جواب این 2 سوال رو کسی نمیدونه ؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جواب این 2 سوال رو کسی نمیدونه ؟؟
آرت 1حداکثر تا 2مگ
آرت 2هم تا 2/5مگ
فکر نکنم بتونی اعتراضی کنی چون زده 4,6,8مگ در مراکز مخابراتی متخب عرضه میشه ولی باز به فروش تهران به شماره 23099 پیش شماره (021) یه زنگ بزن دقیق تر بهت می گند
من تا حالا ندیدم نمایندگی شهری به مشترک بگه نمیدیم فلان سرویس رو!
دوستان اگه نامحدود بخوام که میرم همون مخابرات میگیرم به صرفه هستش. ولی بخوام محدود بگیرم پارس بهتره یا شاتل ؟؟؟ در ضمن تو منطقه مخابراتی سید الشهدا پیش شماره 5575 کسی هستش؟؟؟؟ سرعت چه شرکتی بهتره؟؟؟؟
نامحدود شاتل سرعتش چقدره خوبه؟؟؟ نامحدودش رو هم بالا بسته؟؟ مثلا همون 128 سرعتش چقدره؟؟؟ من ماهی 30 گیگ دانلود ندارم نهایت 10 گیگ
اگر از مخابرات بخواهیم بگیرم صاحب تلفن باید بره؟؟؟؟
شرکت های خصوصی چی؟؟؟ همون قبض تلفن و کپی شناسنامه صاحب خط رو میخوان؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان اگه نامحدود بخوام که میرم همون مخابرات میگیرم به صرفه هستش. ولی بخوام محدود بگیرم پارس بهتره یا شاتل ؟؟؟ در ضمن تو منطقه مخابراتی سید الشهدا پیش شماره 5575 کسی هستش؟؟؟؟ سرعت چه شرکتی بهتره؟؟؟؟
نامحدود شاتل سرعتش چقدره خوبه؟؟؟ نامحدودش رو هم بالا بسته؟؟ مثلا همون 128 سرعتش چقدره؟؟؟ من ماهی 30 گیگ دانلود ندارم نهایت 10 گیگ
اگر از مخابرات بخواهیم بگیرم صاحب تلفن باید بره؟؟؟؟
شرکت های خصوصی چی؟؟؟ همون قبض تلفن و کپی شناسنامه صاحب خط رو میخوان؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
محدود پارس خیلی بهتره! پینگ پارس هم بهتره! بله مخابرات باید صاحب خط با مدارکش بره! شرکت های خصوصی فقط مدارک صاحب خط کافیه ! بقیه کار هارو خودشون انجام میدن
محدود 128 پارس انلاین راحت 400 دانلود میده اگر نویز کم باشه و منطقه مخابراتی شلوغ نباشه
شاتل کم مونده خودشم محدود کنه![]()
تو ایران گه چیزی قیلتر نیست قیلترشکن میخوای چیکار گل و بلبله ماشالله
الان زنگ هم بزنی بگی چرا پورتها رو بستین دوباره , مثل نقی معمولی میگه بییییی تربیتتتتتت![]()
سرعت شبانه من چند روزه که به 7-8 رسیده درسته یک ماهی میشد که دانلود زیاد داشتم در حد 23 گیگ در یک دوره اما یک هفته بیشتره که اصلا دانلود زیاد نداشتم و باز هم این سرعت نصیب من شده. سرویسم هم 128 اکو. اینم از سرویس پولی شبانه رایگان
هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)