من ۱۲۸ پارس دارم , رو ۴مگ بستن با ۱۲۸ شبی ۵ گیگ دانلود دارم (جز دیشب که افتضاح بود سرعت واسه همه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من ۱۲۸ پارس دارم , رو ۴مگ بستن با ۱۲۸ شبی ۵ گیگ دانلود دارم (جز دیشب که افتضاح بود سرعت واسه همه)
امروز نتم عالی شده lمثل اب خوردن با وی پی اس میتونم کار کنم.
----
![]()
الان یکی از دوستانم 3 ماهه داره 128 ، اصلا هیچ پولی برای شبانه رایگان نمیده ، جالب اینه که چند روز قبل هم تمدید کرده سرویس رو باز 3 ماهه گرفته ، بازم شبانه رایگان براش فعاله.
o.O نمیدونم والا اون چیزی که تو سایتشون نوشته اینه که ۳۵۰۰ رو برای زیر ۱مگ میگیرن!
شاتل کلا هرچیر پیترفکن و ک ر یو روی ما بست![]()
شما 128 حجمی داری؟؟؟؟ حجمت در ماه چقدره ؟؟؟ دانلود شبانه 5 گیگ دانلود میکنی؟؟؟ ساعت چند تا چنده؟؟؟ بعد اگه 128 سرعتش بالا باشه نیازی ندارم سرویس بالاتر بگیریم. پس 512 که میده هزینه اش بیشتره اون رو رو چند بستن؟؟؟ ف ی ل تر شکن و کریو و اینا روش کار میکنه؟؟؟ مبین نت دارم و مخابرات کار میکنه میخوام بدونم بعد اقدام کنم. بین شاتل و پارس آنلاین هم موندم.
بله ۱۲۸ حجمی! ماهی ۲گیگ رو گرفتم که ماهی ۹۱۰۰ تومن هست و چون ۶ماهه پرداخت کردم ۱۰٪ تخفیف داشت (۴۹۱۰۰ تومان هزینه ۶ماهه)
دانلود شبانه بین ۳ تا ۶گیگ دانلود داشتم! ساعت دانلود شبانه هم بین ۲ تا ۷ صبح هست
منطقه مخابراتی ما خوبه و خطم هم نویز زیاد نداره و رو ۴ مگ بسته شده
اطلاعی ندارم ۵۱۲ رو چند بسته میشه
اما یکی از دوستان با تعرفه ۵۱۲ محدود سرعت دانلودش ۹۰۰ تا ۹۵۰ بود
بله اکانت کریو کار میکنه و تا الان مشکلی نداشته
پارس انلاین که منطقه ما پوشش نداره. موندم از کدوم شرکت بگیرم. هر کی یه چیزی میگه.
سرعت 128 شما دانلودش رو چند انجام میده بیشتر مواقع؟؟؟؟
ممنونم
هم اکنون 325 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 325 مهمان)