یه سوال ابتدایی داشتم
قصد خرید p50st30 دارم . با این تلویزیون حتما باید بصورت سه بعدی دید یا حالت معمولی هم داره ؟ . اگه سه بعدی مطرح نباشه تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید .
یه سوال ابتدایی داشتم
قصد خرید p50st30 دارم . با این تلویزیون حتما باید بصورت سه بعدی دید یا حالت معمولی هم داره ؟ . اگه سه بعدی مطرح نباشه تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید .
سوال خوبیه اگر سه بعدی رو حذف کنیم مدلی هست که دو بعدی مانند st30 یا vt30 داشته باشه؟
نه خیر برای دیدن سه بعدی نیاز به سورس سه بعدی دارید. برنامه های معمول تلویزیون که قبلاً میدید 2 بعدی هستن و باید به روال سابق به صورت دو بعدی بدون نیاز به عینک مشاهده بفرمایید. دیگه سه بعدی یه قابلیت منحصر به چند مدل نیست و اکثر مدل های دوبعدی مطرح قابلیت سه بعدی هم دارن. چند سال دیگه کسی نمیگه تلویزیون سه بعدی دارم چون میشه یه مشخصه جدا نشدنی تلویزیون مثل حالا که کسی دیگه نمیگه تلویزیون رنگی دارم! چون دیگه تلویزیون سیاه و سفید تولید نمیشه.
v20...........پلاسما 2010 پاناسونیک
درصدی که نمیشه گفت باید بری تو سایت های معتبر سرچ بزنی امتیاز دادن.............
پیش از این بارها دوستان لطف کردن و لینک گذاشتن......................
در مورد تفاوتهای st30 و vt30 به نظر نمیرسه از متریال یکسانی استفاده شده باشه چون میزان سیاهی در vt30 به میزان 0.02 اعلام شده و در st30 به میزان 0.028 اعلام شده و دقت رنگ و خطای گاما در vt30 به نسبت بهتر بوده. اگر از سورس اورجینال و حرفه ای استفاده میکنید قطعا vt30 گزینه ی بهتری است و اگر از سورس معمولی بهره میبرید باید ببینید ارزش هزینه بیشتر رو دارد یا نه. در مورد 3d هر دو مورد توجه تحلیلگران قرار گرفته اند و از این بابت نگران نباشید و تصاویر را به بهترین نحو ممکن به نمایش میزارن و فقط افراد حساس و تیز بین میتونن تفاوت رو ببینن و 100البته به دلیل نبود تنظیمات حرفه ای در st30 نمیتوانید دقت رنگ واقعی سطح خاکستری و سایه ها را در حد vt30 بیرون بکشید.
درود
دوستانی که st30دارن موفق شدن هارد ntfs رو به tv شون بشناسونن؟
راهی هست که بدون از دست دادن اطلاعات فرمت هارد رو از ntfs به fat32 تغییر داد؟
st30 m که خیلی راحت هارد NTFS رو می شناسه و نیاز به تغییر فرمت هم نداری ولی اگه بخوای بدون از دست دادن اطلاعات فرمت رو به FAT 32 تغییر بدی از برنامه EASEUS partition master نسخه 9 به بعد استفاده کن . من قبلا هارد اکسترنال 500 گیگ رو با همین برنامه ظرف 2 3 دقیقه تبدیل کردم ولی در نظر داشته باش که فرمت FAT32 فایل های بزرگتر از 4 گیگ رو قبول نمی کنه !!!
درود
اتفاقاً تی وی من ST30m هست ولی هارد ntfs رو نمی شناسه
دوستان من حس میکنم صدای وززززز یا buzzz تی ویم بیشتر شده!
مثل اینکه این مسئله برای پلاسماها خصوصا پاناسونیک زیاد بوجود میاد یا اصلا هست!(ربطی هم به فن نداره، از همون مداری هست که یبار گفتم!)
این فیلم رو اگه خواستید ببینید نحوه فیکس این صدا توی یکی از مدلهای پلاسماست Panasonic TH-50PZ
جالبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)