تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4573 از 4714 اولاول ... 35734073447345234563456945704571457245734574457545764577458346234673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,721 به 45,730 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اكثرا darnassus ! يه وقتايي هم ميام sw !

پيش فرض

اصلا اعتياد نداره هر موقع بخواي ميتوني تركش كني
    راستش برای من که همین طور بود!
    بعد کلی وقت بازی بدون یک ذره احساس اعتیاد طرف یه چند تا حمله زد بهم! منم دیدم داره دهم رو میترکونه ولش کردم! این داستان بر میگرده به 10 ما پیش!
    الان دوباره هوس کردم بیام یه نگاهی بندازم دوباره یه ده ساختم خدارو شکر که دوروبرم همه ضعیفن جم بخورن میریزم سرشون دهشونو به باد میدم!

حالا از این حرفا گذشته میگم یه سوال... البته خداروشکر هنوز مواد اصلیه سوال برام پیش نیومده!
    اگر طرف با nobel man اومد حمله کرد وفاداری افرادمو اورد پایین من چیکار باید بکنم؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بعد کلی وقت بازی بدون یک ذره احساس اعتیاد طرف یه چند تا حمله زد بهم! منم دیدم داره دهم رو میترکونه ولش کردم! این داستان بر میگرده به 10 ما پیش!
    الان دوباره هوس کردم بیام یه نگاهی بندازم دوباره یه ده ساختم خدارو شکر که دوروبرم همه ضعیفن جم بخورن میریزم سرشون دهشونو به باد میدم!

حالا از این حرفا گذشته میگم یه سوال... البته خداروشکر هنوز مواد اصلیه سوال برام پیش نیومده!
    اگر طرف با nobel man اومد حمله کرد وفاداری افرادمو اورد پایین من چیکار باید بکنم؟
    هیچی باید از روستات دفاع کنی تو لویالیتی (وفاداری ) دهکدت بره بالا . لول ساختمونها هم تو سریعتر بالا بردنشون نقش دارن .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اااااااااااااااا نامردا چرا منو صدا نکردید؟

باهاتون قهرم
    گوگولي

اگه نيروي دفاعي داري بايد بين نوبل منهاش بفرستي تا بتركه !
    اگه نيروي حجومي به اندازي كم داري ، اول وقتي نوبل منش با نيروهاش داره مياد به روستات تو يه حمله كن تا نيروهاي دفاعيي كه داره كلا پاك بشه ! بعدش دوباره حمله كن و اون هجومي هاش و نوبل منش رو هم بكش و نوبلش كن !
    اگر هم نيروهاي حجومي زياد دادي با سايت هاي كمكي جوري تنظيم كن كه وقتي نيروهاش رسيد به روستاش 1 ثانيه بعد نيروهاي هجومي تو برسه به روستاش تا كلا بپره !

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

گوگولي

اگه نيروي حجومي به اندازي كم داري ، اول وقتي نوبل منش با نيروهاش داره مياد به روستات تو يه حمله كن تا نيروهاي دفاعيي كه داره كلا پاك بشه ! بعدش دوباره حمله كن و اون هجومي هاش و نوبل منش رو هم بكش و نوبلش كن !
    اگر هم نيروهاي حجومي زياد دادي با سايت هاي كمكي جوري تنظيم كن كه وقتي نيروهاش رسيد به روستاش 1 ثانيه بعد نيروهاي هجومي تو برسه به روستاش تا كلا بپره !
    گوگولی رو صداش کنم بد می بینی ها
    پس کی میرید تو ورلد 50. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اكثرا darnassus ! يه وقتايي هم ميام sw !

پيش فرض

گوگولي

این نوبل من چقدر قدرت داره؟
    بعد یه سوال دیگه : کار خاصی نیست که انجام بدم پالادینم زود تر اسلحه گیرش بیاد؟؟؟ این بابا تازه رو 18 % ! حو.صله ندارم تازه بعد این همه وقت یه نیزه گیرش بیاد دوباره کلی صبر کنم برای شمشیر!

بعد این سایت های کمکی منظورتون کدوماس؟؟ مجازه استفادش؟

خدایی این بازی 128 شرف داره به تراویان!
    Last edited by Immortal power; 17-05-2010 at 11:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

این نوبل من چقدر قدرت داره؟
    راحت ميتوني بكشيش ولي اگه نيرو همراهش باشه نميتوني راحت بكشيش !
    هر دفعه هم معمولا 25 تا وفاداري روستات رو مياره پايين
    بعد یه سوال دیگه : کار خاصی نیست که انجام بدم پالادینم زود تر اسلحه گیرش بیاد؟؟؟ این بابا تازه رو 18 % ! حو.صله ندارم تازه بعد این همه وقت یه نیزه گیرش بیاد دوباره کلی صبر کنم برای شمشیر!
    بيشتر فارم كن
    اگه پالادينت آدم زياد بكشه سلاح هاي حجومي گيرش مياد ولي اگه توي دفاع آدم زياد بكشه سلاح هاي دفاعي معمولا گيرش مياد

بعد این سایت های کمکی منظورتون کدوماس؟؟ مجازه استفادش؟
    آره
    twstats.com

خدایی این بازی 128 شرف داره به تراویان!
    بللله !

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای ای ببین کیا اینجان سلام به همه من هم هستم کنکور داده و اماده برای خوره شدن ومعتاد شده ورلد جدید کی شروع میشه منو خبر کنید یک اتحاد گردن کلفت بزنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

ورلد 50 ==> جمعه ==> ساعت 5 ظهر كنفرانس ==> ساعت 6 ورلد به ورلد ==> SW ==> ليدر : مرتضي

بايد جالب باشه !

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممد گردنت بشکنه می خواهی من را به این بازی هم بیاری وست آوردی معتادم کردی الان می خواهی با این معتادم کنی ؟
    ليدر : مرتضي
    این کیه ؟ اسم در انجمن چیه ؟
    ضمنا من بهتون بگم من بیام می رم به top 10 از همین الان بهتون بگم چون اون موقع هم که اومدم وست گفتین نمی تونی و ... ولی الان دو تا ورلد 2 تا یوزر را رنک 2 کردم
    فقط یکی اگه ورلد های قبلی یوزر اینا داره بده من یک 4-5 ساعت یوزرش باشم ببینم چی به چیه بعدا ببینم حال کردم بیام با ویتامینم بازی کنم ورلد 50 را

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دستا بالا دستا بالا گوگولی
    ممد میبینم که داری بچه ها رو اغفال میکنی واسه ورد جدید ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •