سیم نو است.سیم خود مخابرات.روکار هم بردم.هیچ کابل برقی هم نزدیکش نیست.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سیم نو است.سیم خود مخابرات.روکار هم بردم.هیچ کابل برقی هم نزدیکش نیست.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
Last edited by dvb595959; 30-03-2016 at 22:00.
به نظرم یه شکایت به سامانه کنید چون دیگه مشکل یا از مخابرات یا از isp
خود isp هم میتونه نویزو دستکاری کنه
برای من این اتفاق افتاده
سلام جدی میتونه دست کاری کنه ؟
یه سوال دارم من قبلا از مخابرات سرویس داشتم SNR MARGIN روی 32 بود الان که از آسیاتک گرفتم این شده
من مخابرات قبلا یه مگ سرویس داشتم این احتمال داره هرچه سرعت بیشتر بکنن SNR کمتر میشه ؟ اینو آسیاتک به من گفت
امکان داره نویز دست کاری کرده باشن ؟
- - - Updated - - -
سلام جدی میتونه دست کاری کنه ؟
یه سوال دارم من قبلا از مخابرات سرویس داشتم SNR MARGIN روی 32 بود الان که از آسیاتک گرفتم این شده
من مخابرات قبلا یه مگ سرویس داشتم این احتمال داره هرچه سرعت بیشتر بکنن SNR کمتر میشه ؟ اینو آسیاتک به من گفت
امکان داره نویز دست کاری کرده باشن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا وقتی بارون میاد snrمیاد روی 6/7 یا اگه باد شدید بیاد کلا قطع میشه ؟
البته دوتا نکته هست :
- خط تلفن از سر کوچه تا دم در یه 10 متریش روی درخت هست ! یعنی بخاطر باد و تکون خوردن سیم قطع میشه ؟
- نکته دوم اینکه سیم تلفن ی دومتر جلوترش بازم میله ایی چیزی نداره تا تیره برق روی ی سیم برق دیگه افتاده !!
من خطم روی 9مگ بود با آپلود 1108 بخاطر همین مشکلات، گفتم کم کنن و شد همون چیزی ک شما میبینید
ی سوال دیگه الان این سیم از تیربرق تا دم در مشخصه که کلی گاف داره حالا چه کسی باید مسیرش رو عوض کنه ؟ (مسیر های بهتری هم هست) باید از مخابرات بیان یا خودم شخصا باید برقکار بیارم ؟
راستش من خودم اولین بار از یکی از دوستان تو همین انجمن شنیدم تا بعدش دیدم برای منم این اتفاق افتاد
من قبلا نوسان snr داشتم بعد سر یه مشکلی که برام از سمت پارس آنلاین پیش اومده (مشکلم این بود که از سمت مودمم 2 تا تنظیم ثبت شده بود برای پارس آنلاین)
خلاصه مشکلم حل شد و شد یک تنظیم
بعد دیدم نوسان snr درست شد
ولی قبلا از snr روی 27 بود
ولی الان شده روی 17
اون دستگاهی که باش میتونن دستکاری کنند هم بی رس مخفف Broadband remote access server
اما اینکه میگید snr 35 بوده باید ببینید مخابرات روی چند بسته خطتونو
الان آسیاتک روی 5 مگ بسته
چون هر چقدر خط شما رو بالاتر ببندند snr هم پایین میاد
ببینید سرعت ما رو هرچقدر بالا ببرن ربطی به SNR نداره من جایی نخوندم که با بالابردن سرعت SNR اینقدر بیاد پایین من احتمال میدم این خودشون دستکاری کردن تا هم سرعت کم شد بگن SNR پایینه و یک هم اینکه کارشناس بفرستن یه پول الکی بگیرن
اگر خط تلفنتون از کنار کابل های برق رد میشه باید اونو رو از هم جدا کنید یه فاصله 1 متری کافیه به نظرم،کنار هم نباشند
بارون هم اگر کابل تلفنتون خوب عایق بندی نشه آب میره توش و خب باز snr کم میشه
باید ببینید جعبه تو کوچه خوب پوشش داره یا نه
از طرفی کابلتون هم پوسیدگی نداشته باشه یا جاییش لخت نباشه که بارون به اون قسمت نفوذ کنه
نه اتفاقا درست میگن میتونید تو سایتا سرچ کنید حالا فارسی یا انگلیسی
من خودم به خاطر همین مشکل نویز وارد انجمن شدم
و خطم روی 512 بود و snr هم روی 35 بود ولی پارس آنلاین خطمو گذاشت روی 9 مگ و snr شد 25
این سوالم یک نفر جواب بدهی سوال دیگه الان این سیم از تیربرق تا دم در مشخصه که کلی گاف داره حالا چه کسی باید مسیرش رو عوض کنه ؟ (مسیر های بهتری هم هست) باید از مخابرات بیان یا خودم شخصا باید برقکار بیارم ؟![]()
برقکار بیار
مخابرات فقط مسئول بوق تلفنو همین
اینو من نمیگم خودشون میگن،
بعید میدونم برای اینکار اقدامی کنند مگر بهشون یه پولی بدی شاید انجام بدن هر چند اگر کار خطرناکیه بهتره به یه برقکار بگید انجام بده
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)