انصراف دادم چون گفتی وقت زیاد می خواهد و شبانه روزی باید آنلاین باشی !!
انصراف دادم چون گفتی وقت زیاد می خواهد و شبانه روزی باید آنلاین باشی !!
خب مشکلش چیه؟ تو که ۲۴ ساعتی آنلاینی؟
کی می گه من 24 ساعت آنلاینم !!! من معمولا تا ساعت 6-7 که کلاس و کارگاهم هر 4 ساعت یک بار سر می زنم ولی بعد اون درسته آنلاینم![]()
اختاپوس همین کافیه دیگه
حالا فوقش جزو ۵ نفر اول نمیشی
--------------
این چاقال خودش میخواد بیاد ولی میترسه تو بهتر از اون بشی! باور کن![]()
Last edited by amin_fixfox; 19-05-2010 at 17:00.
عمرا بتوني ! بازم ميگم
بابا بيا اولاي بازي بايد روزي حداكثر 2 ساعت وقت بزاري ! بعدش ديگه روزي 1 ساعت هم كافيه ... !
اين همه به سعيد آموزش دادم بعد گفت نميام، آآآي حرصم گرفت !
علي پاشو بيا ورلد 50 دور هم باشيم حال ميده
آره بابا ... يوزرش اوندفعه دختر شاه بود ! ازين كارا ميكنه مثلا مردم بترسن بهش حمله نكن![]()
علی بیاد ورلد 50 منم می یام تا دور هم باشیم![]()
علي ازون معتاداس ! مياد !!
دستا بالا دستا بالا گوگولی![]()
مععععععععععععععبابا بيا اولاي بازي بايد روزي حداكثر 2 ساعت وقت بزاري ! بعدش ديگه روزي 1 ساعت هم كافيه ... !خالی از این تابلو تر نبود ببندی ؟!!
من اغفالش کردم نیاداين همه به سعيد آموزش دادم بعد گفت نميام، آآآي حرصم گرفت !![]()
آقا من از الان اعلام میکنم هر کی رفت توی ورد نزدیک ممد بود روستا کلیر نکنه چون ممد همونو نوبل میکنهآره بابا ... يوزرش اوندفعه دختر شاه بود ! ازين كارا ميكنه مثلا مردم بترسن بهش حمله نكن![]()
با اون امپراتوری گوگوریو
اگه هدف لذت و دور هم بودنه مشکلی نیست ولی امیدوارم ترایب ایرانی بیشتر از یه هفته دووم بیاره ...![]()
حالمونو با اين آهنگ به هم زدي :ديدستا بالا دستا بالا گوگولی![]()
![]()
حداقل از اين به بعد اين رو بگو : قر رو بده بده بده برسه به كمر - انقدر بده بلرزه كل بدن :دي
نكته هاي انحرافين اينا :ديمععععععععععععععخالی از این تابلو تر نبود ببندی ؟!!
ميدوني تو دلم چقدر بهت فحش دادم ؟ :ديمن اغفالش کردم نیاد![]()
ايندفعه ليدر مرتضي ئه كه ميدونم بهتون پا نميده :ديآقا من از الان اعلام میکنم هر کی رفت توی ورد نزدیک ممد بود روستا کلیر نکنه چون ممد همونو نوبل میکنهبا اون امپراتوری گوگوریو
اگه هدف لذت و دور هم بودنه مشکلی نیست ولی امیدوارم ترایب ایرانی بیشتر از یه هفته دووم بیاره ...![]()
ما زیاد بلند نیستیم یک کمی بیشتر توضیح بده کیا هستن کجا بریم![]()
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)