تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 752 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد به همه دوستان گلم
    انقدر این جا یک هو پست های طولانی اومد و جدی که بحث یک دفعه منحرف شد ولی من به شخصه خوشحال میشم دوستانی که وقت، فرصت، علاقه و اطلاعات کافی دارند در یک تاپیک جدا به بحث بپردارند تا من و امثال منی که چیزی بلد نیستیم یک کم با این مقوله آشنا بشیم.
    فقط خواهشا از مقایسه های مبالغه آمیز پرهیز کنید.

اما واسه اینکه اسپم نباشه راجع به S4 یه کم توضیح بدم. البته خیلی خلاصه.
    از آنجایی که من تنها هدفون تو گوشی که تا حال داشتم 830 کریتیو بوده و s4 هم بیشتر مناسب سبک های الکتریکی است با بیس قوی یک مقایسه بین این دو انجام میدم.

به نظر من هدفون s4 یک ارتقا هوشمندانه میتونه باشه برای کسانی که از ایر فون های کریتیو استفاده میکردند و جنس صدای آن را میپسندند و حالا میخواهند کیفیت بهتر را تجربه کنند و یا یک انتخاب برای کسانی که بیس قوی میخواهند اما نه به هر قیمتی.
    ازنظر واکنش به دامنه های فرکانسی باید بگم که در قسمت بیس هدفون s4 عمیق تر از 830 عمل میکنه وهمراه جزییات بیشتری است در بخش مید هم صدا از شفافیت و جزئیات بهتری برخوردار است ولی مشکلی که هست مثل هدفون کریتیو وقتی بیس آهنگ قوی است مید آن کمی کمرنگ میشود. در مورد فرکانس های بالا باید بگم هدفون فراتر از انتظار من بود . نه اینکه عالی باشه اما من همین رو هم انتظار نداشتم و میشه گفت های شفاف تری نسبت به محصولات کریتیو داره ( نظر شخصی است )

حال اگه کسی بپرسه ارزش داره آدم 2 برابر برای این هدفون بده نسبت به 830 ؟
    جواب این هست که صدا 2 برابر بهتر نشده و شاید چیزی حدود 25-30 درصد بهبود پیدا کرده باشه ( نظر شخصی)
    کیفیت ساخت هم دوبرابر بهتر نشده وفقط شاید بشه گفت وجود جعبه حمل یک امتیاز شاید باشه
    اما ارگونومی و راحتی استفاده به نظر من دو برابر بهتر شده (برای گوش من که عالی) و اصلا خسته کننده نیست.

در کل برای این جنس صدا و با توجه به موجودی داخل ایران و کثرت اجناس تقلبی بهترین انتخاب است و هیچ کس پشیمون نمیشه.

2. 7 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا منم می خواستم s4 بگیرم واسه شهرستانم میتونه بفرسته؟

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------

اگه شماره تماسی از فروشگاه داشتین واسه من بفرستین.
    چرا نباید بفرستن؟
    الان دیگه زمان ارسال و دریافت از راه دور هست اتفاقآ این به نفع اونهاست چون با یک مشتری که چونه میزنه و مدلها رو می خاد زیرو رو کنه حالا تا شاید یکی انتخاب کنه، طرف نیستد چون شما زنگ میزنید:
    الو سلام من یک هدفون S4 می خام چند قیمت هست؟ لطفآ شماره حساب خودتون رو بدید و این هم آدرس من . . .

و تمام شد اتفاقآ فروشنده لذت می بره که مشتری چقدر لارج هم بوده که این طوری خرید کرده و سریع با اولین پیک براتون هدفون رو ارسال میکنه و فقط شما از تخفیف حسابی که می تونستید بگیرید محروم خواهید شد + اینکه هزینه پست هم متناسب با مسافت و نوع ارسال به طور جداگانه باید پرداخت کنید.

شما هم موفق باشید.

4. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

انقدر این جا یک هو پست های طولانی اومد و جدی که بحث یک دفعه منحرف شد ولی من به شخصه خوشحال میشم دوستانی که وقت، فرصت، علاقه و اطلاعات کافی دارند در یک تاپیک جدا به بحث بپردارند تا من و امثال منی که چیزی بلد نیستیم یک کم با این مقوله آشنا بشیم.
    سلام به شما

اول از همه مرسی بابت ریویوی مختصر و مفید شما
    درسته حق با شماست بحث درباره هدفون نبود و ادامه ندادم
    به هر حال هیچ وقت به طور مبالغه آمیز دوست نداشتم چیزی رو توضیح بدم چون هیچ دلیلی برای اینکار وجود نداره

در آخر اینکه یه پست طولانی دادم تا برداشت اشتباه ایشون باعث ایجاد تردید و برداشت اشتباه دیگران نشه البته با توضیح کاملآ مشخص و بدون مبالغه درباره مرحله Burn in

همین جا از همه بابت پستهای یکی دو صفحه قبل معذرت می خام و امیدوارم که تکرار نشه چون تاپیک داشت به خوبی پیش می رفت که . . .

شما هم موفق باشید

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    ترجیح میدم در این بحث شما شرکت نداشته باشم چون:
    1. مباحث مطرح شده توسط شما ارتباطی با عنوان تاپیک به طور مستقیم و غیر مستقیم نداره
    2. عنوان کردید که:

به هر حال بهتر نیست که توی این تاپیک که در مورد راهنمایی برای خرید هدفون و مباحث مرتبط به اون هست وقت با ارزشتون رو هدر ندید فکر نمیکنم که اینجا کسی براش مهم باشه که اسپیکر 6 میلیونی دست ساز شما چطور می تونه با یک اسپیکر 100 هزار دلاری رقابت کنه
    ایا بهتر نیست این وقتتون رو برای معرفی اسپیکر ساخته خودتون با یک برند و یا حداقل با همون Klipsch در میون بزارید احتمالآ اونها حتی اگر 5 درصد هم کیفیت بیشتری از درایورشون گرفته باشید، حاضرند به شکلی و نقدآ جبران زحمات و وقت شما رو بکنند.

اینجا درباره هدفون هر کسی می تونه نظر یا پست بده نه در مورد اسپیکر و لامپ یا شاید اشتباهی اومدم

شما هم موفق باشید.

نخیر دوست عزیز من سر بحث رو باز نکردم... من فقط گفته بودم که چیزی با عنوان Burn in وجود نداره، گویا شما مترصد فرصت بودین که سوالات بیشماری رو لامپ و ترانزیستور و دیافراگ گرفته تا پولوتونیوم 238 و کاتد و آند و آینده کره زمین در 10 تریلیون سال بعد مطرح کنید که کردید و بنده تا جایی که آگاهی داشتم پاسخ دادم... اینجا هم نه ویترینه نه هیچ جای دیگه و نه یوزرهایی داره که من بخوام بهشون چیزی ارائه بدم... قیمت هایی هم که گفتم فقط من باب مثال بود گویا شما اشتباه متوجه شدین... شما گویا ید طولایی در اشتباه گرفتم مطالب دارید... من نگفتم از چیزی که کمپانی ساخته بهتر ساختم... ما دقیقا همون چیزی که کمپانی ساخته رو اینجا ساختیم و اینکه محصولات این کمپانی نسبت به قیمتشون خیلی بیشتر میارزن یه حقیقته در مورد همون کمپانی نه در مورد کاری که من کردم چون کاری که من کردم در واقع یه کپی از کار اونهاست... باری
    با توجه به عنوان سربرگ که مرتبط با "هدفون" می باشد، پیشنهاد میکنم که بحث و تبادل نظر بیشتر رو همینجا متوقف کنیم و در صورتیکه خواستید بنده از تجربیات شما بیشتر منتفع بشم خواهش میکنم در پیغام خصوصی با هم در ارتباط باشیم چون توضیح واضحات و سخن پراکنی در مورد مطالب فوق تخصصی (لامپ و ترانزیستور و شارلاک و ...) ماورای تفکرات و درخواست ها و نیازهاای یوزرهای اینجاست و خریداری نداره
    موفق باشید ...
    Last edited by klipsch; 10-11-2011 at 10:14.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از دوستانی که هدفون های Klipsch رو خریداری کردن خواهش میکنم از دیدگاه های-فای و موزیکالیتی یه توضیحاتی درباره این محصولات بدن شاید ما هم رفتیم یکی دوتاخریدیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اما واسه اینکه اسپم نباشه راجع به S4 یه کم توضیح بدم. البته خیلی خلاصه.
    از آنجایی که من تنها هدفون تو گوشی که تا حال داشتم 830 کریتیو بوده و s4 هم بیشتر مناسب سبک های الکتریکی است با بیس قوی یک مقایسه بین این دو انجام میدم.

به نظر من هدفون s4 یک ارتقا هوشمندانه میتونه باشه برای کسانی که از ایر فون های کریتیو استفاده میکردند و جنس صدای آن را میپسندند و حالا میخواهند کیفیت بهتر را تجربه کنند و یا یک انتخاب برای کسانی که بیس قوی میخواهند اما نه به هر قیمتی.
    ازنظر واکنش به دامنه های فرکانسی باید بگم که در قسمت بیس هدفون s4 عمیق تر از 830 عمل میکنه وهمراه جزییات بیشتری است در بخش مید هم صدا از شفافیت و جزئیات بهتری برخوردار است ولی مشکلی که هست مثل هدفون کریتیو وقتی بیس آهنگ قوی است مید آن کمی کمرنگ میشود. در مورد فرکانس های بالا باید بگم هدفون فراتر از انتظار من بود . نه اینکه عالی باشه اما من همین رو هم انتظار نداشتم و میشه گفت های شفاف تری نسبت به محصولات کریتیو داره ( نظر شخصی است )

حال اگه کسی بپرسه ارزش داره آدم 2 برابر برای این هدفون بده نسبت به 830 ؟
    جواب این هست که صدا 2 برابر بهتر نشده و شاید چیزی حدود 25-30 درصد بهبود پیدا کرده باشه ( نظر شخصی)
    کیفیت ساخت هم دوبرابر بهتر نشده وفقط شاید بشه گفت وجود جعبه حمل یک امتیاز شاید باشه
    اما ارگونومی و راحتی استفاده به نظر من دو برابر بهتر شده (برای گوش من که عالی) و اصلا خسته کننده نیست.

در کل برای این جنس صدا و با توجه به موجودی داخل ایران و کثرت اجناس تقلبی بهترین انتخاب است و هیچ کس پشیمون نمیشه.
    خیلی ممنون دوست عزیز... به هرحال فکر کنم منطقی باشه که شما انتظار دوبرابر بیشتر شدن کیفیت صدا رو نداشته باشید صرفا با قیمت دوبرابر اگه اینجوری بود یه هدفون مثلا 500 تومنی دیگه تکلیفش مشخص بود

یه نقد و بررسی از s4 میزارم:

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مزایا: هدفون S4 با توجه به قیمت، کیفیت صدای استثنایی را ارائه میدهد. همچنین این محصول بهمراه تعدادی لوازم اضافه پرکابرد مانند جعبه بسیار مقاوم و گیره برای اتصال ارائه میشود.

نقاط ضعف: سیم این هدفون زیاد با دوام به نظر نمیرسد، و لاستیک های گوشی این هدفون ممکن است برای همه مناسب نباشد.

سخن آخر: هدفون S4 با توجه به قیمت چندیدن برابر کمترش از محصولات دیگر، صدایی با کیفیت بالا را ارائه میدهد و می تواند انتخاب مناسبی برای کاربرانی باشد که به دنبال هدفون جدیدی هستند.

10. 5 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دیروز یه هدفن مارک AKG مدل K309 به قیمت 19 هزار تومن با گارانتی اصلی خریدم.
    1. در ظاهر بسته بندی بسیار شیک مشکی رنگ داره.
    2. یک عالمه Documentation داره که نشانگر یک برند خوب هست.
    3. رنگ قهوه ای بسیار زیبا و جذاب
    4. متاسفانه ابعاد بسیار بزرگ قسمت داخل گوش که متاسفانه همیشه کاربر رو اذیت میکنه و نمیشه به مدت طولانی ازش استفاده کرد.
    5. صدای بسیار شفاف و تفکیک صدای قابل قبول با این قیمت
    6. بیس زیاد بالا نیست ولی قابل قبول هست
    7. متاسفانه بخاطر عدم استفاده از طلا در قسمت فیش هدفن با چرخش و یا حرکت اون داخل پلیر صدای نویز میاد
    8. سیم و جنس متریال خود هدفن و فیش این هدفن متناسب پولی که پرداخت میشه از کیفیت قابل قبولی برخورداره.
    9. با این پول میشه از سنهایزر مدل MX80 رو با 11 تومن خرید که صدایی تا حدی مشابه این هدفن داره ولی اکثر معایب ذکر شده بالا رو نداره.

اینها همگی نظرات و دیدگاه های شخصی من بودند. امیدوارم برای بقیه دوستان قابل استفاده باشه.
    Last edited by yazdankhah; 10-11-2011 at 11:59.

12. 4 کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان احساس کردم چند مورد که به میتونه به فضای subforum کمک کنه متذکر شوم.

1) دوستان لطفا اگه خواستید بحثهای فنی خارج از راهنمایی کاربرها در ضمینه هدفون بکنید بحث رو در تاپبک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدید. یا هر تاپیکمی که با مضمونش تطابق داره.
    این تاپیک بخواطر نوع صحبتها معمولا هر سه ماه یک باری میکشه به مباحث فنی که خارج از ذاهنمایی کاربرها هست و ...

2) لطفا پستهای کوتاه متوالی ندید. برای این که مطالعه آرشیو برای افرادی که تازه با سایت برخورد میکنند به علت تعدد صفحات کمی سخت خواهد شد.

3) لطفا از پستهای خارج از موضوع که حوای تشکر و احساست و ... هستند که با بحث مورد نظر همراهی ندارند اجتناب کنید. ( خودمونیم این یکی رو خودم هم رعایت نمیکنم. )

4) سعی کنید از عکسهای بالای 100 کیلوبایت( و اندازه بیشتر از 600*900 ) استفاده نکنید در صورت استفاده لینک عکس رو قرار دهید تا صفحه اصلی تاپیک سنگین نشود تا کاربرانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند دچار مشکل نشودند.

5) از اشاره به آدرس و تلفن فروشگاه و سایت خرید اینترنتی خودداری کنید.

از همراهی و توجه شما عزیزان ممنونم.
    Peaceful1

14. 8 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دیروز یه هدفن مارک AKG مدل K309 به قیمت 19 هزار تومن با گارانتی اصلی خریدم.
    1. در ظاهر بسته بندی بسیار شیک مشکی رنگ داره.
    2. یک عالمه Documentation داره که نشانگر یک برند خوب هست.
    3. رنگ قهوه ای بسیار زیبا و جذاب
    4. متاسفانه ابعاد بسیار بزرگ قسمت داخل گوش که متاسفانه همیشه کاربر رو اذیت میکنه و نمیشه به مدت طولانی ازش استفاده کرد.
    5. صدای بسیار شفاف و تفکیک صدای قابل قبول با این قیمت
    6. بیس زیاد بالا نیست ولی قابل قبول هست
    7. متاسفانه بخاطر عدم استفاده از طلا در قسمت فیش هدفن با چرخش و یا حرکت اون داخل پلیر صدای نویز میاد
    8. سیم و جنس متریال خود هدفن و فیش این هدفن متناسب پولی که پرداخت میشه از کیفیت قابل قبولی برخورداره.
    9. با این پول میشه از سنهایزر مدل MX80 رو با 11 تومن خرید که صدایی تا حدی مشابه این هدفن داره ولی اکثر معایب ذکر شده بالا رو نداره.

اینها همگی نظرات و دیدگاه های شخصی من بودند. امیدوارم برای بقیه دوستان قابل استفاده باشه.
    سلام به شما

بسیار مبارکتون باشه
    و مرسی بابت:
    1. نظروتون رو با ما درمیون گذاشتید
    2. تجربه خریدیتون هم همینطور

شما MX80 رو دارید یا توی فروشگاه با این مدل AKG جدیدتون مقایسه کردید آخه قیمت واقعی و اصل این مدل خیلی بیشتر از این رقمهاست و به احتمال زیاد باید تقلبی بوده باشه که صداش مثل K309 بوده چون بسیار با کیفیت تر باید باشه

شما هم موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون راجع به هدفون EX-083 سونی چیه؟قیمت چنده؟واسه سبک:سنتی-پاپ و بی کلام هردو سبک!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •