من با این کد پیشتاز چی کار کنم برم سیم رو تحویل بگیرم یا باید بازم صبر کنم؟!!!!!!!!!!
من با این کد پیشتاز چی کار کنم برم سیم رو تحویل بگیرم یا باید بازم صبر کنم؟!!!!!!!!!!
نه اونجا که فعاله.. با سیم کارت دولتی دلیور می ده ولی روی ایرانسل نه.فقط توی سنندج اینطوریه یا همه جا.
یه بار از همینجا شنیدم که باید مسیج سنتر رو عوض کنی!
امروز صبح آران و بیدگل اصفهان که به طور رسمی تحت پوشش ایرانسل هست بودم . پوشش شبکه اصلا قابل قبول نبودو آنتن دهی بسیار ضعیف . واقعا ایرانسل اگر اینطور می خواهد شهرهای کوچک را پوشش دهد شرم آور هست !!
آمده یک Bts نصب کرده و رفته و اسمش هم این هست که این منطقه تحت پوشش هست در حالی که در همین منطقه پوشش شبکه دولتی کاملا عالی و قابل قبول هست .
در مورد سیم کارت هدیه
کسانی که تازه گرفتن یا می خواین بگیرن من توصیه می کنم البته با توجه به تجربه خودم که حتما خودشون هم از طریق اینترنت یا حالا راههای دیگه فرم رو پر کنند و ثبت نام رو کامل و فقط به امید فروشنده نباشن. هم اینکه پیگیری کنین.
ما یه سیم کارت گرفتیم 7 تیر. فروشنده هم گفت که برو خیالت راحت باشه سیم کارت میاد در خونت! اما از اونجایی که من همچین شک داشتم از تو اینترنت هر روز شماره رو چک می کردم که فرمش میاد یا نه. یعنی ثبت نام رو کامل کرده یا نه. حتی یه دفعه دیگه هم رفتم پیشش گفتم آقا ظرف 5 روز باید ثبت نام رو کامل کنی طرف هم گفت ما روال کارمون رو بلدیم و از این چیزا.
اما ثبت نام رو هنوز انجام نداده بود. برای همین هم من برای اینکه مطمئن بشم زنگ زدم ایرانسل اونام گفتن که هنوز ثبت نام کامل نشده. این بود که خودم از اینترنت فرم رو پر کردم و فرداش هم کپی شناسنامه رو فکس کردم. اما بازهم از اس ام اس تایید ثبت نام خبری نشد. خلاصه با هرچی شماره 130 و 140 و 120 و 150 و 110 و 119 و 118 و 115 و 125 و 197 و 137 و ... اینا بود تماس گرفتیم و پیگیری کردیم و البته یه بار هم به آقا شاهین گفتیم تا اینکه بالاخره بعد از تقریبا 3 هفته تازه اس ام اس اینکه بری سیم کارت رو بگیری اومد. البته حالا باید رفت دید اصلا از سیم کارت خبری هست یا نه!
خلاصه اینکه خودتون هم سعی کنین ثبت نام رو کامل کنین یا اینکه مطمئن بشین کامل شده و هم پیگیری کنین.
اصفهان يك مشلا بزرگ شده. آخه وقتي شورداري نميگذاره آنتن نصب كنند ديگه بايد چي كار كرد؟
اگه خونه هاتون نو سازه به شركت ميل بزنيد و اعلام آمادگي كنيد تا روي بام خونتون آنتن نصب كنه. ماهي حدوده 1 ميليون تومان همميده.
[/QUOTE]
ای بابا اخه یعنی تا کی طول میکشه ؟! باید وایستیم تا اینا از شهرداری برن ؟!؟! از دست ما کاری بر میاد برای پشتیبانی از ایرانسل ؟!
آقا شاهين به خدا ما همه اين كارا رو كرديم ولي باز 120*160 ميفرستاد
فيلمو مثل فايل GIF ميفرستاد
و صدا رو هم نميفرستاد
البته من وقتي ام ام اشو براي ايميل ميفرستاديم همه چي درست بود ولي وقتي براي شماره ميفرستاديم مشكلات بالا رو داشت
و همه بچه هام شاهدن كه اين مشكلات وجود داشت
حتي وقتي كه ام ام اس حدود دو هفته اي بود كه قطع شده بود بعضي از بچه ها ميگفتن شايد ايرانسل ميخواد مشكلات ام ام اسو رفع كنه
حالا به نظر شما اگه ام ام اس دوباره وصل بشه اين مشكلاتش رفع ميشه؟
چون كشوراي ديگه ام ام اسشون اين مشكلات رو نداره
Last edited by XGAME; 15-07-2007 at 19:51.
اگه ايرانسل كلكي تو كارش نيست چرا سيم كارته جايزرو همون روز تحويل نميده؟
مثل سيم كارتاي دوقلو 50 هزار تومني
من از روز اولم شك داشتم به اين مسئله
اين قد نميدش تا بعضيا بيخيال بشن
در مورد فروشنده ها هم كه نميشه اصلا چيزي گفت
تو شهر ما اعتباري رو 30 تا 32 هزار تومن و كارت شارژ 5 هزار تومنيو با قيمت 5500 و 6000 تومن ميفروشن
آقا شاهين يه سوال ازتون داشتم
توي شهر كرمانشاه ايرانسل نماينده رسمي داره يا نه؟
چون يدونه فروشگاه هست كه ميگه نماينده رسمي ايرانسله و تابلوي بزرگي هم زده
خواستم بدونم واقعيه يا نه؟
متشكرم
رفتم جدول بي تي اسا رو نگاه كردم
شهر كرمانشاه با 18 تا بي تي اس هفتمين شهره
ولي چطور شهر كرج 36 و شهر قم 21 بي تي اس دارن
با اينكه اين شهرا از كرمانشاه كوچيكترن
و در ضمن شهر كرمانشاه يه شهر كوهستانيه
پس گفتم چرا اين قد ما مشكل و نقطه كور داريم با اينكه پوشش صد در صده
يه نمونش همين الان وسط مسابقه دوز اس ام اسه من قطع شد
الان يه 10 روزي هست كه ايرانسل در روز حدود 3 ساعت قطع ميشه
ايرانسل تو تبريز و مشهدم كه ماشالا كم نذاشته
با 61 و 108 بي تي اس
آقا شاهين چه طوره؟
جريان چيه؟
پارتي بازيه؟
من شهراي ديگرو نميدونم ولي تو شهر ما از اولين روز راه اندازي ايرانسل تا الان امكان برقراري تماس صوتي و ارسال اس ام اس با اپراتور دولتي يه سرو گردن از ايرانسل بالاتره
و استقبال مردم از ايرانسل خيلي پايين اومده
با هر كسيم كه صحبت ميكنم هيچ دلخوشي از ايرانسل نداره و ميگه كسيو ميشناسي كه كاركردشو از من بخره؟
نميدونم تو تبريز و مشهد اوضاع دقيقا چطوره ولي اينجا كه تعريفي نداره
بيشتر اعتباري ايرانسلو ميخرن اونم به چند دليل:
چون:
ارزانه
محدوديت زماني نداره ولي اعتباري دولتي محدوديت زماني داره
توي هر دكه اي پيدا ميشه
احتياج به ثبت نام نداره و به روز واگذار ميشه
تبليغاتش وسيعه مثل يكي بخر دوتا ببر
و بعضي ها هم مثل خودم به خاطر جي پي آر اس و ام ام اس و ... خريدم
نه براي مكالمه
اونم كه ام ام اسش قطع شد
حالا تنها دلخوشيم اس ام اسه مجانيه كه اونم اخيرا هر روز چند ساعتي قطعي داره
من از زمان فعال كردن طرح تابستونيم تا حالا 4 مرتبه در شبهاي مختلف اقدام به برقراري تماس مجاني كردم ولي انگار ايرانسل جوري تنظيمش كرده كه نشه استفاده كرد
خيلي سخت ميشه تماس گرفت بعد از 7 تا 8 بار تلاش يه زور وصل ميشه و بعدم كه وصل ميشه بعد از حدود 2 دقيقه قطع ميشه و صدا اصلا كيفيت خوبي نداره
آقا شاهين اميدوارم پيگيري بشه
ديگه عرضي نيست
با اجازه آقا شاهین!
بچه ها توجه داشته باشید که اعتباری که ایرانسل کم میکنه حتما برمیگرده
خیلی برا من اتفاق افتاده که رفتم اینترنت اعتبار کم کرده و 1 ساعت دیگه و یا حتی 3 یا 4 روز بعد دوباره برگردونده!
همین چند ساعت پیش از من حدود 100 یا 200 تومن ، دقیقا یادم نیست ، کم کرده ولی مطمئنم فردا پس فردا برمیگرده!
خیلی نگران نباشید!
رسول جان شما نگران نباش مطمئن باش اگه شهر قم 21 بی تی اس داشته باشه نصف بیشترش فعال نیستند!
چون در منطقه جنوب غربی شهر مسافت زیادی آنتن صفره که دقیقا جز شهره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)