تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 457 از 983 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض ping چیه؟؟ کنسول چیه؟؟

سلام به همه اساتید کانتر

من چون اصلا هیچ تجربه ای توی کانتر ندارم پس لطفا راهنماییم کنید . در حال حاضر توی هر سروری میرم یا همون اول میزنه ping too high یا یه خورده می گذره و بعد از سرور من رو می ندازه بیرون و بعد این پیغام رو میده که:

بگید که این رو باید چجوری حلش کنم؟؟

و اینکه راجع به کنسول بازی کانتر توضیح بدید و بگید که از چطور باید بهش دست پیدا کنم؟؟

ممنون از همگی

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام. می شه یکی لطف کنه سریال یا پچ برای counter strike condition zero به من بده.؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[quote=trinity_pk2000;3194753]سلام به همه اساتید کانتر

من چون اصلا هیچ تجربه ای توی کانتر ندارم پس لطفا راهنماییم کنید . در حال حاضر توی هر سروری میرم یا همون اول میزنه ping too high یا یه خورده می گذره و بعد از سرور من رو می ندازه بیرون و بعد این پیغام رو میده که:

و اینکه راجع به کنسول بازی کانتر توضیح بدید و بگید که از چطور باید بهش دست پیدا کنم؟؟

ممنون از همگی[/quote
    سلام دوست عزیز احتمالا شما با دیال اپ وراد سرور میشین که میگه پینگ شما بالا هست و شما رو از سرور میندازه بیرون برای انلاین بازی کردن باید لا اقل ای دی اس ال 128 داشته باشی.
    برای باز کردن صفحه کنسول هم باید کلید ~ رو که زیر کلید Esc قرار داره رو فشار بدین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض راه حلی برای مشکل => " ping too high " ؟؟؟؟؟

[quote=baba.uk_t_rex;3197126]
    سلام به همه اساتید کانتر

ممنون از همگی[/quote
    سلام دوست عزیز احتمالا شما با دیال اپ وراد سرور میشین که میگه پینگ شما بالا هست و شما رو از سرور میندازه بیرون برای انلاین بازی کردن باید لا اقل ای دی اس ال 128 داشته باشی.
    برای باز کردن صفحه کنسول هم باید کلید ~ رو که زیر کلید Esc قرار داره رو فشار بدین.

سلام دوست عزیز

اول اینکه من با ای دی اس ال 128 با پهنای باند 8 مگ و به صورت share و با سرعت دانلود حداکثر 16 میام نت!!

بعد هم اینکه من قبلا با کانتر کار کردم

اما با کلاس C و به صورت LAN ، البته نه LAN ی که 10 تا دونه کامپیوتر داشته باشه

با LAN ی که حد اقل 100 تا 1000 نفر بهش وصل می شدن!!

به هر حال مهم اینه که اون موقع که من با لن کانتر بازی می کردم ، با دیال آپ وصل می شدم و این مشکل نبود!!

به هرحال از توجه شما ممنونم و بابت کنسول هم باز ممنون.

اگر کسی از دوستان می دونه که من چطور باید مشکل pin too high رو حل کنم ممنون می شم!!!!!!!!!

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

سلام
    لینک بهترین و رون ترین patch کانتر رو می خواستم
    اگرم ممکنه جدید باشه
    ممنوون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی بلد نیست مشکل پینگ رو حل کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

ping toooooooooooooooooooooooooooo high

نبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه marmoolakesoorati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    بنده ايران نيستم اينترنت پر سرعت هم دارم يک کانتر دانلود کردم به اسم .1.6 فينال!فقط فايل نصب داشت هيچ کرک و اينايی هم نداشت وقتی سرچ ميکنم کلی server ميآره اما کانکت که ميشم تا مياد توی بازی گير ميکنه!حتی خودم هم server بشم همينطور ميشه!من کارت گرافيک لپ تاپم 6800 جی فرس هست با 256 مگ رم جدا!البته windows ويستا!دوستم با همين کانتر روی windows xp هيچ مشکلی نداره!ميشه بگيد چيکار بايد بکنم؟آيا پچ برای ويستا بايد بريزم؟کسی اين مشکل رو نداشته قبلاً؟
    ممنون از کمکتون

داره خودمونی میشه csshadows's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    بنده ايران نيستم اينترنت پر سرعت هم دارم يک کانتر دانلود کردم به اسم .1.6 فينال!فقط فايل نصب داشت هيچ کرک و اينايی هم نداشت وقتی سرچ ميکنم کلی server ميآره اما کانکت که ميشم تا مياد توی بازی گير ميکنه!حتی خودم هم server بشم همينطور ميشه!من کارت گرافيک لپ تاپم 6800 جی فرس هست با 256 مگ رم جدا!البته windows ويستا!دوستم با همين کانتر روی windows xp هيچ مشکلی نداره!ميشه بگيد چيکار بايد بکنم؟آيا پچ برای ويستا بايد بريزم؟کسی اين مشکل رو نداشته قبلاً؟
    ممنون از کمکتون
    دوست عزيز فكر نكنم مشكل از ويندوزت باشد.
    از كارت گرافيك و رم هم نيست چون بازي كانتر نياز به رم و گرافيك بالا ندارد.
    منظورت از گيركردن رو هم نفهميدم.بيشتر توضيح بده تا بتونم جواب بدم.
    البته فكر كنم مشكل اصلي از فايل نصبي باشه.
    درضمن اگر هم بتوني سرور بسازي براي ايجاد Bot نياز به يه فايل ديگه داري كه اسمش Valve هست با حجم حدوداً 288 Mb.
    من خودم دسترسي به اينترنت پرسرعت ندارم ولي تا 10 روز ديگه adsl مي گيرم(سفارش دادم).اگه خواستي مي تونم ورژن سيستم خودم رو برات آپلود كنم و بفرستم.(اين يكي مطمئن هستش.)

سلام
    لینک بهترین و رون ترین patch کانتر رو می خواستم
    اگرم ممکنه جدید باشه
    ممنوون
    عزيز دل بهترين و روون ترين پچ كانتر همون 1.6 هستش كه اگه صبر كني تا 10 روز ديگه آماده مي شه.

داره خودمونی میشه csshadows's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

درضمن دوستان يكي از دلايلي كه از سرورهاي خارجي كيك مي شين اينه كه خود سرور شما رو كيك مي كنه.
    يكي ديگه هم اينه كه پچ ها سازگاري كامل ندارن.يعني اونها رو پچ خودشون يه سري پچ ديگه اضافه كردن كه اين هم باعث كيك شدن مي شه.
    البته سرعت اينترنت و لتنسي هم كمي دخالت دارند.
    (بيشتر خود سرور شما رو كيك مي كنه)
    راستي اون كدوم لني بوده كه 1000 تا كاربر داشته؟؟؟؟؟؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

درضمن دوستان يكي از دلايلي كه از سرورهاي خارجي كيك مي شين اينه كه خود سرور شما رو كيك مي كنه.
    يكي ديگه هم اينه كه پچ ها سازگاري كامل ندارن.يعني اونها رو پچ خودشون يه سري پچ ديگه اضافه كردن كه اين هم باعث كيك شدن مي شه.
    البته سرعت اينترنت و لتنسي هم كمي دخالت دارند.
    (بيشتر خود سرور شما رو كيك مي كنه)
    راستي اون كدوم لني بوده كه 1000 تا كاربر داشته؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز اگه توجه کرده باشی بعضی سرور ها وقتی وارد میشی خودش گفته که ping بالای 350 یا 500 رو کیک میکنه .
    چون اونا میدونن مشکل سرعت ندارن و کشور های بدبخت مشکل سرعت دارن ، اینو میزارن که سرعت سرورشون نیاد پایین .
    وگرنه شما همون پچی رو استفاده میکنی که اونا هم استفاده میکنند .
    موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •