سلام بهم بگید : شبانه شاتل از لحاط چطوری هست خرابه یا اصلا نمیشه دانلود کرد یا اینکه خوبه مشکلی با دانلود کردن نداریم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بهم بگید : شبانه شاتل از لحاط چطوری هست خرابه یا اصلا نمیشه دانلود کرد یا اینکه خوبه مشکلی با دانلود کردن نداریم ؟
Last edited by reza 07; 18-04-2014 at 06:09.
شما با شاتل ۲شب فایل بذاری دانلود شه شب سوم محدود میشید و سرعت واقعی سرویس در ساعات شبانه رو مجبورید تحمل کنید (مثلا ۱۲۸ محدود شید فیکس میشهه ۱۶)
ضمن اینکه در سرویس های زیر ۱ مگ دانلود شبانه رایگان نیست و باید ماهی ۳۵۰۰ پرداخت کنید
سرویس 3 ماهه باشه چی؟ برای هر ماه باید 3.500 بدن؟
اگر eco 128 و eco 256 و eco 512 باشه ماهی ۳۵۰۰ تومان رو برای دانلود شبانه میگیرن (مدت قرار داد مهم نیست)
هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل 3,500 تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش چرا گمراه میکنی
خیر دوست عزیز چه شما استفاده بکنی چه نکنی من نمیدونم چرا خود به خود محدود میکنه مورد داشتیم طرف کل عیدو مسافرت بوده قبلشم استفاده نکرده بعد از مسافرت اومده مودمو روشن کرده دیده محدوده
تازه3500 هم میگیرن!
بعدشم چه 128 داشته باشی چه 4 چه6 هم همحدود میشین به طور وحشتناکی میاین رو نهایتن 8 کیلو فقط 8 مگه که محدود میکنه میاره رو 16 تازه نهایتن 16 میاد وگرنه چند بیت و یا 2و3 کیلوبایت میمونه!
در کل اصلا طرف شاتل نیا !
یعنی واقعا همچین موردی بوده که بدون استفاده محدود شه ؟!
من دیگه حرفی ندارم
بالاخره همه اینجا هستیم تا اطلاعات بدیم در مورد سرویس دهنده ها و ...
من این یه مورد رو نشنیده بودم خدایی
اما راس میگه این دوستمون ! شاتل چند سال اولی که شروع کرد سرویس دادن عالی بود! الانم اگر این شرکت سرپاست بخاطر اسمیِ که چند سال پیشا در کرد !
آرره داداش یعنی فوق افتضاحه! من موندم واقعا چرا
آره همین چند صفحه قبل بود (خیلی چند صفحه قبل)
آره من که شخصا منتظرم این دوره م تموم شه برم پارس یا فن آوا یکجا دیگه پهن کنم سرعت کم باشه قابل تحمل تره تا این که محدودت کنن اونم با این وخامت
یک توصیه دوستانه :
اصلا سمت شاتل نیاین!
شاتل........
![]()
هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)