سلام مجدد به همه دوستان گلم
انقدر این جا یک هو پست های طولانی اومد و جدی که بحث یک دفعه منحرف شد ولی من به شخصه خوشحال میشم دوستانی که وقت، فرصت، علاقه و اطلاعات کافی دارند در یک تاپیک جدا به بحث بپردارند تا من و امثال منی که چیزی بلد نیستیم یک کم با این مقوله آشنا بشیم.
فقط خواهشا از مقایسه های مبالغه آمیز پرهیز کنید.
اما واسه اینکه اسپم نباشه راجع به S4 یه کم توضیح بدم. البته خیلی خلاصه.
از آنجایی که من تنها هدفون تو گوشی که تا حال داشتم 830 کریتیو بوده و s4 هم بیشتر مناسب سبک های الکتریکی است با بیس قوی یک مقایسه بین این دو انجام میدم.
به نظر من هدفون s4 یک ارتقا هوشمندانه میتونه باشه برای کسانی که از ایر فون های کریتیو استفاده میکردند و جنس صدای آن را میپسندند و حالا میخواهند کیفیت بهتر را تجربه کنند و یا یک انتخاب برای کسانی که بیس قوی میخواهند اما نه به هر قیمتی.
ازنظر واکنش به دامنه های فرکانسی باید بگم که در قسمت بیس هدفون s4 عمیق تر از 830 عمل میکنه وهمراه جزییات بیشتری است در بخش مید هم صدا از شفافیت و جزئیات بهتری برخوردار است ولی مشکلی که هست مثل هدفون کریتیو وقتی بیس آهنگ قوی است مید آن کمی کمرنگ میشود. در مورد فرکانس های بالا باید بگم هدفون فراتر از انتظار من بود . نه اینکه عالی باشه اما من همین رو هم انتظار نداشتم و میشه گفت های شفاف تری نسبت به محصولات کریتیو داره ( نظر شخصی است )
حال اگه کسی بپرسه ارزش داره آدم 2 برابر برای این هدفون بده نسبت به 830 ؟
جواب این هست که صدا 2 برابر بهتر نشده و شاید چیزی حدود 25-30 درصد بهبود پیدا کرده باشه ( نظر شخصی)
کیفیت ساخت هم دوبرابر بهتر نشده وفقط شاید بشه گفت وجود جعبه حمل یک امتیاز شاید باشه
اما ارگونومی و راحتی استفاده به نظر من دو برابر بهتر شده
.gif)
(برای گوش من که عالی) و اصلا خسته کننده نیست.
در کل برای این جنس صدا و با توجه به موجودی داخل ایران و کثرت اجناس تقلبی بهترین انتخاب است و هیچ کس پشیمون نمیشه.