدی![]()
دوست عزیز ، یک کم فکر کن ببین کسی چه جوری می تونه Adsl را share کنه؟؟؟؟؟؟؟
Adsl روی خط تلفنه، یعنی شما می خوای بری خونه طرف؟؟ مگه کارت اینترنته؟؟ از پیغام خصوصی زدن به نتیجه نرسیدی اینجا پست می نویسی؟؟؟؟؟
حالا من می گم یک هفته عید نیستم ، بیا از Adsl ام استفاده کن، شما دقیقا چی کار می خوای بکنی؟؟؟
من یوزر قدیمه داتکم از دوسال پیش از امسال گند شدن اصلا راضی نیستم من 512 گرفتم ولی با سرعت 8 یا 16 دانلو میکنم اینو بگم که از چهار اسفند تماس گرفتم اول با خانم عظیمی صحبت کردم بعد با اسلحی بعد که مجددا سرویسم رو راه اندازی کردم تا به اروز با بخَش ارجاع صحبت کردم خلا صه سرت درد نیارم الان که استفاده میکنم سرعتم کمه قرار 20 فروردین به بعد به توافق برسیم باقسمت کاستومر کیر که هماهنگ شد گفت فعلا استفاده کن تا بببببببینین چی میشه حالا شما دوست عزیز بگو بهتر نیست از جای دیگه سرویس بگیرم به جان خودم اگه تماس بگیری شماره خط منو بگی مگه که 8 تا ارجاع داره هنوزم معلقه عید دیگه رفتن تعطیلات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)