آقا یه سوال
نرم افزاری برا اندروید نیست که شبیه جست و جوی شبکه خود گوشی باشه ولی بنویسه کدوم 2g و 3g هست
گوشی من خودش همچین امکانیا نداره فقط مینویسه همراه اول یا ایرانسل معلوم نیست نسل دومه یا سوم
Sent from my HTC One
آقا یه سوال
نرم افزاری برا اندروید نیست که شبیه جست و جوی شبکه خود گوشی باشه ولی بنویسه کدوم 2g و 3g هست
گوشی من خودش همچین امکانیا نداره فقط مینویسه همراه اول یا ایرانسل معلوم نیست نسل دومه یا سوم
Sent from my HTC One
دوست عزیز بالاخره ما متوجه نشدیم!
شما بسته 24 گیگی دارِی؟
حجمت درست حساب شده؟
کلا بسته رو بعد ساعت 2 فعال کردی؟
شب ساعت 4 بسته خریدم بعنی بعد از ساعت 2
حجم درست حساب نشده
صبح هم بسته تمام شده بود و 2 هزارتومن شارژ کردم و بابت تست سرعت speedtest که نتیجه خطا داد و ببینم گوگل باز میشه یا نه که نه تنها نشد بلکه بعد 5 دقیقه شارژ خط هم شد ... ریال
بازم میگم من هر ماه بسته رایتل میخرم از این مشکلات ندارم که عنوان کنید مشکل از گوشیم هست
ایا ممکنه ایرانسل بابت حجمی که توسط کاربر درخواست شده اما به دلیل سیگنال ضعیف و .... به دستش نرسیده هم از حجم خریداری شده کم کنه ؟!!
Last edited by arash2105; 11-10-2014 at 23:42.
با سیم کارت دیگه امتحان کردین ؟ شما یه کاری کن 2 تا 8 صبح فقط مودم وصل کن چیزی دانلود نکن ببین چی میشه .
من برام سواله این ایرانسل و همراه اول دقیقا تو اصفهان چه غلطی دارن میکنن که هنوز نتونستن چهارتا دکلو مجهز کنن!!!
یکی دوجا هم که دیدم سیگنال خیلی ضعیف و ناچیز بود سرعت در حد 30-40 کیلو بایت بود !!!نمردیم معنی 3G را هم فهمیدیم
ایرانسلا که بیخیال
ولی من الان یه ماهه از همراه اول تو اصفهان استفاده میکنم
سرعتشم روی پنج تا هشت مگه
Sent from my HTC One
خیر با سیم کارت دیگه تست نکردم . ببینید به این شکل مشکلی نداره اما مثل این میمونه که در یک شرایط خاصی ترافیک رو ضریب 2 یا 4 کثر میکنه مثلا یک فایل 3 مگابایتی رو 6 یا 9 مگ کم میکنه اینو در لاگ مودم همون 3 مگ نشون میده ولی در استعلام پیامکی اینجوری نیست ! اما گاهی اوقات درست حساب میکنه مثل این میمونه که از یک حدی که دانلود بگذره مصرف حجم ضریب 4 میشه واقعا خودم هم موندن جریان چیه گیج شدم
چه اشتباهی کردم 2 گیگ یکماهه ایرانسل گرفتم الان چند هفته ای میشه بسته نخریده بودم امروز خردیم سرعت رو 64 ایناست!!!! یعنی تو این چند روز اینقدر افت داشته؟! نمیشه مصرف ازاد تست گرفت بعدش بسته خرید چون کل شارژ و میخوره از بس مصرف ازادش گرونه. کاش همراه اول تست می کردم هر چند اونم تازه سرعت ها باز کرده هر لحظه ممکنه تعرفه 128 اعمال کنه!
هنوز به ساعت شبانه نرسیده ایرانسل خدا میدونه اون موقع چه خبره نصف ایران در حال دانلودن. چطوری میخواد lte بیاره با این پهنای باند کم!؟ چون هر روز مشترکاش دارن بیشتر میشن.!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
در ضمن این مشکلو فقط در بسته های شبانه دارم روزانه بسته 2 گیگ رو فعال کردم حتی کیلوبایتی هم منصفانه کم میکنه اما شبانه شک دارم دست توشه!![]()
[QUOTE=amirbrad;8418300]چه اشتباهی کردم 2 گیگ یکماهه ایرانسل گرفتم الان چند هفته ای میشه بسته نخریده بودم امروز خردیم سرعت رو 64 ایناست!!!! یعنی تو این چند روز اینقدر افت داشته؟! نمیشه مصرف ازاد تست گرفت بعدش بسته خرید چون کل شارژ و میخوره از بس مصرف ازادش گرونه. کاش همراه اول تست می کردم هر چند اونم تازه سرعت ها باز کرده هر لحظه ممکنه تعرفه 128 اعمال کنه!
هنوز به ساعت شبانه نرسیده ایرانسل خدا میدونه اون موقع چه خبره نصف ایران در حال دانلودن. چطوری میخواد lte بیاره با این پهنای باند کم!؟ چون هر روز مشترکاش دارن بیشتر میشن.!!
کم کم که پوشش دهی تکمیل شه محدودیت ها اعمال میشه شیراز روزای اول روزانه 600-700 میداد اما الان شده 60-120 یک ماهه اینجوری شده ولی شبا ساعت 4 تا 7 میاد 400 - 600 [QUOTE/]
Last edited by Ashk4n; 12-10-2014 at 01:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)