تهرانم چند روزه نداره کلا عشقیه یه روز میذارن یه روز نمیذارن حتی ifilm که همیشه میذاشت الان چند روزی نداره
تهرانم چند روزه نداره کلا عشقیه یه روز میذارن یه روز نمیذارن حتی ifilm که همیشه میذاشت الان چند روزی نداره
منظورم از هشت کانال، شبکه های آنالوگ بود
یک تا پنج
خبر
آموزش
قرآن
کیفیت هم با سایه و نویز
اگه آنتن دیجیتال خود تلویزیون داره چجوری باید راش انداخت؟
امروز مسئولان صداوسیما توی برنامه شماوسیما گفتن که برنامه های شبکه دیجیتال میخواد HD بشه و بزودی FullHD![]()
بشنو ولی باور نکن
چه ساعتی این حرف رو زدند؟ قبل از فطار یا بعد از افطار؟![]()
چشم به این مورد هم میپردازیم فقط شما اگه میشه یه تیکه فیلم کوچیک که من راحت بتونم دریافت کنم رو واسم بفرست تا بررسی بشه
باز اینا یه جا دوربین مفت دیدن نشستن به قصه گفتن . اینا یه شبکه ورزش رو نتونستن سراسری کنن حالا بیان این همه شبکه رو اونم تو این اوضاع اقتصادی hd کنن برای من و شما
سلام دوستان
من میخوام یک دستگاه ----- بخرم که تو پخش فایلهای MKV full HD 1080p کم نیاره و از زیر نویسهای srt sub فارسی پشتیبانی کنه.کیفیت صداش هم خوب باشه و پورت spdif هم داشته باشه...ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
قصد من تنها دیدن فیلمهای mkv هست و نیازی به شبکه های استانی ندارم. اگر دستگاه پخش mkv دیگه ای هم به نظرتون میاد که قوی باشه به من معرفی کنید.
خواهش میکنم کسانی که اطلاع دارند یه جواب کامل بدهند
این تا حدودی سوال منم هست
با سپاس
دوست عزیز از من میشنوی بی خیال ----- شو هر دشتگاهی رو برای کاری ساختن
شما قویترین ----- حال حاظر دنیا رو هم که بخری (اگه اشتباه نکنم الان ویو التیمو هستش) که قیمتش هم 1600 هستش باز هم ممکنه با پخش این فرمت ها مشکل داشته باشه شما سعی کن یه مدیا پلیر بگیری به همراه یه ----- اچ دی خوب (الان ویو سولو 700 شده حدودا و دستگاه خیلی خوبی هستش ) با خرید این دو دستگاه در کنار هم هیچ مشکلی نخواهید داشت و در هزینه هم صرفه جویی کرده اید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)