تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 3347 اولاول ... 3574074474534544554564574584594604614675075579571457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا یه سوال
    نرم افزاری برا اندروید نیست که شبیه جست و جوی شبکه خود گوشی باشه ولی بنویسه کدوم 2g و 3g هست
    گوشی من خودش همچین امکانیا نداره فقط مینویسه همراه اول یا ایرانسل معلوم نیست نسل دومه یا سوم

Sent from my HTC One

2. این کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من رایتل دارم و بسته هم خریداری میکنم و از این مشکلات نداشتم
    اما ایرانسل یه شب تست کردم و بابت حجم دریافت نشده از حجم کلی من کم کرد
    صبح بدون خرید حجم 2 تومن خطمو شارژ کردم و یک بار تست سرعت گرفتم که افتضاح بود و یک بار هم با گوگل تست کردم که باز میشه یا نه و در کمال ناباوری شارژ 2 هزارتومنی شد 4 ریال !
    در همین تاپیک و سایت دیگری هم عنوان کردم که کاربرای دو اتیشی ایرانسل هر چی خواستند به من گفتند که فلان بعمان و گوشیت اینجوره و اونجوره .
    بازم میگم من هم رایتل تست کردم هم ایرانسل و فقط ایرانسل بوده که به این صورت حجم و شارژ من بدون استفاد کم شده
    ایا ممکنه ایرانسل بابت حجمی که توسط کاربر درخواست شده اما به دلیل سیگنال ضعیف و .... به دستش نرسیده هم از حجم خریداری شده کم کنه ؟!!
    در ضمن بسته هم بعد از ساعت 2 خریدم که بعضی از دوستان میگن باید اینترنت را غیر فعال و فعال کنید
    این مسخره بازیا فقط تو ایران هست
    دوست عزیز بالاخره ما متوجه نشدیم!
    شما بسته 24 گیگی دارِی؟
    حجمت درست حساب شده؟
    کلا بسته رو بعد ساعت 2 فعال کردی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز بالاخره ما متوجه نشدیم!
    شما بسته 24 گیگی دارِی؟
    حجمت درست حساب شده؟
    کلا بسته رو بعد ساعت 2 فعال کردی؟
    شب ساعت 4 بسته خریدم بعنی بعد از ساعت 2
    حجم درست حساب نشده
    صبح هم بسته تمام شده بود و 2 هزارتومن شارژ کردم و بابت تست سرعت speedtest که نتیجه خطا داد و ببینم گوگل باز میشه یا نه که نه تنها نشد بلکه بعد 5 دقیقه شارژ خط هم شد ... ریال
    بازم میگم من هر ماه بسته رایتل میخرم از این مشکلات ندارم که عنوان کنید مشکل از گوشیم هست
    ایا ممکنه ایرانسل بابت حجمی که توسط کاربر درخواست شده اما به دلیل سیگنال ضعیف و .... به دستش نرسیده هم از حجم خریداری شده کم کنه ؟!!
    Last edited by arash2105; 11-10-2014 at 23:42.

5. این کاربر از arash2105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مثل اینکه فقط مشکل منه که 24 گیگ رو 10 میندازن به من خود برنامه مودم یک قسمت داره ترافیک مصرفیتو دقیق نشون میده + اپلود حجمی که با پیامک استعلام میگیرم درسته 24 گیگ در میاد اما هنگام مصرف 10 گیگ اون 24 گیگ 0 میشه بار اول گفتیم شاید چیزی اپدیت شده اخه اگرم به فرض مثال ویندوز یا ... اپدین بشه لاگ میندازه دیگه درسته ؟ اما بار دوم هم که تمدید کردم همین مشکل رو داشتم اینبارم از Disable بودن اپدیتها اگاه بودم!
    نمیدونم شاید منطقه ما اینجوره ولی مگه اون محدودیت در یک سرور اصلی و برنامه اکانتینگ اعمال نمیشه؟ پس چرا مشکل منه فقط !!! دوستان کسی تجربه داره اعلام کنه
    با سیم کارت دیگه امتحان کردین ؟ شما یه کاری کن 2 تا 8 صبح فقط مودم وصل کن چیزی دانلود نکن ببین چی میشه .

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

من برام سواله این ایرانسل و همراه اول دقیقا تو اصفهان چه غلطی دارن میکنن که هنوز نتونستن چهارتا دکلو مجهز کنن!!!
    یکی دوجا هم که دیدم سیگنال خیلی ضعیف و ناچیز بود سرعت در حد 30-40 کیلو بایت بود !!!نمردیم معنی 3G را هم فهمیدیم

8. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من برام سواله این ایرانسل و همراه اول دقیقا تو اصفهان چه غلطی دارن میکنن که هنوز نتونستن چهارتا دکلو مجهز کنن!!!
    یکی دوجا هم که دیدم سیگنال خیلی ضعیف و ناچیز بود سرعت در حد 30-40 کیلو بایت بود !!!نمردیم معنی 3G را هم فهمیدیم
    ایرانسلا که بیخیال
    ولی من الان یه ماهه از همراه اول تو اصفهان استفاده میکنم
    سرعتشم روی پنج تا هشت مگه

Sent from my HTC One

داره خودمونی میشه Ashk4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با سیم کارت دیگه امتحان کردین ؟ شما یه کاری کن 2 تا 8 صبح فقط مودم وصل کن چیزی دانلود نکن ببین چی میشه .
    خیر با سیم کارت دیگه تست نکردم . ببینید به این شکل مشکلی نداره اما مثل این میمونه که در یک شرایط خاصی ترافیک رو ضریب 2 یا 4 کثر میکنه مثلا یک فایل 3 مگابایتی رو 6 یا 9 مگ کم میکنه اینو در لاگ مودم همون 3 مگ نشون میده ولی در استعلام پیامکی اینجوری نیست ! اما گاهی اوقات درست حساب میکنه مثل این میمونه که از یک حدی که دانلود بگذره مصرف حجم ضریب 4 میشه واقعا خودم هم موندن جریان چیه گیج شدم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

چه اشتباهی کردم 2 گیگ یکماهه ایرانسل گرفتم الان چند هفته ای میشه بسته نخریده بودم امروز خردیم سرعت رو 64 ایناست!!!! یعنی تو این چند روز اینقدر افت داشته؟! نمیشه مصرف ازاد تست گرفت بعدش بسته خرید چون کل شارژ و میخوره از بس مصرف ازادش گرونه. کاش همراه اول تست می کردم هر چند اونم تازه سرعت ها باز کرده هر لحظه ممکنه تعرفه 128 اعمال کنه!
    هنوز به ساعت شبانه نرسیده ایرانسل خدا میدونه اون موقع چه خبره نصف ایران در حال دانلودن. چطوری میخواد lte بیاره با این پهنای باند کم!؟ چون هر روز مشترکاش دارن بیشتر میشن.!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

خیر با سیم کارت دیگه تست نکردم . ببینید به این شکل مشکلی نداره اما مثل این میمونه که در یک شرایط خاصی ترافیک رو ضریب 2 یا 4 کثر میکنه مثلا یک فایل 3 مگابایتی رو 6 یا 9 مگ کم میکنه اینو در لاگ مودم همون 3 مگ نشون میده ولی در استعلام پیامکی اینجوری نیست ! اما گاهی اوقات درست حساب میکنه مثل این میمونه که از یک حدی که دانلود بگذره مصرف حجم ضریب 4 میشه واقعا خودم هم موندن جریان چیه گیج شدم
    در ضمن این مشکلو فقط در بسته های شبانه دارم روزانه بسته 2 گیگ رو فعال کردم حتی کیلوبایتی هم منصفانه کم میکنه اما شبانه شک دارم دست توشه!

تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

[QUOTE=amirbrad;8418300]چه اشتباهی کردم 2 گیگ یکماهه ایرانسل گرفتم الان چند هفته ای میشه بسته نخریده بودم امروز خردیم سرعت رو 64 ایناست!!!! یعنی تو این چند روز اینقدر افت داشته؟! نمیشه مصرف ازاد تست گرفت بعدش بسته خرید چون کل شارژ و میخوره از بس مصرف ازادش گرونه. کاش همراه اول تست می کردم هر چند اونم تازه سرعت ها باز کرده هر لحظه ممکنه تعرفه 128 اعمال کنه!
    هنوز به ساعت شبانه نرسیده ایرانسل خدا میدونه اون موقع چه خبره نصف ایران در حال دانلودن. چطوری میخواد lte بیاره با این پهنای باند کم!؟ چون هر روز مشترکاش دارن بیشتر میشن.!!

کم کم که پوشش دهی تکمیل شه محدودیت ها اعمال میشه شیراز روزای اول روزانه 600-700 میداد اما الان شده 60-120 یک ماهه اینجوری شده ولی شبا ساعت 4 تا 7 میاد 400 - 600 [QUOTE/]
    Last edited by Ashk4n; 12-10-2014 at 01:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •