به نظرت میارزه این سرویس فعال شه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به نظرت میارزه این سرویس فعال شه؟
اونش بستگی به شما داره..
ولی اگر پینگ پایین برات مهمه فعالش کن..فوقش اگر ناراضی بودی میتونی درخواست بدی غیرفعالش کنن.
eco 512
امروز صبح قبل از فعال سازی سرویس گیم
الان بعد از فعال سازی
![]()
من امروز صبح به شاتل کوچ کردم:
128 اکو
سرور داخل :
سرور خارج:
---------
سرعت خیلی متغیره .
منتظرم شب بشه دانلود کنم فرداش محدود بشم ببینم شماها چی می کشید.
کلی بخوام بگم به نظرم مخابرات از همه شرکتا بهتره ، حداقل توی مازندران که من هستم.
مثلا 1 مگ 6 ماهه 12 گیگ 90 تومن. سرعت هم تا 220 میرفت ، شبی حداقل 3.5 گیگ میتونستی بگیری بدون هیچ محدودیتی.
حالا من زیاد دانلود نمیکنم.
Last edited by Reza kheyri1373; 17-04-2014 at 15:04.
من الان eco128 دارم، میشه دوستانی که سرعت 4 مگ و بالاتر دارید الان یه تست تک کانکشن بزارین؟ با هر روشی خودتون میدونید.
به طرز معجزه آسایی وضع نت بهتر شده و هم پینگ اومده پایین و هم مسیر عوض شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا موندم تو این شاتل خراب شده1 مگ نامحدود مخابرات قزوین -سرعت تک کانکشن
![]()
من بعد فعال کردن سرویس گیم اگه تلفن رو بزنم به پریز نت کلا قطع میشه !
یه کم این اصلاً سخت هست چون بخش مجانی از اکثر شرکتها یک ساعت زودتر شروع میشه و سایت یک شب احتمالش هست که هنوز مودم و کامپیوتر روشن باشه و مصرف هر چقدر هم کم انجام بشه. من که خودم منتظرم اگه تا اول اردیبهشت که میرم توی هفته چهارم محرومیت مشکلم حل نشد، ببینم از این پشتیبانی بیخاصیت میتونم چیزی دربیارم و سرعت رو عادی کنم یا اهلش نیستن.
اینجوری فایده ای نداره انگار در ماه فقط یک هفته دانلود رایگان شبانه داری بقیه ماه محدود هستی من وقتی از شاتل سرویس داشتم و محدود شدم خیلی زنگ زدم پشتیبانی که محدودیت را بردارن اما میگفتن این محدودیت توسط نرم افزار طراحی شده اعمال میشه و ما بهش دسترسی نداریم گفتم من شبی چقدر دانلود داشته باشم محدود نمیشم گفت مثلا اگه یک گیگ میخوای دانلود کنی تقسیمش کن برای 3 شب یعنی شبی 300 مگش را دانلود کن منم درخواست جمع آوری پورت دادم
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)