تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 848 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من می خوام بیام پارس اگر این طوریه پس همون شاتل بمونم
    من با شاتل پینگم حدود 200 در رینبوسیکس
    دوست عزیز من خودم دارم سوال میکنم از ایشون ، اطلاع ندارم
    این پینگی که میگم با نتهای دیگه بوده نه پارس .
    این رینبوسیکس که میفرمایید سرورش کدوم کشوره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

حداکثر تخفیفی که پارس توی بسته های ۱۰۰ و ۵۰ گیگ میده چند درصده؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این سرویس گیم داستانش چیه باید چقدر هزینه کرد برای فعال کردنش ؟ من فیفا 17 بازی میکنم خیلی داغونه پینگم ولی Star Wars پینگ بهتره
    بسته مخصوص گیم داره اما شما هر بسته ای از پارس آنلاین بخرید میتونین زنگ بزنید گیم رو روش فعال کنید.
    من دوست خودم از تهران داره تو سرور ایرانی بازی کنه پارس آنلاین هم داره پینگش 6 هست.
    بله این پینگ ها تست های شخصی خودم هست که خدمتتون گفتم ؛ اما بازم شما قبل اینکه بیاین پارس آنلاین میتونین ip بازی خودتون رو بدین من اینجا از رو پارس آنلاین در مشهد خوب تست بگیرم نتیجه حداقل حداکثرش رو بهتون بگم.

بیشتر ارتباط خارجی ملاک حساب کردن هست دیگه الان مثلا یکی از بازی های پر طرفدار LoL هستش که از ایران به سرور اروپا وصل میشن طبق ارزیابی ها سرورش در انگلستان و ایرلند هست و دقیق ترین ip که تونستم از اون سرورها پیدا کنم 185.40.64.110 هست .
    الان پینگ از 102 دارم این ip رو تا 110 بطور نرمال ؛ اما اگه دو سه بار مودم رو از نت قطع و وصل نکنم و به همون بار اول اتصال راضی باشم ممکنه پینگ همین سرور تا 140 هم زیاد بشه.

سرور گوگل تو آمریکا هم با 8.8.8.8 همین حدود 105 هست ، البته واسه هر ارتباطی باید چند بار مودم رو قطع و وصل کنین تا بهترین مسیر ارتباطی و ip رو بگیرین.
    مثلا پیش میاد که پینگ به سرور گوگل 100 هست اما به سرور lol میشه 130 .

پس واسه سروری که براتون خیلی مهمه باید ip اون رو داشته باشین و موقع وصل کردن مودم همون آدرس رو چک کنید و قطعا با Disconnect و Connect کردن مودم ؛ پینگ شما به سرور مورد نظرتون تغییر میکنه ؛ یه پیشنهاد فنی هم اینکه بهتره بجای خاموش و روشن کردن دائم مودم ؛ از توی تنظیمات مودم ارتباط با اینترنت رو قطع و وصل کنید که در اثر این خاموش و روشن شدن ها مودمتون آسیب نبینه .

4. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تست کردید خودتون ؟
    مثلا سرور کونامی که تو ژاپنه هم انقدر پینگ میده ؟
    من پینگ زیر 300 تاحالا ندیدم ازش.
    به خود سرور هم خیلی بستگی داره ؛ ممکنه جوابگو نباشه و زیر بار کم آورده باشه .
    به هرحال شما آدرس ip سرور رو بدین من براتون تست بگیرم.
    از نظر ارتباطات بین المللی اینترنت ؛ به تجربه میگم که پینگ شما بعد از خروج از ایران در دامنه بیشتر از 20 الی 30 میلی ثانیه برای اتصال به سرور بازی خارجی زیاد نمیشه .
    علت اونم کیفیت بالای ارتباطات بین الملل هست ؛ تو ایرانم ارتباط بد نیست ؛ میگن مشکل ارتباطی از زیرساخت هست و به شبکه سیم های تلفن ربط داره ؛ شاید تا حدی حرفشون درست باشه اما وقتی پینگ از 15 و 20 بعد از خروج از ایران یه مرتبه میشه 100 یا 150 ؛ از نظر من فقط یک علت بیشتر نداره و اونم ف..یلترین..گ مخابرات ایران هست.

6. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    کاشمر خراسان رضوی

پيش فرض

من هم با بصرفه نبودن سرویس های پار انلاین بسیار موافقم چون به ازای هر گیگ تعرفه بسیار زیادی نسبت به بقیه سرویس دهنده ها داره و جشنواره گیگ شارژ هم نداره پس در اکثر موارد برای بیشتر مشتریان به صرفه نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

از دوستان کسی این مشکل رو نداره : هر روز حدود ساعت 5 صبح نویز به شدت بالا میره (snr از 17 میرسه به 7-8) مود adsl از 992.5 به 992.3 تغییر میکنه و سرعت از 9 میاد روی 4-5 مگ!

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

از دوستان کسی این مشکل رو نداره : هر روز حدود ساعت 5 صبح نویز به شدت بالا میره (snr از 17 میرسه به 7-8) مود adsl از 992.5 به 992.3 تغییر میکنه و سرعت از 9 میاد روی 4-5 مگ!
    مال منم Snr نوسان داره ولی بیشتر تو تایم شبانه این اتفاق میفته !

10. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به خود سرور هم خیلی بستگی داره ؛ ممکنه جوابگو نباشه و زیر بار کم آورده باشه .
    به هرحال شما آدرس ip سرور رو بدین من براتون تست بگیرم.
    از نظر ارتباطات بین المللی اینترنت ؛ به تجربه میگم که پینگ شما بعد از خروج از ایران در دامنه بیشتر از 20 الی 30 میلی ثانیه برای اتصال به سرور بازی خارجی زیاد نمیشه .
    علت اونم کیفیت بالای ارتباطات بین الملل هست ؛ تو ایرانم ارتباط بد نیست ؛ میگن مشکل ارتباطی از زیرساخت هست و به شبکه سیم های تلفن ربط داره ؛ شاید تا حدی حرفشون درست باشه اما وقتی پینگ از 15 و 20 بعد از خروج از ایران یه مرتبه میشه 100 یا 150 ؛ از نظر من فقط یک علت بیشتر نداره و اونم ف..یلترین..گ مخابرات ایران هست.
    ممنون دوست عزیز این هاست رو اگه ممکنه تست کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اینترنت خودم همین الان تست کردم پینگ حدود 400 بود .

در مورد هیتلرینگ به نظر منم کاملا درسته . قرار بوده این هیتلرینگ و مثل قدیم بدن دست isp ها تا در لایه آخر انجام بشه . البته خیلی وقته حرفش هست و مدتهاست مطلبی دیگه به چشمم نخورده ولی اگه عملی بشه فک میکنم وضعیت بهتر میشه ...

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

بسته مخصوص گیم داره اما شما هر بسته ای از پارس آنلاین بخرید میتونین زنگ بزنید گیم رو روش فعال کنید.
    من دوست خودم از تهران داره تو سرور ایرانی بازی کنه پارس آنلاین هم داره پینگش 6 هست.
    بله این پینگ ها تست های شخصی خودم هست که خدمتتون گفتم ؛ اما بازم شما قبل اینکه بیاین پارس آنلاین میتونین ip بازی خودتون رو بدین من اینجا از رو پارس آنلاین در مشهد خوب تست بگیرم نتیجه حداقل حداکثرش رو بهتون بگم.

بیشتر ارتباط خارجی ملاک حساب کردن هست دیگه الان مثلا یکی از بازی های پر طرفدار LoL هستش که از ایران به سرور اروپا وصل میشن طبق ارزیابی ها سرورش در انگلستان و ایرلند هست و دقیق ترین ip که تونستم از اون سرورها پیدا کنم 185.40.64.110 هست .
    الان پینگ از 102 دارم این ip رو تا 110 بطور نرمال ؛ اما اگه دو سه بار مودم رو از نت قطع و وصل نکنم و به همون بار اول اتصال راضی باشم ممکنه پینگ همین سرور تا 140 هم زیاد بشه.

سرور گوگل تو آمریکا هم با 8.8.8.8 همین حدود 105 هست ، البته واسه هر ارتباطی باید چند بار مودم رو قطع و وصل کنین تا بهترین مسیر ارتباطی و ip رو بگیرین.
    مثلا پیش میاد که پینگ به سرور گوگل 100 هست اما به سرور lol میشه 130 .

پس واسه سروری که براتون خیلی مهمه باید ip اون رو داشته باشین و موقع وصل کردن مودم همون آدرس رو چک کنید و قطعا با Disconnect و Connect کردن مودم ؛ پینگ شما به سرور مورد نظرتون تغییر میکنه ؛ یه پیشنهاد فنی هم اینکه بهتره بجای خاموش و روشن کردن دائم مودم ؛ از توی تنظیمات مودم ارتباط با اینترنت رو قطع و وصل کنید که در اثر این خاموش و روشن شدن ها مودمتون آسیب نبینه .
    مرسی از پاسخ کاملتون ...
    من ار کجا میتونم IP سرور های بازی FIFA17 رو پیدا کنم ؟
    جدیدا برای 8.8.8.8 پینگ رفته روی 130 در صورتی که قبلا حدود 110 و حتی کمتر بود...

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

ممنون دوست عزیز این هاست رو اگه ممکنه تست کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اینترنت خودم همین الان تست کردم پینگ حدود 400 بود .

در مورد هیتلرینگ به نظر منم کاملا درسته . قرار بوده این هیتلرینگ و مثل قدیم بدن دست isp ها تا در لایه آخر انجام بشه . البته خیلی وقته حرفش هست و مدتهاست مطلبی دیگه به چشمم نخورده ولی اگه عملی بشه فک میکنم وضعیت بهتر میشه ...

برای من حدود 390 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •