تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 859 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز ضرر ناشی از تشعشع هیچ کدوم ازین تجهیزات اثبات شده نیست و تا وقتی که اثبات نشه، بی ضرر تلقی میشن. مطمئن باشید کشورهای جهان اول که مخترع و تولید کننده و استفاده کننده این تجهیزات هستن در صورت مضر بودن یا راهی برای از بین بردن ضررش پیدا میکردن یا ازش استفاده نمیکردن.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    بله ضررش کمتره، هرکیم میگه ضرر نداره مطمئن باش وابسته به جاییه؛
    ضمنا شما برادر پرنس، یادت باشه این حرفت خیانت به جون دیگرانه.
    لطفا همه دوستان بدون معطلی به لینک زیر برید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

2. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز ضرر ناشی از تشعشع هیچ کدوم ازین تجهیزات اثبات شده نیست و تا وقتی که اثبات نشه، بی ضرر تلقی میشن. مطمئن باشید کشورهای جهان اول که مخترع و تولید کننده و استفاده کننده این تجهیزات هستن در صورت مضر بودن یا راهی برای از بین بردن ضررش پیدا میکردن یا ازش استفاده نمیکردن.

جسارتا بنده چند باری در جوار انتن های با گین بالا در داخل ساختمان بودم و اثراتش رو به خوبی حس کردم ولی خوب برای همه یکسان نبود و روی بعضی ها تاثیر زیادی نداشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله ضررش کمتره، هرکیم میگه ضرر نداره مطمئن باش وابسته به جاییه؛
    ضمنا شما برادر پرنس، یادت باشه این حرفت خیانت به جون دیگرانه.
    لطفا همه دوستان بدون معطلی به لینک زیر برید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز بنده معتقدم ضرری نداره و مطمئن هم هستم به جایی وابسته نیستم. بنده نگفتم ضرر نداره. عرض کردم تا کنون ضرری اثبات نشده در هیچ کجای دنیا. در غیر این صورت کشورهایی که کاشف این ضرر ها و سایر بیماریها و مخترع درمان اونها هستند قبل از منو شما میفهمیدن و اعلام میکردند. حالا اگر کشوری از تجهیزات استفاده نادرست بکنه مثل پارازیت ها و یا از تجهیزات غیر استاندارد و متفرقه استفاده بکنه بحثش جداست. بنده از اونجایی که هم در رشته زیست شناسی تحصیلات دانشگاهی دارم و هم کامپیوتر، و ازونجایی که یکیش درست جلوی پنجره خونمونه و فاصله‌اش تا خونمون ۲۰ ۱۰ متره، در این زمینه تحقیقات زیادی انجام دادم البته نه در سایت های غیر معتبر یا کلیپهایی که در تلگرام و سایر جاهای فضای مجازی ایران لباس معتبر و منبع و ماخذ دار بهشون پوشونده شده. بلکه از منابع خارجی و معتبر علمی تخصصی‌.
    با مسایل علمی نمیشه احساسی برخورد کرد که آی فلان و آی بهمان و آی جونتون در خطره. بهتره به خاطر مسایل اثبات نشده و غیر واقعی، آرامش افراد رو با مغشوش کردن ذهنشون به هم نریزیم. باعث نشیم که اگر کسی نزدیک دکل باشه با دیدن و شنیدن این مطالب، انقدر به خودش تلقین کنه تا اخر سرطانی چیزی بگیره و بمیره.
    اونی که باعث بیماری و سرطان میشه، دکل برق هست که اونم بستگی به تعداد کابلها و قطر و جریانشون داره. که به خاطر میدان مغناطیسی قوی در دراز مدت باعث تجزیه یا جلوگیری از ساخت یک سری مواد در بدن و در نهایت ایجاد مشکل میشه.

باز هم هرکسی خودش مختاره که چقدر و چجوری تحقیق کنه و به چه نتیجه ای برسه و کنار دکل زندگی کنه یا نکنه.

5. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز بنده معتقدم ضرری نداره و مطمئن هم هستم به جایی وابسته نیستم. بنده نگفتم ضرر نداره. عرض کردم تا کنون ضرری اثبات نشده در هیچ کجای دنیا. در غیر این صورت کشورهایی که کاشف این ضرر ها و سایر بیماریها و مخترع درمان اونها هستند قبل از منو شما میفهمیدن و اعلام میکردند. حالا اگر کشوری از تجهیزات استفاده نادرست بکنه مثل پارازیت ها و یا از تجهیزات غیر استاندارد و متفرقه استفاده بکنه بحثش جداست. بنده از اونجایی که هم در رشته زیست شناسی تحصیلات دانشگاهی دارم و هم کامپیوتر، و ازونجایی که یکیش درست جلوی پنجره خونمونه و فاصله‌اش تا خونمون ۲۰ ۱۰ متره، در این زمینه تحقیقات زیادی انجام دادم البته نه در سایت های غیر معتبر یا کلیپهایی که در تلگرام و سایر جاهای فضای مجازی ایران لباس معتبر و منبع و ماخذ دار بهشون پوشونده شده. بلکه از منابع خارجی و معتبر علمی تخصصی‌.
    با مسایل علمی نمیشه احساسی برخورد کرد که آی فلان و آی بهمان و آی جونتون در خطره. بهتره به خاطر مسایل اثبات نشده و غیر واقعی، آرامش افراد رو با مغشوش کردن ذهنشون به هم نریزیم. باعث نشیم که اگر کسی نزدیک دکل باشه با دیدن و شنیدن این مطالب، انقدر به خودش تلقین کنه تا اخر سرطانی چیزی بگیره و بمیره.
    اونی که باعث بیماری و سرطان میشه، دکل برق هست که اونم بستگی به تعداد کابلها و قطر و جریانشون داره. که به خاطر میدان مغناطیسی قوی در دراز مدت باعث تجزیه یا جلوگیری از ساخت یک سری مواد در بدن و در نهایت ایجاد مشکل میشه.

باز هم هرکسی خودش مختاره که چقدر و چجوری تحقیق کنه و به چه نتیجه ای برسه و کنار دکل زندگی کنه یا نکنه.

اخوی انقدر حوصله ندارم در انکار چیزی که میدونم در تمام دنیا ثابت شده رو بخونم، ولی چون پشت اپراتور های برتر دنیا سیاست مداران فاسدند، نتایج آزمایشات هر ساله سانسور میشه. ظاهرا به لینکی که بالا گذاشتم مراجعه نکردی اخوی، انقدر علمی علمی نکن واسه ما قبل دیدم اون فیلم.

7. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام . در سفری که به روسیه داشتم به صورت اتفاقی متوجه شدم که این مودمی که ایرانسل به اسم B5142 به ما داده اونجا هم تحت اسم Yota در حال فروش گذاشته بودن البته به قیمت نزدیک 400 هزار تومن . نمیدونم این قیمت فقط مودم بود یا مودم به علاوه سرویس . دوستانی که B5142 رو آپدیت کردن ، شماره ورژن بعد از آپدیت چند شده ؟ ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

من که رسما TD رو ول کردم دیگه . با این قیمت بسته های جدید FDD ، یه سیم کارت 4G معمولی گذاشتم توی B5142 دارم به عنوان مودم FDD ازش استفاده میکنم . معلوم نیست ایرانسل چکار میکنه . هر جور عمل میکنیم سرمون کلاه میره

10. این کاربر از easyacer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما که حوصله خوندن ندارید کار خوبی میکنید وارد بحث نمی‌شید. نتایج علمی حاصل از این بی حوصلگی خودتون رو هم نشر ندید و افراد رو نگران نکنید. بنده هم ترجیح میدم با چنین افرادی وارد گفتگوی علمی علمی نشم چون ظاهرا راه های غیر علمی‌ رو به راه های علمی علمی! ترجیح میدید.
    این بحث رو همینجا تموم میکنم.

12. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

اخوی انقدر حوصله ندارم در انکار چیزی که میدونم در تمام دنیا ثابت شده رو بخونم، ولی چون پشت اپراتور های برتر دنیا سیاست مداران فاسدند، نتایج آزمایشات هر ساله سانسور میشه. ظاهرا به لینکی که بالا گذاشتم مراجعه نکردی اخوی، انقدر علمی علمی نکن واسه ما قبل دیدم اون فیلم.

دوست عزیز می گم شما که می گی فاصله باید 2 متر باشه خوب ما موبایل دست می گیریم که هیچ فاصله ای نیست؟ بعد در مورد وای فای فیبر ضررش چه طوریه؟ خود امواجی که هست در فضا چه طور در چه حدی هستن؟ اینا خیلی مهمه برام لطفن جواب بدید و به جز ایشون کس دیگری جواب ندهد!

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما که حوصله خوندن ندارید کار خوبی میکنید وارد بحث نمی‌شید. نتایج علمی حاصل از این بی حوصلگی خودتون رو هم نشر ندید و افراد رو نگران نکنید. بنده هم ترجیح میدم با چنین افرادی وارد گفتگوی علمی علمی نشم چون ظاهرا راه های غیر علمی‌ رو به راه های علمی علمی! ترجیح میدید.
    این بحث رو همینجا تموم میکنم.

من قصد دخالت در گفتگوی شما و اون دوست عزیزمون رو ندارم و کاری هم به مطالب علمی که گفته شده ندارم که سرطان زا هست یا خیر ولی شخصا اثرات موقتش رو چندین بار دیدم و بیشترین تاثیر تشعشعات بر روی اعصاب هست که برای خودم و چند تا از نزدیکانم که در ان مکان بودن اتفاق افتاده و شخصا به تاثیرات مخربش اعتقاد دارم ولی اگر بخواهیم در مورد سرطانزا بودنش صحبت کنیم خوب خیلی چیزهای دیگه هم در زندگی ما سرطانزا هستند که ما اونها رو رعایت نمیکنیم و قطعا عوارضش بیشتر از تشعشعات موبایل و ... هست.

15. 3 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز می گم شما که می گی فاصله باید 2 متر باشه خوب ما موبایل دست می گیریم که هیچ فاصله ای نیست؟ بعد در مورد وای فای فیبر ضررش چه طوریه؟ خود امواجی که هست در فضا چه طور در چه حدی هستن؟ اینا خیلی مهمه برام لطفن جواب بدید و به جز ایشون کس دیگری جواب ندهد!
    این که فرمودید، در تمام محیط امواج هست، این آسیب خیلی کمی میرسونه که یکی از دلایل افزایش سرطان در قرن اخیر هست، ولی خوب استفاده از تلفن همراه اجتناب ناپذیره، و میدان الکترومغاطیسی که حول دکل ها و آنتن ها ایجاد میشه، باعث آسیب و در نتیجه تولید سلول های اضافی سرطانی میشه، تا آنجا که بنده اطلاع دارم ظاهرا اینطوره که میدان های الکترومغناطیسی اگر ازشون یک مقدار دور بشیم، بسیار در تاثیر گذاری بر بافت های بدن کم اثر تر میشوند، موبایل که فرمودید حدودا ۱۰ سال پیش تحقیقاتی بود راجع به اینکه موبایل رو با هندز فری استفاده کنید و دم سر نگیرید، ولی متاسفانه نتایج باز هم در همه جا سانسور شد و وبسایت های بزرگ حتی مطلب رو نادیده گرفتند. بنابر این موبایل، مخصوصا نسل ۴ که به صورت مایمو ۲×۲ و ۴×۴(۴تا موج بجای یک موج) استفاده میشوند، ضرر بیشتری به بدن میرسانند. در واقع هنگامی که شما با موبایل و یا مودم ۴جی کار میکنید، امواج خود موبایل و مودم اینجا اهمیت داره، چون دکل از شما دوره و اثر چندانی بر سلامتی نداره، پس اگر شما هم دستگاه فاصله استاندارد بگیرید، میزان تشعشع آسیبی جبران ناپذیر نمیرسونه. بله جبران ناپذیر، مخصوصا برای کودکان که اعصاب و بافت ها کامل رشد نکردن.

در مورد فیبر فرمودید، یکی از استاندارد ترین راه ها برای انتقال دیتا که نه برای انسان ضرر داره و نه مشکل ظرفیت داره، فیبر هست، و اگر مثلا فیبر رو بیسیم کنید و وایفای کنید خیلی جالب تر از اینه که مودم ۴جی داخل منزل داشته باشیم مگر اینکه مودم خارجی باشه که میزان امواج (cellular) بی اثر شه.
    ولی متاسفانه مخابرات این کارو نکرد تا اینکه همه به سمت فناوری های بیسیم رفتند.
    Last edited by greatpouya; 25-08-2017 at 23:51.

17. 4 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •